Вучић направио скандал – тражи да се сруши зграда на Тргу Републике

Тихи

Starosedelac
Poruka
185.194

Председник Србије Александар Вучић обишао је данас, у суботу, 03.08. 2019.г. радове на реконструкцији Трга Републике.

Том приликом је направио скандал јер је пред окупљеним новинарима, и замеником градоначелника Београда Гораном Весићем, као да је градски архитекта, одређивао која зграда на Тргу Републике треба да се руши, а која не:

„Кад ћемо ову зграду, која одвратно изгледа да рушимо? Ни ова није лепа, ове су у реду, фасаде су ом лепе. Али ова зграда овамо, чије то власништво? Решите то са људима, разговарајте то са њима да решимо. На најлепшем је месту у граду али баш не изгледа лепо”, рекао је Вучић том приликом.

Осим што је председник Србије овом изјавом кршио законе Србије, тражећи да се неки објекат у граду руши, он је и изазвао многе недоумице у јавности јер се поставља питање да ли то неко врши притисак на њега, да на најлепшем и најскупљем месту у граду, по повољним околностима, подигне свој објекат ради стицања личног екстра профита.

https://srbin.info/politika/vucic-napravio-skandal-trazi-da-se-srusi-zgrada-na-trgu-republike-video/

Vo imja oca.....

Covek bi da rusi zgrade jer mu "ne izgledaju lepo" :rotf:

Evo u Kini covek nece da proda kucu sa "starom fasadom " mora da obidje autoput , a nasi asfaltiraju crkve.
150519113107-04-china-nail-house-0519-super-169.jpg

Dakle u okupiranoj Srbiji, postavlja se pitanje koja strana agentura kontroliše koji medij?
U ovoj emisiji recimo Dr Petrović jasno govori pod čijom kontrolom je npr KurVir = pod kontrolom CIA-e

To je naročito očigledno posle višednevne kampanje KurVira na Dr Danu Grujičić...
Dakle KurVir je najobičnije CIA smeće...

Sto se tiče ostalih medija pod okupacijom liče mi na ovaj status::

RTS = Mi6
Informer, tzv "Srpski" Telegraf = Mi6
ALO = CIA
VREME, DANAS, NIN = BND
HEPP, PINK = CIA
PRAVDA = fejk FSB

Itd

haha al ovaj snimak pokazuje svu ogoljenost vuciceve vladavine. Klasicna diktatura isti Tadic.

Nista sudovi nista zakoni , CENTAR SVEGA JE ON. DRZAVA TO SAM JA

JA ODLUCUJEM DA LI JE NESTO LEPO. JA ODLUCUJEM DAL ZGRADA STOJI ILI SE RUSI

Joooj majko Srbijo sta si dozvolila. E moji Srbi za koga ste glasali.

haha al ovaj snimak pokazuje svu ogoljenost vuciceve vladavine. Klasicna diktatura isti Tadic.

Dobar humblebrag kako nisi halabučio za Vučića, te da je Vučić bolji od ranijih predsednika.

Avaj, ništa od pomenutog nije tačno.

Председник Србије Александар Вучић обишао је данас, у суботу, 03.08. 2019.г. радове на реконструкцији Трга Републике.

Том приликом је направио скандал јер је пред окупљеним новинарима, и замеником градоначелника Београда Гораном Весићем, као да је градски архитекта, одређивао која зграда на Тргу Републике треба да се руши, а која не:

„Кад ћемо ову зграду, која одвратно изгледа да рушимо? Ни ова није лепа, ове су у реду, фасаде су ом лепе. Али ова зграда овамо, чије то власништво? Решите то са људима, разговарајте то са њима да решимо. На најлепшем је месту у граду али баш не изгледа лепо”, рекао је Вучић том приликом.

Осим што је председник Србије овом изјавом кршио законе Србије, тражећи да се неки објекат у граду руши, он је и изазвао многе недоумице у јавности јер се поставља питање да ли то неко врши притисак на њега, да на најлепшем и најскупљем месту у граду, по повољним околностима, подигне свој објекат ради стицања личног екстра профита.

https://srbin.info/politika/vucic-napravio-skandal-trazi-da-se-srusi-zgrada-na-trgu-republike-video/

Vo imja oca.....

Covek bi da rusi zgrade jer mu "ne izgledaju lepo" :rotf:
Tiksi,
NE VALJAJ SE, nema razloga!
Prvorodjeni je mislio na RUGOBU KOJI SU NADZIDALI bračni par MANITI,
Manita Dana i Vuk Maniti i pravo je čudo da do sada tu nelegalnu nakazu od zgrade niko nije porušio. Godinama oko toga se vodila polemika i sporovi.
O tome se radi!

Лупетање. Реч је о РК "На-Ма" која јесте ругло. Купац свих РК Београд се прави блесав и држи објекте деценијама празне и ван функције. Види РК "Митић", рецимо.
Alo. kupio objekat kako ko zna ali , sa upotrebnom i gradjevinskom dozvolom , ko to moze u svetu da nalozi izmenu fasade zarad drugih zgrada.
To samo u Srbiji, kao i polozis za jednu katgoriju vozila a oni je ukinu , ili kupis auto u Srbiji a oni posle menjaju uslove registracije , a a to nema tamo.

Alo. kupio objekat kako ko zna ali , sa upotrebnom i gradjevinskom dozvolom , ko to moze u svetu da nalozi izmenu fasade zarad drugih zgrada.
To samo u Srbiji, kao i polozis za jednu katgoriju vozila a oni je ukinu , ili kupis auto u Srbiji a oni posle menjaju uslove registracije , a a to nema tamo.

А ако је та измена просто кречење, рецимо. Да ли ти знаш како та зграда изгледа?

Ne znam zbog cega se digla ova nepotrebna galama. Predsednik republike je i sada,kao i uvek uostalom,potpuno u pravu. Trg Republike,ovakav
kakav je danas,zaista je ruzan.Prvo treba srusiti STAKLENAC. Ta zgrada od stakla je montazno podignuta.Kada su prodavani lokali,naglaseno je,
da ce

Isti Tadic?

Po cemu?

Back