- Poruka
- 23.062
Informer kaze da rusi traze bazu u Nisu..pa ta baza ne bi bila daleko do Bondstila...![]()
Tacno, ali bi puno znacila za Srbiju. Konacno bismo bili koliko toliko zasticeni.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Informer kaze da rusi traze bazu u Nisu..pa ta baza ne bi bila daleko do Bondstila...![]()

Ljudi polako, prvo da nadjemo adekvatnu zamenu.![]()

samo tebi novine mogu da prodaju maglu![]()

Nema se vremena. Ovaj mora pasti.![]()

Kako ocete ali ja ne bi zurio jer posle j*ebanje nema kajanje.![]()

Andjo idi se igraj sa lutkicama u svojoj bolnickoj sobi. Ajde idi polako. Pusti nas velike da pricamo.![]()

Nikada se posle j........ nisam kajao.![]()
Ti bi progutao i da je dete crnca tvoje![]()

uvalila sam tebi k![]()

Vučić i njegovi treba da se svaki dan mole Bogu ,ili u šta već veruju, da prodju kao žuti,Dinkić ili Koštunica ,al bojim se da će to teže ići .
Све више људи траже враћање смртне казне у Србији.
Opet ga ubiVaju ....
A taman je preživeo i mandate i atentate,
preživeo i izbore, i Srebrenicu je čak preživeo,
čak mu ni ovaj najnoviji ultimatum ne može ništa (kriv je Marko Đurić)
a sad ga ubi prejaka reč
trećerazrednog tabloida ....
Šta ti je život ...
"Pero je moćnije od mača ...."
Eto, slozismo se! Andjo idi se igraj sa lutkicama u svojoj bolnickoj sobi. Ajde idi polako. Pusti nas velike da pricamo.![]()

Kako ocete ali ja ne bi zurio jer posle j*ebanje nema kajanje.![]()

Instaliraju unapređene Patriote koji treba da presretnu ruske rakete s više glava u uzletanju s Urala i zbog toga gledaju da ih instaliraju što bliže Rusiji...Nije daleko ni od one PRO sto je sklapaju vec godinama, koji se instalira u Rumuniji.
Pa samo nek probaju odatle da gadjaju Rusiju.