Vučić napao Vojislava Koštunicu: Što si organizovao skup "Kosovo za patike"

:aha2:

20230203_164642.jpg

Pa to čudim. Mislim da Voja tad nije bio na vlasti. Lepo kazes ko je organizator.
Mislio je na Beograd, verovatno. Posle toga je Kostunica dao ostavku.

Vicic ljubomoran na Kostunicu i dalje, kao kad je bio radikal.

Iako nije u Skupstini, Vucic ga svakih 5 minuta spominje kako je oslobodio Albance, samo ne imenuje.

A trazili su jos kao radikali 2007 god savez sa Kostunicom i DSS, pa ako toliko Kostunica ne valja, sto su ga trazili tj. Vucic? Sta prica tek sada?

"Ponosim se što sam bio na listi osoba sankcionisanih 1998. kao članovi Miloševićevog režima."

"Niste trebali da hapsite Miloševića po tužbi UN."

Samo neke rečenice po kojima se vučić ofirao kao sledbenik Slobizma
I onda posle kaže zamislite na šta bi ta država ličila ako bi na njeno čelo došli Milica i Boško, kamen na kamenu ne bi ostao. (slobizam 2)

„Na dan proglašenja nezavisnosti nisam bežao u Rumuniju, branio sam Kosovo“

Odgovarajući na optužbe predstavnika sadašnjih vlasti da je u vreme proglašenja nezavisnosti 2008. bežao u Rumuniju, Boris Tadić kaže da je u Rumuniji bio jer se „tamo branila kosovska politika i integritet“, razgovarajući sa predsednikom Rumunije koji je koordinisao pet država članica koje nisu prihvatale nezavisnost Kosova.

„Vi Kosovo u tom trenutku kada se proglašava nezavisnost možete da branite na dva mesta - ili na Kosovu ili u Evropskoj uniji - jer su to dva bitna mesta gde se može braniti Kosovo. Šta su radili tadašnji DSS Koštunica, Naprednjaci, odnosno radikali , oni su okruženi svojim pristalicama u najstrožijem centru Beograda organizovali manifestaciju odbrane Kosova“, rekao je Tadić.

Kako tvrdi, Koštunicina administracija je pustila napad na američku, hrvatsku i nemačku ambasadu.

„Oni su besramno gurnuli mlade ljude u smrt. Ja sam vodio razgovore sa Koštunicom i Nikolićem rekavši im pre toga neću da učestvujem u tome jer se na taj način ugrožavaju životi mladih ljudi. Oni su mi rekli, to je za nas manje bitno od toga da manifestujemo takozvani patriotizam“, kaže Tadić.

Na potpitanje ko vam je to rekao, odgovara:

„Koštunica, a Nikolić je klimao glavom u njegovom kabinetu“.

Kako je dodao, oni su direktno odgovorni za smrt mladića u ambasadi, zajedno sa policajcima koji su povukli jedinicu Žandarmerije u tom trenutku „po nalogu nekoga Koštunicine administracije“.

Poslednja izmena:
Lupetas gluposti i izmisljas. Kada sam rekao da sam Hrvat ? Svi moji su Srbi i to iz Srbije ,koji su i napravili ovu zemlju . Posto si iz Raske neki moj predak je to tamo oslobadjao od Turaka sredinom 19 veka i mapravio to naselje na granici sa Turskom. Znaci ti si na mestu gde je bila granica pre 170 godina,losom politikom sada je tu opet granica, Realnost je da je ta politika koju ste vodili Sloba ,Seselj ,Tihi i komp.zivi qurac i da je svuda izgubila. Mislim da vecinska Srbija to vise ne zeli i da je vreme da se krene napred a ne nazad. Necete kralja,necete EU,necete Nato ...
Odgovori na prosto pitanje:

Šta ima on, ili bilo ko drugi ko ne misli kao ti zajedničko sa Brozom ili npr. Zlobodanom? Baš samo to: ne misli identično kao ti.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/You_are_either_with_us,_or_against_us

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Loaded_language

A trazili su jos kao radikali 2007 god savez sa Kostunicom i DSS, pa ako toliko Kostunica ne valja, sto su ga trazili tj. Vucic? Sta prica tek sada?

Imali su savez. Podržavali su Koštunicinu manjinsku vladu. Socijalisti otvoreno, Redikuli malo manje otvoreno, ali su podržavali.

I to dobro naplatili, pre svega preko firmi koje je "privatizovao" čika Peconi.

Imali su savez. Podržavali su Koštunicinu manjinsku vladu. Socijalisti otvoreno, Redikuli malo manje otvoreno, ali su podržavali.

I to dobro naplatili, pre svega preko firmi koje je "privatizovao" čika Peconi.
Ne znam za to, a Kostunica mi ne deluje kao neko podmitljiv, tj. nije delovao.
Gle ova Šibenčanka, koja veze blage sa Kosovom nema, sada hoće Srbijance domoljublju podučavati. O tempora, o mores!

Sanda Rašković Ivić: Kosovo još nije oteto, Srbija ne sme dobrovoljno da učestvuje u otimanju Link

Koliko znam, ona je sa Kosova poreklom, i ima pravo ovo sto kaze.

Ovo Kosovo za patike je gradjanistički narativ. To su valjda LDP ovci sklopili 2008. Zašto Vučić koristi to?
.
Од када је дошао на власт Вучић спроводи политику ЛДП.

Другу политику он нема.

У Скупштини не постоји странка СНС већ Вучић за нашу децу, тако нешто.

Обична марионета и о томе већ годинама овде пишем, само што се сада ствари кристалишу.

Ово су изјаве које су му сорошевци испоставили да их издекламује.

Сорошевци су у паници да се не појави неко ко би могао да одува ову кулу од карата под називом "Вучић се бори за Косово" и реагују као суманути на свако име тог типа које у некој причи исплива.

.

Sanda je kćer Jovana Raškovića. Rođena u Zagrebu.

Ali jeste u pravu. Dok mi ne potpišemo, nije gotovo.

Jer da jeste, ne bi tražili da potpišemo.
.
Ни у једном делу међународног права националне мањине, поготово које се ослањају на матичну државу, немају право на "самоопредељење до отцепљења".

А да, Шпанци не признају КиМ да они не би имали проблем са Каталонијом, а пошто ми немамо никакав проблем...

Па јбт, какве будалаштине ће све овде да се продају, не верујем.

Нека Лајчак прво убеди Шпанце да признају нарко територију Косово као државу, а онда може да дође овде, да разговарамо...

.

pa kako kad je vučić podržavao i bio na tom mitingu na kome je govorio i toma nikolić iz radikalne stranke...kakav licemer i fanatik tada mu je dačiš bio lopov jer ga je prevario sa žutima kad su potpisali sporazum on dss i sps...i rekao kako neće nikad sa dačićem jer se pobratimio sa žutima ..on je najveći fanatik propalica i lažov u istoriji srbije za sve svoje propuste i lagarije napada drugog pa koštunica je bio toliko naivan političar da ne kažem glup i pošten da je dao medije svima i nije ništa uzurpira kao vučić koji je prigrabio sve za sebe
Vucicu smeta sto je Kostunica u preambuli ustava, prije dolaska sns na vlast, postavio KiM kao sastavni i neotudjivi dio Srbije.

Back