Vučić: Ja sam Srbin iz Bosne, a ne Bosanac

Ali Bosanac nije nacija.Bošnjak je nacija.Crnogorci se skoro svi bez problema deklarišu kao Crnogorci u smislu teritorijalnog porekla bili oni Srbi ili Crnogorci po nacionalnoj pripadnosti.

Када каже да су за њега Срби Босанци у територијалном смислу тада ће бити уреду.Када каже само '''Босанци'' онда имамо проблем јер тај израз без додатног ''у територијалном смислу'' има конотацију нације за шта су по мом мишљењу највише криве бошњачке(муслиманске) елите које имају теорију да су прави Босанци Бошњаци док су Срби и Хрвати православни и католички Босанци који су усред великосрпске и великохрватске идеологије попримили српску и хрватску етничку односно националну свест.

Ками, сам знаш да ови термини немају везе са језиком, контекстом и географским одредницама већ искључиво са политиком и колико год ти то прикривао тако је и ти то добро знаш.
Таква ствари на Балкану увек имају везе само са политиком.

- - - - - - - - - -

Јао пед.ери су се умешали међу нас Србе и Србе из Босне....
ПЕД.ЕРИ СУ МЕЂУ НАМА, ВАМПИРИ СУ МЕЂУ НАМА ГРРРРРРР.....

Tako je, lingvistika tu uopste nije vazna. I jeste ruzno da bas Nikolic, a koji je Srbe pozivao u boj, sokolio ih u borbama protiv Bosanaca,
obecavajuci da ih viso niko nece zvati Bosancima, sada to sve zaboravlja i mrtav ladan Srbe naziva Bosancima.

Onda Vucic pokusava da too kao ispravi, ali dzabe kreci.

A jeste smesno da se 2013 godine vode diskusije o tome.

Kakvi te ****** sada snasli? Proganjaju te i nocu ko onog Feruz Pashu?

Nista nije smesno izgubljeni Bajcetinac je VAŠ predsednik i rekao je to sto je rekao.
Prevedeno i ogoljeno do kosti,on je porucio Srbima i Republici Srpskoj da pripadaju BiH !
Ovim je pljunuo na sve nas i zive i mrtve i na svu nasu borbu za slobodu.
Oprosta nema.
Treba bojkovati robu iz Srbije.
Dodik treba da isponižava bezobraznog Srbijanca prvom prilikom.
Mujage sad likuju i seire se nasom neslogom za to ce neko morati da plati a to je onaj koji je pljunuo prvi.
I vi jeste Srbijanci imate nacionalne interese koji se ne poklapaju sa interesima u Republici Srpskoj.

- - - - - - - - - -

Nista nije smesno izgubljeni Bajcetinac je VAŠ predsednik i rekao je to sto je rekao.
Prevedeno i ogoljeno do kosti,on je porucio Srbima i Republici Srpskoj da pripadaju BiH !
Oprosta nema.
Mujage sad likuju i seire se nasom neslogom za to ce neko morati da plati a to je onaj koji je pljunuo prvi.
I vi jeste Srbijanci imate nacionalne interese koji se ne poklapaju sa interesima u Republici Srpskoj.

Oprosta nema.

- - - - - - - - - -

Oprosta nema.

Bo te Dodik...

Bogami odnosi se dele na one do izjave i od izjave.
Sta sad Republika Srpska da radi s vama?
Dali da omoguci Muslimanima i Hrvatima da BiH prizna KiM,posto smo ih mi sprecavali u tome ili da zove Pajtica u posetu ili da potegne pitanje nadoknade za zemljiste potopljeno zbog izgradnje hidrocentrale,sta cete braco?Gde vas najvise boli?
Izjava vaseg predsednika je po meni za jedno pozivanje Pajtica u goste i davanje pune podrske potpunoj autonomiji AP Vojvodini.
Da priznanje KiM sacuvamo za sledecu vasu glupost.

Bogami odnosi se dele na one do izjave i od izjave.
Sta sad Republika Srpska da radi s vama?
Dali da omoguci Muslimanima i Hrvatima da BiH prizna KiM,posto smo ih mi sprecavali u tome ili da zove Pajtica u posetu ili da potegne pitanje nadoknade za zemljiste potopljeno zbog izgradnje hidrocentrale,sta cete braco?Gde vas najvise boli?
Izjava vaseg predsednika je po meni za jedno pozivanje Pajtica u goste i davanje pune podrske potpunoj autonomiji AP Vojvodini.
Da priznanje KiM sacuvamo za sledecu vasu glupost.

Не сери молим те.

@ Darth Vader
Данима пишеш те неразумне и неприкладне поруке без икаквог разлога.Ево горе чоек каже да у Србији становнике Босне и Херцеговине тако називају као што и ми њих зовемо Србијанци.Није то никакав проблем.

@ Darth Vader
Данима пишеш те неразумне и неприкладне поруке без икаквог разлога.Ево горе чоек каже да у Србији становнике Босне и Херцеговине тако називају као што и ми њих зовемо Србијанци.Није то никакав проблем.
Šta je nerazumno.Vidi.Zvanični Beograd mora da zna da mu mnogo toga zavisi od Republike Srpske a sta nama zavisi od Beograda?Nista.

. . .

Vučić: Ja sam Srbin iz Bosne, a ne Bosanac

BEOGRAD - Prvi potpredsjednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da Republiku Srpsku vidi kao dio BiH i da poštuje integritet BiH, ali da su vidljive velike razlike između Srba i Bošnjaka.
Vučić je istakao da predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika poštuje kao nosioca te funkcije shodno poštovanju Dejtonskog sporazuma od Srbije.
Prvi potpredsjednik Vlade Srbije kaže za sebe da je on porijeklom "Srbin iz Bosne, a ne Bosanac", kako je rekao predsjednik Srbije Tomislav Nikolić u nedavnom intervjuu za medije iz Sarajeva.

http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Vucic-Ja-sam-Srbin-iz-Bosne-a-ne-Bosanac-190308.html
a ja sam kršćanin veci papa od franje ..Vučko je bosanac i točka..:hahaha:

Back