Vučić: Kreće izgradnja brze pruge, od Beograda do Niša će se stizati za MANJE OD SAT I PO VREMENA (VIDEO)

Ne razumem se u F sifre ali ocigledno da se ti razumes, a iskreno i sumnjao sam da si u toj grupi F, posle nekih postova...
Ali nebitno , F nije degradirajuce, ali to sto si takav jeste degradirajuce za coveka....nije za tebe ali bilo bi za coveka....
Na zalost u Srbiji je moderno biti bot , biti prodana dusa, biti neciji covek, ne biti sam....
Многоштовани, и ти знаш и ја знам да СВЕ ШТО САМ ТИ РЕКАО ЈЕ ИСТИНА!!!
Из твог понашања је очигледно да си ботина, особа без свога става и мишљења, да си Дангубић,
да водиш шупаљ и бесадржајан живот, да си острашћен и фрустриран, да немаш ни друга ни
пријатеља, да немаш девојку ни жену, да си паразит и да НЕ РАДИШ НИШТА КОРИСНО!

Насупрот , ја као "бот" по твом лупетању, живим скроз различито од тебе. :) Пунм плућима!
На пример, јеси ли негде скоро видео жену? ;) Осим на слици.. Моја штиклом затвара
пртљажник на теренцу, на викедици, а ко теби на тротинету, Губитниче? :zcepanje:
Moja Lena.jpg

Теши се Губитниче! ;)
Sta je tu za tesenje to sto gomila ljudi vidi korist u tome da svadja, rastura i navodi svoj narod na neistine.....Sta tu ima pozitivno da bi neko zavideo tebi na tvom ljudskom ponasanju?

Samo nemoj kao malo pre, da pominjes uspeh i pare kao nesto na cemu ljudi treba da ti zavide....

Sta je tu za tesenje to sto gomila ljudi vidi korist u tome da svadja, rastura i navodi svoj narod na neistine.....Sta tu ima pozitivno da bi neko zavideo tebi na tvom ljudskom ponasanju?
Твоја несрећа је што све криво "повезујеш" што у свакоме и свему што у неком тренутку не повлађује твојој догми и предуверењима, ти видиш као смртног противника, као непријатеља... Ослободи се искључивости и мржње, много лепше ћеш живети.
Хоћеш лично? Ја се само зезам са тобом и још некима.. Нити ми нешто значите, нити сте у било чему важни у мојој свакодневици, али када смо код ИСТИНЕ НА КОЈОЈ "ИНСИСТИРАШ", буде ми жао многих од вас.. Види се сва ваша остршћеност и незнање, темељење на опскурним изворима.. Стварно осетим сажаљење..
Ово овде мени не значи ништа.. Мало се зезам па одем даље. Ништа није лично и баш ме брига за небулозе на Крижарици.

То је планирано још одавно. Станица није уништена већ је зграда реновирана што се не може рећи са старом станицом у Њујорку која је била једна од најлепших архитектонских чуда. Чувена Пансиливанија станица - бивша главна станица Њујорка које данас нема. :rumenka:

Pogledajte prilog 739615

Pogledajte prilog 739616
Ne moramo se provoditi losim primerima, postoje slici slučajevi kod namenskih objekata, kako nisi pronasao pozitivan kao sto napisah nevezano za namenu.

Pa tacno , mnogi su takvi, malo se rugaju, malo se sprdaju, To o cemu se sprdaju i cemu se rugaju nije za ljude, ali njima je to crni humor...
Tako ti uzivaj u svom utisku da si zreo gradjanin, uspesan, pozeljan, a ne smrad....
Ne vidim razlog da posebno otvaram oci ljudima, koji te obozavaju...
Ja postujem vecinu, ako je vecina da se u Srbiji zivi po principima nasilja i stoke, ja to prihvatim , nema tu sta da se mozga....Nisam za to , ali sta vecina hoce, to vecina i sprovede...

Штовани друже ЖИКО, има чудних ефикасности, непојмивих твојој скромној свирали из које цуре слине! ;)
Neverovatna efikasnost: Kinezi izgradili prugu za DEVET sati
https://www.nationalgeographic.rs/v...-sati-sagradili-zeleznicku-stanicu-video.html
Kinezi??? Da nisu to oni kod kojih jos uvek '' cilj opravdava sredstvo '', gde broj poginulih na gradilištu nije bitan, gde je pozeljno da se neko zrtvuje za partiju, zemlju, gde je pozeljno da je iz neke porodice neko dao zivot za vise ciljeve?

Back