Vučić: Nemam problem da municija iz Srbije završi u Ukrajini

• Začetnik teme Začetnik teme Hix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
.
Ево ти пример Украјине.

Да су се Украјинци питали, овај сукоб би се завршио половином априла 2022. са минималним жртвама и незнатним разарањима.

Тада је са Русијом потписан оквирни договор о прекиду непријатељстава, сва питања су остала отворена укључујући Крим.

Онда је из Европе стигао Борис Џонсон и договор је пропао.

Жртве се, директне и индиректне данас броје десетинама милиона, а разарања су несхватљива.

Веровали су Европи и НАТО оружју.

.
Znam.Pratim ja to.Sve lažu i rade mimo protokola i zakona, zato i mislim da ovaj naš nije pogrešio,er šta god da im kaže oni će naravno uraditi po svom.A mi se sporimo ovde zbog toga što je izjavio.

Kao što rekoh,EU vodi rat protiv Rusije preko leđa glupog ukrajinskog naroda.EU finansira a danak u krvi daju Ukrajinci.Dokaza na sve strane,šteta je što "ne vidiš" sve to.
EU finansiski potpomaze Ukrajinu u ratu koji nije zelela, niti planirala. Dok Rusija itekako jeste isplanirala ovaj rat...

Znam.Pratim ja to.Sve lažu i rade mimo protokola i zakona, zato i mislim da ovaj naš nije pogrešio,er šta god da im kaže oni će naravno uraditi po svom.A mi se sporimo ovde zbog toga što je izjavio.
.
Како није погрешио???

Убодеш оба прста у око моћном савезнику да би ушао у друштво варалица и превараната.

Где је ту логика.

.

.
Како није погрешио???

Убодеш оба прста у око моћном савезнику да би ушао у друштво варалица и превараната.

Где је ту логика.

.
Ma koja dva prsta čoveče?Pa o čemu pričamo ovde? Šta god on izjavio ili uradio ono što Srbija izveze u EU ide u Ukrajinu.Evropljani su stare varalice i lažovi, spletkaroši i lopovi.

Ma koja dva prsta čoveče?Pa o čemu pričamo ovde? Šta god on izjavio ili uradio ono što Srbija izveze u EU ide u Ukrajinu.Evropljani su stare varalice i lažovi, spletkaroši i lopovi.
.
Зашто онда Србија варалицама и лажовима продаје оружје које ће се употребити против јединог моћног савезника којег Србија има?

Колико неко треба да је луд да овакве ствари ради???

.

.
Зашто онда Србија варалицама и лажовима продаје оружје које ће се употребити против јединог моћног савезника којег Србија има?

Мсм, колико неко треба да је луд да овакве ствари ради???

.
Pa mora nekome da proda.Fabrike moraju da rade,da proizvode,da zarađuju. A i rekao sam ti već,ako ne oukne tamo u Ukrajini naša,pucaće tuđa granata,ali u tom slučaju ostajemo bez keša.

Makar vidis svojim zlim ocima da nisu bili spremni na ovo...
He svašta 🤣
Daj da uozbiljimo ovo.
Po priznanju Angele Merkel i Fransoe Olanda,lagali su Putina da bi dali vremena Ukrajini da se naoruža.Dakle,ni jednog momenta nisu išli na mirno rešavanje spora nego su se stavili na stranu Ukrajine.Zatiđ su minirali sve pokušaje Rusije i Ukrajine da se dogovore.Kako se to zove na tvom jeziku?

Pa mora nekome da proda.Fabrike moraju da rade,da proizvode,da zarađuju. A i rekao sam ti već,ako ne oukne tamo u Ukrajini naša,pucaće tuđa granata,ali u tom slučaju ostajemo bez keša.
.
Не мора, нарочито не мора да продаје непријатељу јединог искреног савезника којег Србија има.

Проблем је изгледа што му Руси не гарантују да ће он и његова клика да задрже покрадено од српског народа.

Варалицама и лажовима то очигледно није проблем.

Зато ова необична трансакција.

.

.
Не мора, нарочито не мора да продаје непријатељу јединог искреног савезника којег има.

Проблем је што му Руси не гарантују да ће он и његова клика да задрже покрадено од српског народа.

Варалицама и лажовима то очигледно није проблем.

Зато ова необична трансакција.

.
Jel si ti svestan koliko mrziš ovu vlast i da u svakom njihovom potezu vidiš nešto loše?

He svašta 🤣
Daj da uozbiljimo ovo.
Po priznanju Angele Merkel i Fransoe Olanda,lagali su Putina da bi dali vremena Ukrajini da se naoruža.Dakle,ni jednog momenta nisu išli na mirno rešavanje spora nego su se stavili na stranu Ukrajine.Zatiđ su minirali sve pokušaje Rusije i Ukrajine da se dogovore.Kako se to zove na tvom jeziku?
Pusti te vase informerske pricice, ala Dragan J. Vucicevic i Bokan....Njima kao ne verujete, a imate isti smisao za gluposti....Nisi slep, valjda vidis da se Evropa nije pripremala, niti vojno, niti Ekonomski..Bila je vezana sa Rusijom i tu vezu gradila decenijama...Prestanite sa glupavim proseravanjem i izvrtanjem stvarnosti....Ustvari, ovde zavrsavamo...

Pusti te vase informerske pricice, ala Dragan J. Vucicevic i Bokan....Njima kao ne verujete, a imate isti smisao za gluposti....Nisi slep, valjda vidis da se Evropa nije pripremala, niti vojno, niti Ekonomski..Bila je vezana sa Rusijom i tu vezu gradila decenijama...Prestanite sa glupavim proseravanjem i izvrtanjem stvarnosti....Ustvari, ovde zavrsavamo...
Ispada da ti znaš bolje od same Angele šta je ona radila.
Svašta 😄
Da,ako češ da pišeš neistine i bolje da završimo.

ako vam i zafali dzebane dacemo.

https://n1info.rs/vesti/vucic-nemam-problem-da-muncija-iz-srbije-zavrsi-u-ukrajini/

Vučić: Nemam problem da municija iz Srbije završi u Ukrajini​

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izrazio je spremnost Srbije da u Evropsku uniju izveze veće količine municije i da on nema problem sa tim, ako ovo bude završilo na ratištu u Ukrajini.

"Kupci neka rade sa robom šta hoće", izjavio je Vučić u intervjuu za "Cicero", nemački mesečnik specijalizovan za politiku i kulturu, a koji je, izazvao veliku pažnju u Ukrajini.
Tako je "Ukrajinska pravda" prenela kako je napomenuo da su skladišta municije u Srbiji puna, sa posebno velikim zalihama minobacačkih granata.
Kako se navodi, on je rekao da je Srbija spremna da "prijateljima u Evropi ponudi sve što Srbija ima", što je opisao kao "fenomenalan doprinos evropskoj bezbednosti".

Prema Vučiću, Srbiji su potrebni dugoročni ugovori kako bi mogli da planiraju unapred, rekavši da je uvek tvrdio da je Srbija neutralna zemlja, ali da je apsolutno spremna da sarađuje sa svojim evropskim prijateljima po vojnim pitanjima i da sada čeka odgovore evropskih zemalja na svoj predlog.
Na ovaj intervju reagovala je i zvanična Moksva. Tako je glasnogovornik Kremlja Dimitrij Peskov, da Rusija "razume kakav se neviđeni pritisak vrši na Srbiju", prenosi "Rusija danas" na engleskom (Russia today). Peskov je pitanje izvoza srpskog oružja opisao kao "nimalo jednostavnu priču". Ranije ove godine, ruska Služba za spoljne obaveštajne poslove (SVR) saopštila je da su srpske firme povećavale indirektne isporuke oružja Ukrajini preko zemalja članica EU kao što su Češka i Bugarska.
Koliko Srbija izvozi oružja nije poznato pošto redovnog izveštaja Ministarstva trgovine o izvozu oružja nema već godinama.
Šta je još ponudio svojim"prijateljima u eUropi"?
Šta kažu Kežualni Šredinger, anajadna, sandricabožić, petlović, bla-bla-bla i sl?

.
Ај не лупетај.

Ако се Европа није спремала за рат, зашто су раскинули договор који је Украјина потписала са Русијом о прекиду рата половином априла 2022.?

.

Back