Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa to čudim. Mislim da Voja tad nije bio na vlasti. Lepo kazes ko je organizator.Valjda racuna da smo svi izlapeli. Licno sam bio na tom skupu 2008. u NS i organizovali su ga radikali. Nikakav Kostunica se nije spominjao.
Mislio je na Beograd, verovatno. Posle toga je Kostunica dao ostavku.Pa to čudim. Mislim da Voja tad nije bio na vlasti. Lepo kazes ko je organizator.
I onda posle kaže zamislite na šta bi ta država ličila ako bi na njeno čelo došli Milica i Boško, kamen na kamenu ne bi ostao. (slobizam 2)"Ponosim se što sam bio na listi osoba sankcionisanih 1998. kao članovi Miloševićevog režima."
"Niste trebali da hapsite Miloševića po tužbi UN."
Samo neke rečenice po kojima se vučić ofirao kao sledbenik Slobizma
Odgovori na prosto pitanje:Lupetas gluposti i izmisljas. Kada sam rekao da sam Hrvat ? Svi moji su Srbi i to iz Srbije ,koji su i napravili ovu zemlju . Posto si iz Raske neki moj predak je to tamo oslobadjao od Turaka sredinom 19 veka i mapravio to naselje na granici sa Turskom. Znaci ti si na mestu gde je bila granica pre 170 godina,losom politikom sada je tu opet granica, Realnost je da je ta politika koju ste vodili Sloba ,Seselj ,Tihi i komp.zivi qurac i da je svuda izgubila. Mislim da vecinska Srbija to vise ne zeli i da je vreme da se krene napred a ne nazad. Necete kralja,necete EU,necete Nato ...
A trazili su jos kao radikali 2007 god savez sa Kostunicom i DSS, pa ako toliko Kostunica ne valja, sto su ga trazili tj. Vucic? Sta prica tek sada?
Ne znam za to, a Kostunica mi ne deluje kao neko podmitljiv, tj. nije delovao.Imali su savez. Podržavali su Koštunicinu manjinsku vladu. Socijalisti otvoreno, Redikuli malo manje otvoreno, ali su podržavali.
I to dobro naplatili, pre svega preko firmi koje je "privatizovao" čika Peconi.
Koliko znam, ona je sa Kosova poreklom, i ima pravo ovo sto kaze.Gle ova Šibenčanka, koja veze blage sa Kosovom nema, sada hoće Srbijance domoljublju podučavati. O tempora, o mores!
Sanda Rašković Ivić: Kosovo još nije oteto, Srbija ne sme dobrovoljno da učestvuje u otimanju Link
Ne znam za to, a Kostunica mi ne deluje kao neko podmitljiv, tj. nije delovao.
Vucic je daleko vise ucinio za Kosoves....
Pa kad vas volimo. Srbistan brine o svim svojim gradžanima.
Koliko znam, ona je sa Kosova poreklom, i ima pravo ovo sto kaze.
.Ovo Kosovo za patike je gradjanistički narativ. To su valjda LDP ovci sklopili 2008. Zašto Vučić koristi to?
.Sanda je kćer Jovana Raškovića. Rođena u Zagrebu.
Ali jeste u pravu. Dok mi ne potpišemo, nije gotovo.
Jer da jeste, ne bi tražili da potpišemo.
Vucicu smeta sto je Kostunica u preambuli ustava, prije dolaska sns na vlast, postavio KiM kao sastavni i neotudjivi dio Srbije.pa kako kad je vučić podržavao i bio na tom mitingu na kome je govorio i toma nikolić iz radikalne stranke...kakav licemer i fanatik tada mu je dačiš bio lopov jer ga je prevario sa žutima kad su potpisali sporazum on dss i sps...i rekao kako neće nikad sa dačićem jer se pobratimio sa žutima ..on je najveći fanatik propalica i lažov u istoriji srbije za sve svoje propuste i lagarije napada drugog pa koštunica je bio toliko naivan političar da ne kažem glup i pošten da je dao medije svima i nije ništa uzurpira kao vučić koji je prigrabio sve za sebe
Znam, ali mislim da ipak ima neko poreklo sa Kosova.Sanda je kćer Jovana Raškovića. Rođena u Zagrebu.
Ali jeste u pravu. Dok mi ne potpišemo, nije gotovo.
Jer da jeste, ne bi tražili da potpišemo.