Vučić laže, jer i on može da preti EU sa Rusijom

Da, da može, pa bi nas onda EU ugazila sankcijama gore nego Rusiju. Korupcijom razorena ekonomija bi se raspala na atome.
Hvala za tu EU ekonomiju gde će ovakvom politikom hleb biti 5e a zejtin 10e.
A Srpska plata kao do sada.

Ako se ne oslobodimo ovakve EU sve žito ima da nam uzmu kao i zejtin i šećer.Zapamtite ovo što sam rekao.

Hvala za tu EU ekonomiju gde će ovakvom politikom hleb biti 5e a zejtin 10e.
A Srpska plata kao do sada.
Poskupljenja su počela i pre ove ratne krize.

Ako se ne oslobodimo ovakve EU sve žito ima da nam uzmu kao i zejtin i šećer.Zapamtite ovo što sam rekao.
Ne može niko Srbiju da natera da proda svoje žito ako ne želi. Zašto Evropskoj Uniji namećeš krivicu Srbije? Ko je kriv za onu paniku kad su se gomilale zalihe brašna i goriva? EU defintivno nije. Najlakše svaliti krivicu na druge.

Mene interesuje sta je trabunjao juce ili prekljuce ili danas, pa su ljudi oplevili radnje u BG.....
Od juce u podne do danas u podne su ljudi rasturili BG.....
Mleka ima , ali sta je ljudima, poludeli skroz...
Час им говори, најјачи смо можемо да хранимо сиротиљу у окружењу, час да ћемо поцркати од глади. Опасна штеточина, све гора из године у годину.
Мислим да нема горег у последњих сто година.

Ne može niko Srbiju da natera da proda svoje žito ako ne želi. Zašto Evropskoj Uniji namećeš krivicu Srbije? Ko je kriv za onu paniku kad su se gomilale zalihe brašna i goriva? EU defintivno nije. Najlakše svaliti krivicu na druge.
Jednom sam rekao, ako poskupi nesto u okruzenju , Srbija ce gladovati..
A kako ..
Pa drzava nametne zabranu izvoza, a onda seljak mora da proda drzavi.
Onda jajare iz drzave prodaju to jer to su silne neproknjizene pare, najsladje pare , kao da prodajes drogu kojoj je cena otisla u nebo...
Ocas posla u dzep zavuces 50 mil evra...

I posle pojele bube secer, brasno , zito , kukuruz....

AUTORSKA
Vučić je najveći lažov i manupulant u istoriji Srpskih političara jer pretnje EU su smešne za ono što može on da im uradi.
Bukvalno može da im kaže ako me pritiskate imaćete Rusiju u Srbiji.
Pa da vidimo da li bi smeli i dalje da pritiskaju.
Ali avaj naš predsednik postupa da niko ne zna dokle će ovako.
Mi smo u II Svetskom ratu bili de facto sa Saveznicima a de jure sa Okupatorom.

Šta te zanima?

Jel Rusija ponovo pobeđuje Zapad?
Jel opet sedimo s' jedno dupe na 2 klupe?

FTMCWOnXwAElLDt

karikaturista jeste politički ljigavac ali ova mu valja

Back