Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 187.145
VUČIĆ JE JEDAN OD NAJIMPRESIVNIH LIDERA U EVROPI! Ministar spoljnih poslova Izraela: Imao sam čast da se danas sastanem s njim
MINISTAR spoljnih poslova Izraela Gideon Sar ocenio je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić jedan od najimpresivnijih evropskih lidera.

- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić jedan je od najimpresivnijih lidera u Evropi i jedan od najiskrenijih prijatelja Izraela.
- Imao sam čast da se danas sastanem s njim tokom svoje posete Beogradu. Razgovarali smo o planu predsednika Trampa za okončanje rata u Gazi, koji je Izrael prihvatio. Rekao sam mu da Hamas može pokušati da promeni Trampov plan i time u praksi odloži njegovu primenu.
- Dotakli smo se i situacije u Evropi, na Balkanu i na Bliskom istoku, kao i bliskih odnosa između naših država. Nakon susreta predsednika Vučića s premijerom Netanjahuom prošle nedelje – unapredićemo sporazum o slobodnoj trgovini između Srbije i Izraela.
- Visoko cenimo podršku i lično prijateljstvo predsednika u ovim teškim vremenima i sve do danas! - napisao je on na društvenoj mreži Iks.
https://www.novosti.rs/amp/vesti/po...zraela-imao-sam-cast-danas-sastanem-njim-foto
Nakon EU i Rusije koje su mu dale podrsku, izjasnio se i Izrael koji ima samo reci hvale za Vucica i daje mu takodje stoprocentnu podrsku
Kako vi komentarisete ovu plebiscitarnu podrsku veliki sila Vucicu?
Cekam @De Sisti da javno kaze da ce prestati da podrzava Izrael ako se ispostavi da Izrael 100% podrzava Vucica!

Evo ti citaj @De Sisti sta cemo sad?
Poslednja izmena: