Vučić kaže da pojedinci sprovode državni udar i strane službe ! A šta ako je to on ?

Paula

Wignerova Prijateljica
VIP
Poruka
41.663
Blokaderi su javno okvalifikovani kao izdajnici i to ni manje ni više od predsednika Srbije /čuj, termini nama dobro poznati/, kao obojena revolucija, kojim stranci upravljaju itd.. To govori javno - optužuje studente ove zemlje da primaju novac protiv svoje zemlje da je destabilizuju.. uzgred - to je vrlo jaka optužba !

A šta ako "drž lopova" govori sam lopov?

Postoji li način da neko dokaže da je sama naša vlast vođena od strane stranih službi koje god to bile i upodobljeni njihovim interesima?

Hajde da vidimo ima li dokaza za tu kontra varijantu? ;) Jer, ako predsednik može nešto tako da iznese bez ikakvih dokaza, možemo i mi samo da pretpostavimo tako nešto, što da ne? Daj da vidimo dela, obično se tako najbolje vidi.

Autorska, dabome.

Može li predsednik nekažnjeno da se frlja tako jakim optužbama?

Ne može niko nikoga da optužuje bez dokaza. Protiv toga aam i ovde na forumu. Ajo imaš dokaz da je bilo ko učinio nešto nezakonito, idi u tužilaštvo. Sve ostalo je laprdanje.

Pa nije baš laprdanje ako te predsednik Srbije javno na medijima optuži da to što protestuješ direktno radiš za neke strane agenture itd.. protiv inteersa sopstvene zemlje-

Onda se dešava da studenta rođena baba, deda kad to čuju odriču se, pravi se razdor po porodicama, ljudi imaju probleme.. nije to kao da si rekao dobro jutro, kako ste?

Pa nije baš laprdanje ako te predsednik Srbije javno na medijima optuži da to što protestuješ direktno radiš za neke strane agenture itd.. protiv inteersa sopstvene zemlje-

Onda se dešava da studenta rođena baba, deda kad to čuju odriču se, pravi se razdor po porodicama, ljudi imaju probleme.. nije to kao da si rekao dobro jutro, kako ste?
U tom slučaju on laprda. Ako ima konkretne dokaze, neka deluje pravno, a ne politički. Preserava se. Hajd da vidim ko su ti ljudi i ko plaća.

Ne može niko nikoga da optužuje bez dokaza. Protiv toga sam i ovde na forumu. Ako imaš dokaz da je bilo ko učinio nešto nezakonito, idi u tužilaštvo. Sve ostalo je laprdanje.
On, nažalost često prekoračuje svoja ovlašćenja, najblaže rečeno. Najgore je što to radi i Tramp, na primer koji je pomilovao svojeručno svog...da li mu beše sin ili neki rođak. PUF!: mahnuo čarobnim štapićem i svi gresi navedenog su nestali...Ovaj naš, pak ima naviku da puno priča kontra sam sebi-jedan dan garantuje za nekog, sutra kad taj neko yakenja nešto puj pike ne važi itd...I najgore je što neki pojediunici ZAISTA poistovećuju pojmove predsednik*država...Kao pa da on JESTE država...

Može li predsednik nekažnjeno da se frlja tako jakim optužbama?

Ne znam šta taj (žv)alavi akrep treba još da uradi da bi makar većina prestala da ga časti sa "predsednik". :np:
Za početak nije izabran nego je pokrao izbore, od tad se svakog dana polomi da dokaže da nije to što priča okolo da jeste.

U tom slučaju on laprda. Ako ima konkretne dokaze, neka deluje pravno, a ne politički. Preserava se. Hajd da vidim ko su ti ljudi i ko plaća.

I mene bi živo zanimalo.

Osim donacija iz dijaspore, donacije nekih ljudi preko one Kavčić fondacije za plate nastavnika, donacije nekih firmi za hranu studentima dok su bili u blokadi... ne znam za organizovano plaćanje za protestovanje... mislim, bilo je u jednom momentu pola miliona ljudi na ulicama

Kada smo išli u šenje, studenti kada su išli, sve su plaćali lokalci svojim sredstvima, hranu su donosile domačice, neke sunđere za spavanje lokalne porodice itd.. Sad.. ako postoji i ja bih volela da čujem.

On, nažalost često prekoračuje svoja ovlašćenja, najblaže rečeno. Najgore je što to radi i Tramp, na primer koji je pomilovao svojeručno svog...da li mu beše sin ili neki rođak. PUF!: mahnuo čarobnim štapićem i svi gresi navedenog su nestali...Ovaj naš, pak ima naviku da puno priča kontra sam sebi-jedan dan garantuje za nekog, sutra kad taj neko yakenja nešto puj pike ne važi itd...I najgore je što neki pojediunici ZAISTA poistovećuju pojmove predsednik*država...Kao pa da on JESTE država...
On je deo države i kao predsednik bi trebalo da ima obaveštenja raznih sigurnosnih službi, ali tim informacijama se ne koristi za obračun s političjim protivnicima. Najblaže rečeno neozbiljno, verovatno je i nezakonito. Ovo što se dešava je pokazatelh koliko sistem ne valja pogotovo pravosuđe koje je potpuno van kontrole. Sve mora da bude podložno sudu javnosti preko parlamenta. Sve mora da ima ličnu odgovornost. Zaga Dolovac može da ima milion mesečbo primanja, a nesmenjiva je praktično. Sudije su mali bogovi. To nema ni u Severnoj Koreji.

Vučić ne zna više gde udara..
Šta mu je trebalo da on provocira narod večeras nepalskim scenariom .

Danas padoše još dva plafona u javnim objektima. Na bazenu, dok su plivala deca i na intenzivnoj, u kliniĉkom centru za pulmologiju...
Da pogađamo ĉijom 'zaslugom' ?

Smenjen je i načelnik kardiologije u Kliničkom centru... Navodno podržao dekana. Pokušali da mu ospore doktorat ( na BU je profesor).

I mene bi živo zanimalo.

Osim donacija iz dijaspore, donacije nekih ljudi preko one Kavčić fondacije za plate nastavnika, donacije nekih firmi za hranu studentima dok su bili u blokadi... ne znam za organizovano plaćanje za protestovanje... mislim, bilo je u jednom momentu pola miliona ljudi na ulicama

Kada smo išli u šenje, studenti kada su išli, sve su plaćali lokalci svojim sredstvima, hranu su donosile domačice, neke sunđere za spavanje lokalne porodice itd.. Sad.. ako postoji i ja bih volela da čujem.
Da budemo načisto. Sve što traje ovoliko zahteva ogromnu logistiku i planiranje u jednom centru. To traži i sredstva. To o čemu pričaš je premalo para da se obezbedi sve. Postavljanje jedne bine sa rasvetom i ozvučenjem je ozbiljan posao. To je sami sitan delić izdataka. Ne radi se o milijardama evra, ali o stotinak miliona sigurno.

Da budemo načisto. Sve što traje ovoliko zahteva ogromnu logistiku i planiranje u jednom centru. To traži i sredstva. To o čemu pričaš je premalo para da se obezbedi sve. Postavljanje jedne bine sa rasvetom i ozvučenjem je ozbiljan posao. To je sami sitan delić izdataka. Ne radi se o milijardama evra, ali o stotinak miliona sigurno.

Ne može niko nikoga da optužuje bez dokaza. Protiv toga sam i ovde na forumu. Ako imaš dokaz da je bilo ko učinio nešto nezakonito, idi u tužilaštvo. Sve ostalo je laprdanje.
?

Vučić ne zna više gde udara..
Šta mu je trebalo da on provocira narod večeras nepalskim scenariom .

Danas padoše još dva plafona u javnim objektima. Na bazenu, dok su plivala deca i na intenzivnoj, u kliniĉkom centru za pulmologiju...
Da pogađamo ĉijom 'zaslugom' ?

Smenjen je i načelnik kardiologije u Kliničkom centru... Navodno podržao dekana. Pokušali da mu ospore doktorat ( na BU je profesor).
Kad je to bilo sa plafonima?

Hahahah... pa kakve bine i rasvete.

Da li si ti nekada bio na našem protestu? Protesti koje smo imali ispred ministarstava ljudi su imali samo megafone hahah.. ništa se nije čulo.

Možda onih par protesta tipa Vidovdanski... je bio nešto organizovan. Onaj prvi u decembru nije bilo bukvano ni govora ničega... Samo smo stajali i skandirali.

One velike šetnje o tome ti pričam, novca iz donacija nula... znam i ja jer smo i mi primili u begeu.. naravno od sopstvenih sredstava. Spavala sam na faksu u Kragujevcu videla sam koja je to beda

Побркао си Трампа са Бајденом. који је помиловао свог (проблематичног) сина.

Hahahah... pa kakve bine i rasvete.

Da li si ti nekada bio na našem protestu? Protesti koje smo imali ispred ministarstava ljudi su imali samo megafone hahah.. ništa se nije čulo.

Možda onih par protesta tipa Vidovdanski... je bio nešto organizovan. Onaj prvi u decembru nije bilo bukvano ni govora ničega... Samo smo stajali i skandirali.

One velike šetnje o tome ti pričam, novca iz donacija nula... znam i ja jer smo i mi primili u begeu.. naravno od sopstvenih sredstava. Spavala sam na faksu u Kragujevcu videla sam koja je to beda
Zatobsam i rekao da to nisu milijarde o kojima vlast priča, ali da sredstva trebaju to je sigurno. Ne znam koliko parabje isplaćeno za pkate, ali jedan Kavčić to ne može sam. Jaćinović se verovatno hvaliće sa 900000 evra, ali dao je argument za nagađanje medijima tipa Informer. Inače medijibsu nam nula bodova i jedni i drugi. Mislim na obe strane i jedan su od glavnih uzroka da se komšije mlate na ulici.

Lepo bi bilo da procitas Ustav i deo u vezi imuniteta.
Predsednik je imun na bilo kakvu vrstu krivicnog gonjenja.
A protiv njega je vec podneto nekoliko stotina krivicnih i prekrsajnih prijava.
Informacija direktno od njegovog advokata, Palibrka.

Zatobsam i rekao da to nisu milijarde o kojima vlast priča, ali da sredstva trebaju to je sigurno. Ne znam koliko parabje isplaćeno za pkate, ali jedan Kavčić to ne može sam. Jaćinović se verovatno hvaliće sa 900000 evra, ali dao je argument za nagađanje medijima tipa Informer. Inače medijibsu nam nula bodova i jedni i drugi. Mislim na obe strane i jedan su od glavnih uzroka da se komšije mlate na ulici.

A ja ti kažem da to ništa drugo ne može biti osim hrane po blokadama.. ona hrana po fakultetima što se vrtela. Ništa drugo mi ne pada na pamet konkretno. A volela bih naravno da znam. I red je da organi to objave ako je tačno ;)

Evo i sad na protestu juče ispred vlade, došao je samo jedan stari kamion sa zvučnicima takvi da se čulo samo do 50tak metara. Pre nije bilo ni toga. Kada su naši sutdenti organizovali jedan ispred mislim kancelarije tužilaštva rekli su da su privatnim linijama nabavili odličan megafon. I to je bilo to. A ti govoriš o nekim milionima za ozvučenja i bine.. nije mi jasno gde to. Govorim o studentima, ne o drugim protestima

Lepo bi bilo da procitas Ustav i deo u vezi imuniteta.
Predsednik je imun na bilo kakvu vrstu krivicnog gonjenja.
A protiv njega je vec podneto nekoliko stotina krivicnih i prekrsajnih prijava.
Informacija direktno od njegovog advokata, Palibrka.
Znaci menjamo Zakon sa sledecom vlascu?

Ne treba da bude imun.

Back