Vučić: Mogu i da kopam ugalj ako moram

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
389.330
Energetika je jedno od ključnih pitanja sadašnjosti i zato je predsedniku posao da obiđe Kostolac i rudare, istakao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić.
„Ja da iskopam danas ugalj, ako bih morao mogu, ali služilo bi samo u marketinške svrhe. Došao sam da ohrabrim i podržim ljude koji rade ovde“, objasnio je Vučić odgovarajući na pitanje koja je svrha njegove posete i da li je u svetlu energetske krize bilo potrebno da se on uključi kako bi se kriza prevazišla.
Rekao je da ne može da bude stručan za fudbal, košarku, pozorište, bioskope i termoelektrane, ali je posao predsednika da bude uz svoj narod, svoje rudare kada im je najteže, kada se vodi neprimerena kampanja protiv njih.

1639908383-Tan2021-12-19_105432884_3-750x499.jpg

Ceo tekst na linku
https://nova.rs/vesti/politika/vucic-mogu-i-da-kopam-ugalj-ako-moram/

Mora da je velika frka kada se posecuju rudari i to na praznik Svetog Nikole

Poslednja izmena od moderatora:

Vučić kaže: "Sledi potpuni haos u Evropi" - kraj citata...

Zatvoriti granice da ne navale Nemci i Šveđani te Švajcarci u Srbiju !!! :patkica:

...

Energetika je jedno od ključnih pitanja sadašnjosti i zato je predsedniku posao da obiđe Kostolac i rudare, istakao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić.
„Ja da iskopam danas ugalj, ako bih morao mogu, ali služilo bi samo u marketinške svrhe. Došao sam da ohrabrim i podržim ljude koji rade ovde“, objasnio je Vučić odgovarajući na pitanje koja je svrha njegove posete i da li je u svetlu energetske krize bilo potrebno da se on uključi kako bi se kriza prevazišla.
Rekao je da ne može da bude stručan za fudbal, košarku, pozorište, bioskope i termoelektrane, ali je posao predsednika da bude uz svoj narod, svoje rudare kada im je najteže, kada se vodi neprimerena kampanja protiv njih.

Ceo tekst na linku
https://nova.rs/vesti/politika/vucic-mogu-i-da-kopam-ugalj-ako-moram/

Mora da je velika frka kada se posecuju rudari i to na praznik Svetog Nikole
...

Zabranjeno pušenje - Srce, ruke i lopata

...

otišao predsednik da spreči novu sabotažu
"samo vas gledam"

film_2168_57013_cover.jpg

Poslednja izmena:
Prvo rudari svi u kompletu da mi se napuse k jer cute pred izdajnikom.

Drugo kad je vec tu mogo bi i on da se sagne.

Trece vucic ne slavi nista osim sektaskih rituala jer nije hriscanin.

Cetvrto, u pravu je za evropu, evropa je pred gradjanskim ratom cim otkaze poslusnost americi u vezi gasovoda soros odmah podize migrante pa nisu im dzabe placali da dolaze
.
Evropa moze da bira izmedju smrzavanja kod kuce ili smrzavanja u rovovima. Nadam se da ce naci neko kompromisno resenje, npr da se toplo obuku u rovovima i da se greju na zimskom suncu. Sreca javljaju blagu zimu minus 25. Izvinjavam se zbog prostakluka ne mogu sa bagrom kulturno.

Back