Vučić: Karlobag-Ogulin... je nerealno i neozbiljno

ja ne vidim razloga za tolikim napadom na slavoniju. ona je sasvim OK lik. mozda kao i vecina nas ponegad brani malo vise svoje, sto je sasvim "normalno". ali nikada nije napadala srpske a negirala hrvatske greske

slavoniju i klikka ne bih napadao da oni mene prvi nisu u$pljoovali uzduž i popreko na onoj mojoj temi o izborima u Hrvatskoj :idea:(vidi pod tokyo teme)samo zato jer sam realno govorio o svim hadezejovskim aferama:!::!::!::roll:....a oni se kao "biračko telo" našli prozvanim pa me počeli vređati:shock:...od tada naše "prijateljstvo" do dana današnjeg prolazi svoje veće ili manje "krize":cool::lol:

Ne bi se 'stel mesat', al' iz mog nekog vidjenja (ukljucujuci i sebe samog :-) svi hrvati na ovom forumu imaju iskrivljenu percepciju stvarnosti.. Al' po mojoj nekoj neutralnoj procjeni - kliik jedini vise-manje realno gleda na stvari. kyo je neuravnotezena osoba cvstih stajalista (koja su uglavnom "kriva" i postimana onako kako njemu pase). slavonija je pesimisticni/a optimist/kinja ;)

Naravno.. mozemo se mi sad pitati i sto je realnost, pravda, istina, zasto postojimo.. jesu li banane zute boje i dal' imaju crne fleke zato sto su ih brali crnci.. :)

:roll::roll:
bolje biti ČVRSTIH STAJALIŠTA i to žustro argumentirati tako da neki možda i steknu da sam neuravnotežen (što god to znači u malim patriJotskim glavicama):mrgreen: NEGO biti mlakonja a ne KAZATI NIŠTA ARGUMENTOVANO već samo arlaurlikati i vređati bez i jednog kontraargumenta:!::idea:

ne samo se smejem qre7enima i qre7enizmu poput ovog tvog posta na koji ti odgovaram:hahaha::hahaha:

i ja takođe

pa šta si onda glasau za tu qradikalnu zajednicu:hahaha::hahaha::hahaha:
ajme meni pa oni nisu ni partija ni stranka...oni su zaye8nica avaj zajednica...ono kao zajednica lečenih ovisnika, zajednica lečenih alkholičara...tako to meni zvuči mada ovi nisu ni ovisnici ni alkoholičari...njima ni ne trebaju opijati da pokažu svoju iw8ecilnost:mrgreen::hahaha::hahaha:
al bitno da tebe to ne dira što ja sad pišem...a na ovoj temi :arrow: http://forum.krstarica.com/threads/176351 si me zaskakao sa dečačkim "argumentima" kao da sam ti tamo neka 5eljanka nadritest0ster0nu ye0an ya0an:rotf:

šta tebe libo tuki za moje razloge glasanja za neku stranku.
ali sigurno nije iz razloga na koje ti misliš.
bla bla bla zajednica bla bla alkoholizam blablabla....argumenti nema šta.
gledaj ovako nije meni problem što ti napadaš hdz problem je u tome što svaki puta "slučajno" spominješ i mene.
vidim da sam ti izgleda gadno povrijedio ego još na toj temi, premda sam ja tamo krenuo s najobičnijim komentarom razloga zbog kojih sam odabrao hdz... onda je ako se dobro sjećam nastalo prozivanje svih koji su glasali za tu opciju i iz posta u post pljuvanje isključivo po hdzu pa sam ti ja skrenuo pažnju na to ... tamo sam ti rekao šta mislim a pošto vidim da pamtiš kao slon ne moram se ponavljat.
a za ove uvrede šta da ti kažem...tisućljetnja varaždinska kultura at its best

Međimurje, Podravine, Istre, Kvarnera, Rijeke, Koprivnice...mjesta koja su razvijena od infrastrukture do kulture ...gradovima u kojima ne "qrešte plakati po ulicama sa turbofolk zverkama...već plakati urbane muzike, jazz-a, rocka, koncerata i manifestacija u kojima bi se ti osećao kao da nisi u Hrvatskoj...nema ovde mesta za Tupsona i Cecu...a bez njih si ti ko na Himalaji bez kompasa...mali...ali ti to ne žiškiš...opali ti sebi i slavonki 2adrtoj hadezeovki Čavoglave da vam svira...i držte se podalje od mojih postova ako ne želite da se o8rukate još više:eek:

lepo sam ti rekao ..........prvi si počeo svađu sad magadi:mrgreen:

evo mi u slavoniji ne sufamo preko adsla jewr nemamo stuje :cry:
kultura ahahahaahha pa ti si svoju "kulturu" pokazao malo višlje a i kasnije ćeš jelda?
sve mi se čini da su na tim kuturnim profinjenim i urbanim događajima neotesani "kulturni" ljudi koji svoje primitivne stavove pokušavaju prikriti.
otkuda tebi ideja da ja slušam thompsona i cecu? pun si klišeja..nemoj generalizirati.
lijepo ti kažem ne budi zajedljiv imaš ogroman ego. ne možeš uvijek biti u pravu a pogotovo ne smiješ nikome nametati svoje mišljenje...

a kakvo je tek licemerstvo ovo što danas svakodnevno gledamo...dok otkrivamo ove mafijose koje su za vreme rata bili surađivali sa "neprijateljskim" narodima a imali plodno tlo da dožive procvat koje im je tada hdz omogućio...ono bili branitelji još neki a danas u krim miljeu surađivaju sa srbskim mafijašima i međusobno se pokrivaju....interesantno:think:
jedan Čačićev sukob interesa prema bagri HDZovskoj izgleda ko kap slatke vode u tihom oceanu:dash:
al bitno da se ti loviš za tu jedva primetnu jednu slamku dok gomila ajkula-argumenata koje imam protiv HDZa i dalje te grizu
ne osvrći se sine:mrgreen:

pa koliko sam ja ovdje primjetio i ti si za suradnju sa tim kako ti kažeš "neprijateljskim" narodima....izgleda su ovi sposobniji ili samo imaju veću tj direktniju korist:idea:
ma da kad čačić krade onda je to sitnica jel?
hns stranka koja ima dva člana sabora od kojih "samo" jedan kraducka je super :super:

a ti kao da nisi u ladovini SADA (ili se još ratuje po Vukovaru):mrgreen::dash:
ŠTA OŠ?:dash:
pod posebnom se državnom skrbi i vučete pare ljudima koji su radili kako tada tako i sada i uzdržava vas zapadni dio Hrvatske....
trebao bi biti zahvalan:cool:
zašto trkeljaš gluposti i neistine?
ti imaš neki film u glavi da svi koji glasaju za hdz su isti aloooo probudi se ljudi se ne proizvode na tekućoj traci svi smo različiti.
ja radim, nisam ni na kakvoj mirovini ili pomoći pošto vidim da na to aludiraš.
hoću da prestaneš pljuvat po ljudima samo zato što glasaju za nekog; žive na određenom području ili slušaju neku vrstu glazbe. zar ne primjećuješ kako je to jadno i primitivno ti koji su urban i nadasve kulturan:roll:

mi smo pod posebnom državnom skrbi točno ali ti očito zaboravljaš da je ovdje tijekom rata i okupacije ovdje sve pokradeno i uništeno.
ne znam dali ti shvaćaš razmjere tih krađa i uništavanja.
nisu uništene samo kuće i zgrade već cijela infrastruktura sve tvornice šume pošte banke komunalije itd itd
ti krajevi su čuvali tvoju goozicu oops pardon glavu da bi ti sad mogao ovako besramno da pljuješ po njima sram te bilo.
ja i jesam zahvalan državi jer mi je napravila kuću dala mi krov nad glavom i hranu na stolu kad mi je bilo najteže kada sam bio u prognaništvu.. ali varaš se ako misliš da sam dobio neke extra povlastice... sve što imam sam sam zaradio niko mi osim te kuće ništa nije poklonio. pa čak niti ona nije bila u vrijednosti moje kuće.

deĆko ajde ohladi

i ja takođe

šta tebe libo tuki za moje razloge glasanja za neku stranku.
ali sigurno nije iz razloga na koje ti misliš.
bla bla bla zajednica bla bla alkoholizam blablabla....argumenti nema šta.
gledaj ovako nije meni problem što ti napadaš hdz problem je u tome što svaki puta "slučajno" spominješ i mene.
vidim da sam ti izgleda gadno povrijedio ego još na toj temi, premda sam ja tamo krenuo s najobičnijim komentarom razloga zbog kojih sam odabrao hdz... onda je ako se dobro sjećam nastalo prozivanje svih koji su glasali za tu opciju i iz posta u post pljuvanje isključivo po hdzu pa sam ti ja skrenuo pažnju na to ... tamo sam ti rekao šta mislim a pošto vidim da pamtiš kao slon ne moram se ponavljat.
a za ove uvrede šta da ti kažem...tisućljetnja varaždinska kultura at its best

evo mi u slavoniji ne sufamo preko adsla jewr nemamo stuje :cry:
kultura ahahahaahha pa ti si svoju "kulturu" pokazao malo višlje a i kasnije ćeš jelda?
sve mi se čini da su na tim kuturnim profinjenim i urbanim događajima neotesani "kulturni" ljudi koji svoje primitivne stavove pokušavaju prikriti.
otkuda tebi ideja da ja slušam thompsona i cecu? pun si klišeja..nemoj generalizirati.
lijepo ti kažem ne budi zajedljiv imaš ogroman ego. ne možeš uvijek biti u pravu a pogotovo ne smiješ nikome nametati svoje mišljenje...

pa koliko sam ja ovdje primjetio i ti si za suradnju sa tim kako ti kažeš "neprijateljskim" narodima....izgleda su ovi sposobniji ili samo imaju veću tj direktniju korist:idea:
ma da kad čačić krade onda je to sitnica jel?
hns stranka koja ima dva člana sabora od kojih "samo" jedan kraducka je super :super:

zašto trkeljaš gluposti i neistine?
ti imaš neki film u glavi da svi koji glasaju za hdz su isti aloooo probudi se ljudi se ne proizvode na tekućoj traci svi smo različiti.
ja radim, nisam ni na kakvoj mirovini ili pomoći pošto vidim da na to aludiraš.
hoću da prestaneš pljuvat po ljudima samo zato što glasaju za nekog; žive na određenom području ili slušaju neku vrstu glazbe. zar ne primjećuješ kako je to jadno i primitivno ti koji su urban i nadasve kulturan:roll:

mi smo pod posebnom državnom skrbi točno ali ti očito zaboravljaš da je ovdje tijekom rata i okupacije ovdje sve pokradeno i uništeno.
ne znam dali ti shvaćaš razmjere tih krađa i uništavanja.
nisu uništene samo kuće i zgrade već cijela infrastruktura sve tvornice šume pošte banke komunalije itd itd
ti krajevi su čuvali tvoju goozicu oops pardon glavu da bi ti sad mogao ovako besramno da pljuješ po njima sram te bilo.
ja i jesam zahvalan državi jer mi je napravila kuću dala mi krov nad glavom i hranu na stolu kad mi je bilo najteže kada sam bio u prognaništvu.. ali varaš se ako misliš da sam dobio neke extra povlastice... sve što imam sam sam zaradio niko mi osim te kuće ništa nije poklonio. pa čak niti ona nije bila u vrijednosti moje kuće.

deĆko ajde ohladi

ma ne vrijedi na njegove gluposti, primitivnosti i prozivanje gubiti vrijeme...:)

a on od grada , kulture ili urbanizma nema ni u vrijednosti pocetnog slova...
da ima i grama stida , karaktera i obraza nebi prozivao Vukovarce....pogotovo on koji zivi na racun roditelja ili drzave...i mos misliti, sela iz okolice Varazdina :dash: ili pak sam Varazdin financiraju Vukovar...a prije otprilike dvije godine smo u Osijeku skupljali donacije za opravljanje varazdinske kapelice sa orguljama iz 16 st., koja bi totalno propala
ali, sto ces, ima nas i takvih....

auu

al ste se raskokodakali

al eto kyo će sve redom da pobije vaše INSINUACIJE i loše interpretacije mojeg posta

vama svarno treba čovjek bukvalno da govori da ukapirate, jel?

al dobro

sve za moje sunarodnjake...pojednostavnit ću koliko ću moć

al ne večeras..malo je kasno....
da seciram ove vaše laži i izmišljanja i stavljanje reči u moja usta koja ja nikada nisam izgovorio:eek:
:dash::dash::dash:

auu

al ste se raskokodakali

al eto kyo će sve redom da pobije vaše INSINUACIJE i loše interpretacije mojeg posta

vama svarno treba čovjek bukvalno da govori da ukapirate, jel?

al dobro

sve za moje sunarodnjake...pojednostavnit ću koliko ću moć

al ne večeras..malo je kasno....
da seciram ove vaše laži i izmišljanja i stavljanje reči u moja usta koja ja nikada nisam izgovorio:eek:
:dash::dash::dash:

pa ti se prilično slikovito inače izražavaš...

samo kad u nešto nisi 100% siguran ondadaješ samo natuknice da bi poslije mogao reć: a gdje sam ja to rekao?
da se vrlo lako isčitat što ti kada misliš

Хајде да занемаримо да ли је СРС требало реформисати.
Хајде да занемаримо да ли су Тома и Вучић у праву за све што причају.

Мене занима како неко може то да уради свом пријатељу и куму.
Како је могао да га покраде (јесте, јесте и то много)?

Да ли такав човек повраћа сваког јутра кад се погледа у огледалу?
Да ли мирно спава?

Какви су то људи који ће на крају гласати за таквог човека?

(Не признајем одговоре који се односе на клетве, јер се све то спремало много раније)
marina,potpuno si u pravu,..samo bih dodao jedno pitanje jos,..
kakav je to covjek koji izda kuma,ali i seam sebe,..pa ko mu ikada vise moze vjerovati,..radikali ne mogu.
a nakon Vojinog povratka iz Haga,mali ce i nevjerni toma morati da trazi azil za sebe negdje,..jer kako bi Voju u oci mogao vise pogledati ikada,..

marina,potpuno si u pravu,..samo bih dodao jedno pitanje jos,..
kakav je to covjek koji izda kuma,ali i seam sebe,..pa ko mu ikada vise moze vjerovati,..radikali ne mogu.
a nakon Vojinog povratka iz Haga,mali ce i nevjerni toma morati da trazi azil za sebe negdje,..jer kako bi Voju u oci mogao vise pogledati ikada,..

aaa.........neće biti da je prvi Toma izdao kuma...iako ga očima videti ne mogu
ja sam realna pa idemo redom...prvo je Voja izdao kuma venčanog Vuka Draškovića,
a Vuk mu sina najstarijeg krstio.....e posle kad puče tikva pljunuše kumovi jedan na
drugog....pa se okumiše Voja i Toma...i opet puče tikva........kakvi igrači takva im
i tikva......tek toliko da se zna redosled.....a istorija se ponavlja......
:think::whistling:

kod nas nema izdajnika (opcenito jako rijetko koristimo tu terminologiju) pogotovo ne u vladi , kod nas politicare prozivaju nesposobnjakovicima, lazovima, lopovima...
ali izdajnicima, ne...tako da ti nazalost nemogu odgovoriti:cry:

ček još malo biće i to ne samo izdajnici....već i veleizdaja......:think:
pošto pratim vašu skupštinu svega sam se nagledala kao i na našoj
zato me i čudi što ste slepi kod očiju i nerelni......:???:

kako nema...evo:
:hahaha:

sad će opet da se prawi slepa i da ne vidi ovaj moj post:mrgreen::lol:

:hahaha::hahaha::hahaha:......Sanader.....ali mislim da je Bandić definitivno
najinteresantniji lik na toj Hrvatskoj političkoj sceni..........ili bolje da ga zovete Betmen......:hahaha:

ček još malo biće i to ne samo izdajnici....već i veleizdaja......:think:
pošto pratim vašu skupštinu svega sam se nagledala kao i na našoj
zato me i čudi što ste slepi kod očiju i nerelni......:???:

Treba nekada da budemo iskreni prema sami sebi, i da priznamo (NEVOLJNO) da bljuvotine koje vidimo u srpskoj skupshtini (i to najvishe zahvaljujuci Rdikalima i Velji Ilic) ne mozemo ni u najludjim snovima da vidimo u hr saboru...
Nazalost, ali tako je!
Mene BLAM pojede, pri pomisli da neko iz strane susedne zemlje /sa nasheg govornog podruchja/ gleda prenose iz nasheg Parlamenta!!!

Treba nekada da budemo iskreni prema sami sebi, i da priznamo (NEVOLJNO) da bljuvotine koje vidimo u srpskoj skupshtini (i to najvishe zahvaljujuci Rdikalima i Velji Ilic) ne mozemo ni u najludjim snovima da vidimo u hr saboru...
Nazalost, ali tako je!
Mene BLAM pojede, pri pomisli da neko iz strane susedne zemlje /sa nasheg govornog podruchja/ gleda prenose iz nasheg Parlamenta!!!

ajde složiću se sa tobom ali nerado....:ok:

kod njih to samo rade onako malo u rukavicama.....ali i ovaj novokomponovani jezik
im ne daje neke velike mogućnosti......:lol::lol::lol:

a da naši znaju da budu katastrofalni....to je istina...a što ispusti Čedicu i one druge
vidi ja nisam ni za koga od njih svi su mi se smučili...ali ne volim kada se neko samo
hvata za jednu ili dve osobe........a tek Palma....:mrgreen:

Nazalost, ali tako je!

ispadi nisu tako česti doduše tu si u pravu...al su istog intenziteta (naravno lupanja i divljačog ponašanja):( pogađate već koga:mrgreen:
:arrow:

:arrow:

ipak najjači ispadi ...narawno ko drugi nego ZNA SE hdz
doduše ovog su izbacili iz stranke al tad je bio dio nje

i ova @lupacha (eto lepšeg izraza nisam mogao smisliti za dotičnu)
1:22 minuta
citat dotične:

Jedan je fizičar rekao da je cijeli Svemir heteroseksualan, od atoma najsitnije čestice do zvjezdanog sustava. Od muhe do slona. Svi su oni heteroseksualni, a mi bi sada od čovjeka napravili homoseksualca. Sva materija sastoji se od pozitivnih i negativnih čestica i u svakom se atomu oko pozitivne jezgre okreću negativni elektroni. Kad bi se jednaki počeli privlačiti, sva bi se materija urušila i de facto nestala. Svemirom vladaju suprotne sile, da njih nema, Mjesec ne bi okretao oko Zemlje nego bi pao na našu planetu, Zemlja se ne bi okretala oko Sunca, nego bi pala na Sunce i izgorjela bi ili odlutala negdje daleko i smrzla se.
Lucija Čikeš, zastupnica HDZ-a, u raspravi o prijedlogu Zakona o registriranom partnerstvu u Hrvatskom saboru, .

:rotf::dash::rotf::dash:

kyo.:
Jedan je fizičar rekao da je cijeli Svemir heteroseksualan, od atoma najsitnije čestice do zvjezdanog sustava. Od muhe do slona. Svi su oni heteroseksualni, a mi bi sada od čovjeka napravili homoseksualca. Sva materija sastoji se od pozitivnih i negativnih čestica i u svakom se atomu oko pozitivne jezgre okreću negativni elektroni. Kad bi se jednaki počeli privlačiti, sva bi se materija urušila i de facto nestala. Svemirom vladaju suprotne sile, da njih nema, Mjesec ne bi okretao oko Zemlje nego bi pao na našu planetu, Zemlja se ne bi okretala oko Sunca, nego bi pala na Sunce i izgorjela bi ili odlutala negdje daleko i smrzla se.
Lucija Čikeš, zastupnica HDZ-a, u raspravi o prijedlogu Zakona o registriranom partnerstvu u Hrvatskom saboru, .
ministarka.jpg

:lol:
Aaaaa pa to je izgleda neka daleka sestra (pre podele crkve) od naše, takodje bivše, ministarke Ljiljane Čolić (DSS-Koštunica) koja je izbacila Darvinovu teoriju a forsirala pravoslavno hrišćanstvo, iako u ustavu piše nešto o religijama u Srbiji.
gospodja ministarka:
Darvinova teorija je dogmatska. A dogma, to vam je nešto što je tako i tačka; nema diskusije. To je nešto bez dokaza i dokazivanja. A ako tražiš dokaze, pa makar i samo da posumnjaš u dogmu, odmah te šalju na lomaču. U redu, mi smo skoro moderna zemlja, u 21. veku, i ne služimo se lomačama... Svaki ministar treba da ostavi pečat u svom radu, a ovo je moj pečat.
A ovo drugo čini mi se da je sve dokazano dok Darvin nije.
Zaboravila žena razliku izmedju dogme i teorije, trebalo je tada slušati i gluposti od njenog šefa Koštunice koje su taman tu negde izmedju ova dva pojma.

Homer. J. Simpson:
"Ne brini sine, ja sam siguran da je i Ajnštajn mnogo puta pogrešio pre nego što je izmislio sijalicu."

:dash::rotf:

Poslednja izmena:
ministarka.jpg

:lol:
Aaaaa pa to je izgleda neka daleka sestra (pre podele crkve) od naše, takodje bivše, ministarke Ljiljane Čolić (DSS-Koštunica) koja je izbacila Darvinovu teoriju a forsirala pravoslavno hrišćanstvo, iako u ustavu piše nešto o religijama u Srbiji.

A ovo drugo čini mi se da je sve dokazano dok Darvin nije.
Zaboravila žena razliku izmedju dogme i teorije, trebalo je tada slušati i gluposti od njenog šefa Koštunice koje su taman tu negde izmedju ova dva pojma.

:hahaha::hahaha:
a čuj ko zna...svet je malen...uverio sam se u tu teoriju mnogo puta:mrgreen:

nego vidi ovo

(doduše nije sabor iliti skupština...već preditborna sučeljavanja...
Rojs (HDZ...protuđmanovska odmetnuta struja:lol:),
:hahaha:
Vladimir Bebić (Hrvatska Ljevica)
i još neki:mrgreen:
:super::rotf:

Poslednja izmena:

Back