Vučić: Ja sam hronično bolestan čovek

У политичким наукама, то уопште није тако.

Време је да почнеш да пишеш радове из политикологије и да докторираш... :kafa:

Ma evo sve trcim, kao i ti. :kafa:
Макијавели, као и многи , је писао О нечему , без фаворизовања....

Рецимо Дарвин је писао о корњачама и зебама... То не значи да је Дарвин био за то да само живе

на планети они који имају спор метаболизам и свакве прилагоћене кљунове разној храни.

Чак и литерарна дела не значе да се та или тај који их створи значи да се са тим слаже иили не слаже .. пропагира ..

Rekla sam - citira. A zna se sta je makijavelisticka filozofija, mada me ona bas mnogo i ne zanima kao takva.
 
Твоји недостаци су у партикуларности и без протологије, без онтологије.

Доказ: Рим или Америка нису пали смарса, па су тако супериони само применили "сила твори право".

Сила настаје из племенитости, части, врлина, способности, храбрости,... то је процес који те очврсне и акумулира силу.

Поцркаћете од комодификације и конзумеризма

... значи твоји ставови су Донкихотовско Фрањевачка испосничка , са дистанце племенитост .. кој аобесрвира

пропаст и препород ...

у стилу 'све је узалудно јер је кружно '' и све сам то већ знала/знао видела/видео '
 
"Ja sam hronično bolestan čovek"
Beograd -- Predsednik Srbije, na konferenciji za medije, odgovorio na komentare da je novinar N1 kriv za njegov iznenadni odlazak na VMA.
IZVOR: B92 UTORAK, 19.11.2019. | 12:38

Upitan od strane novinara N1 TV da prokomentariše navode da je novinar te televizije Miodrag Sovilj "kriv" što je u petak popodne primljen u bolnicu i da li je ispravo kriviti novinare, Aleksandar Vučić je odgovorio: "Nikakve veze čovek s vaše televizije nema s mojim zdravstvenim stanjem."
"Ja sam ja sam hronično bolestan čovek", dodao je Vučić. Objasnio je i da je na konferenciju došao pod terapijom, celodnevnom i da to nije nikakva tajna.
Podeli

12938723155dd3d73bd037f684579282_v4_big.jpg



Da li mi smeta kada neko ko bi trebalo da bude novinar kaže nemoj da se baviš tim poslom ako ne možeš da podneseš - mogu. Radujem se jer uz pomoć tih pitanja lakše objašnjavam narodu razliku između istine i laži", rekao je Vučić.
"Dale, moje zdravstveno stanje nema veze sa N1. To su moji problemi. Nisam nisam neko s najboljim zdravljem, ali dok imam energije boriću se. Da ne pričam sad kolika mi je pretkomora, za to su potrebne godine, a ne jedan dan koji mi je doneo toliko političkog zadovoljstva", rekao je Vučić.
Rekao je i da nikada nije bežao od pitanja jer mu "ona pružaju veliku priliku da na nabolji način raskrinka neistine pojedinih medija i laži protivnika".
"Meni ne postoji bolja prilika nego da, kada izađete s neistinama, meni omogućite protsor da ukažem na to koliko nemate argument. Suština uspeha koji sam imao do sada je u tome što nikada nisam bežao, skrivao se ili sklanjao pod tepih probleme, i jer sam se borio i odgovorao, zahvaljujući istini i argumentaciji napornog rada i uvek pobeđivao bez problema", kazao je Vučić.
Prema njegovim rečima uvek je tako pobeđivao protivnike. "Uvek sam bio i uvek ću biti spreman i neka se ne raduju pobediću ih sve zajedno, argumentima jer većini nije stalo do pitanja već do marketinga", zaključio je.


https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2019&mm=11&dd=19&nav_category=11&nav_id=1619270

ja mu verujem ...

a vi?


Naravno da mu veruješ. Zato si i glasao za SRS.
 
..i mrze više, nego hrvati i šiptari. Ponos i čast ogledana u mržnji; "laži i udri brzo će da umre.."?? primjer čojstva i junaštva! ..za primjer kako trebaš misliti i raditi tudjom a ne svojom glavom. Jadno i žalosno od nas i naše nesloge.
To oko vise ne mogu da kazem, ne znam, a i impulsivnost kod primitivnih naroda ogranicava ukupni kapacitet emocija i trajnosti.
A ovo oko iskrenosti je iz nekog sadomazo karaktera mentaliteta i shvatanja sta je iskrenost dozvoljena a sta glupost...
Apsurde iz iskrenosti kod zla , pakosti, agresivnosti u vezi postenja i casti, treba SVE zapisivati. One koje primetis i naletis na njih, svi su pravo blago sta treba znati i uocavati...Vise ce ti vredeti apsurdi nego sva znanja o tzv postenju, dobroti ili zvakama o vrednosti ljudi.....Apsurdi su prepuni vrhunskih spoznaja o ljudima...
 
težak neradnik...patološki lažov...obična jajara...teška lopovčina...bez grama morala...spreman na sve, da spasi svoju bednu kožu

Ovaj rat izmedju Vucica i N1, nikako mi nije jasan.. Kljucne tacke politike koje propagira N1, i one koje sprovodi Vucic, potpuno se slazu. A to su:
-priznanje Kosova
-pristupanje NATO paktu
-put u EU
-sprecavanje bojkota

Ako je i ova danasnja afera oko ruskog spijuniranja, predigra da se pedaliraju Rusi iz Srbije, onda se Vucic i N1 slazu 100%.
 
КАКО ЈЕ МОГУЋЕ ДА ХРОНИЧНО БОЛЕСТАН ЧОВЕК ПРОЂЕ БЕЗБЕДНОСНУ ПРОВЕРУ И ДА МУ СЕ ДОЗВОЛИ ДА УПРАВЉА ДРЖАВОМ ЦЕЛОМ И НАШИМ ЖИВОТИМА????
Јел постоји у овој држави нека Државна Безбедност да макар да препоруку да није добро да БОЛЕСНИК буде ПРЕДСЕДНИК ДРЖАВЕ????
КОЛИКО ТА БОЛЕСТ УТИЧЕ НА ЊЕГОВУ СВЕСТ И РАСУЂИВАЊЕ???
Ne postoji BIA takva kakvu ti ocekujes, toga nema....vise je po USA sistemu neke specijalne sluzbe, ni blizu DB iz socijalizam, a zasto , pa zato sto vise nije socijalizam...
NE POSTOJI MOTIV, ne postoji metod drustveno korisnog u kapitalizmu...
Postoji samo motiv drzavno korisnog, a to se odnosi na drzavni aparat, a to znaci vlast.....BIA stiti vlast, a ne drustvo, to joj nije cilj ni u marginama interesa.
 
Ovaj rat izmedju Vucica i N1, nikako mi nije jasan.. Kljucne tacke politike koje propagira N1, i one koje sprovodi Vucic, potpuno se slazu. A to su:
-priznanje Kosova
-pristupanje NATO paktu
-put u EU
-sprecavanje bojkota

Ako je i ova danasnja afera oko ruskog spijuniranja, predigra da se pedaliraju Rusi iz Srbije, onda se Vucic i N1 slazu 100%.
i ja imam sličan utisak
 

Back
Top