i ja takođe
šta tebe libo tuki za moje razloge glasanja za neku stranku.
ali sigurno nije iz razloga na koje ti misliš.
bla bla bla zajednica bla bla alkoholizam blablabla....argumenti nema šta.
gledaj ovako nije meni problem što ti napadaš hdz problem je u tome što svaki puta "slučajno" spominješ i mene.
vidim da sam ti izgleda gadno povrijedio ego još na toj temi, premda sam ja tamo krenuo s najobičnijim komentarom razloga zbog kojih sam odabrao hdz... onda je ako se dobro sjećam nastalo prozivanje svih koji su glasali za tu opciju i iz posta u post pljuvanje isključivo po hdzu pa sam ti ja skrenuo pažnju na to ... tamo sam ti rekao šta mislim a pošto vidim da pamtiš kao slon ne moram se ponavljat.
a za ove uvrede šta da ti kažem...
tisućljetnja varaždinska kultura at its best
evo mi u slavoniji ne sufamo preko adsla jewr nemamo stuje

kultura ahahahaahha pa ti si svoju "kulturu" pokazao malo višlje a i kasnije ćeš jelda?
sve mi se čini da su na tim kuturnim profinjenim i urbanim događajima neotesani "kulturni" ljudi koji svoje primitivne stavove pokušavaju prikriti.
otkuda tebi ideja da ja slušam thompsona i cecu? pun si klišeja..nemoj generalizirati.
lijepo ti kažem ne budi zajedljiv imaš ogroman ego. ne možeš uvijek biti u pravu a pogotovo ne smiješ nikome nametati svoje mišljenje...
pa koliko sam ja ovdje primjetio i ti si za suradnju sa tim kako ti kažeš "neprijateljskim" narodima....izgleda su ovi sposobniji ili samo imaju veću tj direktniju korist

ma da kad čačić krade onda je to sitnica jel?
hns stranka koja ima dva člana sabora od kojih "samo" jedan kraducka je super
zašto trkeljaš gluposti i neistine?
ti imaš neki film u glavi da svi koji glasaju za hdz su isti aloooo probudi se ljudi se ne proizvode na tekućoj traci svi smo različiti.
ja radim, nisam ni na kakvoj mirovini ili pomoći pošto vidim da na to aludiraš.
hoću da prestaneš pljuvat po ljudima samo zato što glasaju za nekog; žive na određenom području ili slušaju neku vrstu glazbe. zar ne primjećuješ kako je to jadno i primitivno ti koji su urban i nadasve kulturan
mi smo pod posebnom državnom skrbi točno ali ti očito zaboravljaš da je ovdje tijekom rata i okupacije ovdje sve pokradeno i uništeno.
ne znam dali ti shvaćaš razmjere tih krađa i uništavanja.
nisu uništene samo kuće i zgrade već cijela infrastruktura sve tvornice šume pošte banke komunalije itd itd
ti krajevi su čuvali tvoju goozicu oops pardon glavu da bi ti sad mogao ovako besramno da pljuješ po njima sram te bilo.
ja i jesam zahvalan državi jer mi je napravila kuću dala mi krov nad glavom i hranu na stolu kad mi je bilo najteže kada sam bio u prognaništvu.. ali varaš se ako misliš da sam dobio neke extra povlastice... sve što imam sam sam zaradio niko mi osim te kuće ništa nije poklonio. pa čak niti ona nije bila u vrijednosti moje kuće.
deĆko ajde ohladi