“ВУЧИЋ ИЗДАЈНИК”: Покрет Ослобођење почео са акцијом милион налепница за издајника

ne, ja sam bio u bgd-u za vreme bombardovanja, kasnije sam emigrirao
a bio sam i za vreme zemljotresa - vidis tada ima smisla armirani beton, pa se ljuljas na 10-om spratu kao pijan

trusna podrucja se znajuy gde su, podrucja pod udarom uragana, takodje, potom poplava
bzvz pises gluposti, ni jedan kontinent ne pravi kanalizaciju po nedodjijama, a sto se tice moon hoax, tu su misljenja podeljena
a i to što kažeš...
do juče briše dupe kukuruznim listom seva pola gozice a onda završi brzinski fakultet u Beogradu da priča nekome kako se ponaša/oblači...

i Amerikanci iz većih mesta imaju taj problem, objasnio mi je jedan Amer iz igrice sa zombijima pošto smo u istom klanu sa Rusima, tako da ti ne moraš da potvrdjuješ.

Nego nama Olja Bećković, Vreme, Danas, N1, B92 pokušavaju da uvale muda za bubrege kako tamo to sve pod konac, a niko od njih ne trči u tu lepotu nego klate jaja ovde? (od nabrojanih nemaju svi jaja pa zameniti odgovarajućim izrazom)

a i to što kažeš...
do juče briše dupe kukuruznim listom seva pola gozice a onda završi brzinski fakultet u Beogradu da priča nekome kako se ponaša/oblači...

i Amerikanci iz većih mesta imaju taj problem, objasnio mi je jedan Amer iz igrice sa zombijima pošto smo u istom klanu sa Rusima, tako da ti ne moraš da potvrdjuješ.

Nego nama Olja Bećković, Vreme, Danas, N1, B92 pokušavaju da uvale muda za bubrege kako tamo to sve pod konac, a niko od njih ne trči u tu lepotu nego klate jaja ovde? (od nabrojanih nemaju svi jaja pa zameniti odgovarajućim izrazom)
u ovu lepotu trce juznoamerikanci, po bajdenovom pozivu, to si u pravu, sada tesko da ima smisla ici u kan/sad za ljude kojima ne gori pod nogama, i koji su vec usli u srednje godine, ...
ali, da se ti informises ''na slepo'', a da sumnjas u info koje t ja dajem iz prve ruke, - stvarno?

vecina stvari jeste pod konac, evo bas juce sam izmedju 2 zabavna parka, odabrao blizi i sa porodicom smo se bas proveli na 2o min. voznje, unytra igrice, kuglanje, stoni neki pak, napolju karting, bejzbol masine izbacuju lopte 40-75 mph, mini golf... puno sveta, 100 dolara ode, a posle jos na hranu i trice i kucine

p,s. samo se ja nisam do'vacao bezjbol palice da se ne usinem, ali sam ostavio klinca u kartingu, za prvi put, super je vozio

Poslednja izmena:

ЂОРЂЕВИЋ: Пошта Србије да објасни зашто и по чијем налогу нам отвара пошиљке​

11:43 11.04.2021.
3

AddThis Sharing Buttons
Share to SMS
SMSShare to FacebookFacebookShare to VkontakteVkontakteShare to TwitterTwitterShare to ViberViberShare to WhatsAppWhatsAppShare to Telegram
Telegram

Председник покрета Ослобођење Млађан Ђорђевић обратио се јавности у писаном саопштењу да би указао на, како каже, кршење закона од стране ЈП Пошта Србије. Наиме, овај покрет је прошле недеље започео масовну кампању лепљења налепница са ликом Александра Вучића и натписом „издајник“ по целој Србији, а након што им је транспарент такве садржине одузет од стране полиције за време обележавања годишњице НАТО бомбардовања, 24. марта.​

РЕКЛАМЕ *​

Ђорђевић је тада на конференцији за штампу рекао да „истина не може да се сакрије“ и да ће уместо једног одузетог транспарента, овај покрет дистрибуирати и залепити милион налепница исте садржине широм земље.
mlađan-đorđević-700x417.jpg

„Акција је започела одлично, јавиле су нам се на стотине људи да донирају новац за акцију и да им пошаљемо пакете налепница. Међутим, били смо непријатно изненађени када смо добили обавештење од многих наших симпатизера и активиста широм земље да су њихове пошиљке отваране и да налепнице недостају“, објашњава председник Ослобођење.
Ђорђевић каже да су такве извештаје добили из Лапова, Лесковца, Пожаревца, Сомбора и још неколико градова, те истиче да се очигледно ради о „координисаној акцији режима“ у којој се противзаконито одузима промотивни материјал.
„Поште Србије немају законско право да отварају пошиљке и да на тај начин нарушавају приватност комуникације. Ово је чиста злоупотреба од стране режима“, каже он.
Ђорђевић је позвао на одговорност директора Поште Зорана Ђорђевића, нагласивши да покрет Ослобођење захтева објашњење зашто и по чијем налогу се отварају пошиљке и одузима материјал.
„Очигледно је наша акција изазвала панику у редовима режима. Ово нас неће зауставити, позивамо грађане да се јаве нашем покрету и прикључе овој акцији“, истиче лидер Ослобођења.

Ne znam kako to planiraju kada je 2/3 Gazivoda na srpskoj teritoriji, + su nešto Ameri tu došli sa zakupom
Kosovo signed an agreement in the USA, which would allow US experts to make a feasibility study for using the Ujman Lake, at the border with Serbia, to see how it can be used for energy and other applications.
Ujman albanski naziv za Gazivode

Poslednja izmena:
Kosovo signed an agreement in the USA, which would allow US experts to make a feasibility study for using the Ujman Lake, at the border with Serbia, to see how it can be used for energy and other applications.
Ujman albanski naziv za Gazivode

Ih ..a ti kao slučajno naišao na taj članak ... da te nije pogodio dok si prelazio ulicu?

1618175112400.png

Klub Vasa Stajić: Vučić u Vašingtonu priznao Kosovo, to je dobra vest

Klub Vasa Stajić: Vučić u Vašingtonu priznao Kosovo, to je dobra vest

07.09.2020

Vojvodjanski kulturni klub "Vasa Stajić" saopštio je danas da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić potpisom na vašingtonski sporazum "nedvosmisleno priznao nezavisnu državu Kosovo" i da to "predstavlja dobru vest i signal da je vreme da se Srbija okrene rešavanju brojnih unutrašnjih problema".

Kao unutrašnje probleme VKK Vasa Stajić navodi "nedostatak vladavine prava, korupciju vasionskih razmera, gušenje slobode medija i izražavanja, ali i centralističko uređenje države i dugogodišnje ignorisanje rešavanja statusa Autonomne pokrajine Vojvodine".

Ova organizacija ističe da je bez rešavanja statusa Vojvodine nemoguća demokratizacija i modernizacija Srbije.

"Iako je jasno da je vašingtonski sporazum deo Trampove predizborne kampanje, iako nije u potpunosti belodano kakav će odnos prema njemu graditi eventualno nova američka administracije činjenica je da on može da donese vrlo pozitivne pomake za ceo naš region", navedeno je u saopštenju VKK "Vasa Stajić".

Ova organizacija navodi da će izgradnja putne i železničke infrastrukture predvidjena sporazumom "ukoliko bude realizovana" značajno olakšati život i poslovanje za stanovnike Srbije, Kosova, pa i Albanije, što može delovati "okrepljujuće" na političke odnose Srba i Albanaca.

"Veoma je važno i to što sporazum predvidja i veće prisustvo Sjedinjenih Američkih Država u regionu, što može da bude kontrateža snažnim političkim i ekonomskim uticajima sa istoka", navedeno je u saopštenju.

VKK "Vasa Stajić" izražava nadu da će "veće prisustvo SAD-a imati i pozitivne posledice na unutrašnje političke prilike u zemlji, odnosno na njenu demokratizaciju i zaustavljanje autokratskih procesa u zemlji

Sto te to žulja
Jednostavno,postoje isuviše subjektivni ljudi koji ne mogu sebi da priznaju da im je predmet obožavanja oličen u vođi,možda pogrešio.To je za njih nemoguće,nego mora da bude u pitanju neka zavera,podmetanje,plaćenici.Ilija Čvorović je večan,a antoilogijska scena sa kraja filma "Balkanski špijun" u kome Ilija puže sa psom,jureći "izdajnika i plaćenika",dok njegove voljene lidere bole patka za njegovu borbu je,na žalost,večna kod nas.

Vama ne moze nista da iskoci sem farme i sl gluposti za ubijanje mozdanih vijuga .. Sto te to žulja zar te ne interesuje sta oni rade sa srpskom vodom ili mozda nije vise srpska jer ...

E vala ni tebi ne može ništa da iskoči sem farme .. neki žal za prirodnim staništem?

Jednostavno,postoje isuviše subjektivni ljudi koji ne mogu sebi da priznaju da im je predmet obožavanja oličen u vođi,možda pogrešio.To je za njih nemoguće,nego mora da bude u pitanju neka zavera,podmetanje,plaćenici.Ilija Čvorović je večan,a antoilogijska scena sa kraja filma "Balkanski špijun" u kome Ilija puže sa psom,jureći "izdajnika i plaćenika",dok njegove voljene lidere bole patka za njegovu borbu je,na žalost,večna kod nas.
Da to im je i cilj ..Nataša Rolo Tolo i sl su poželjni sto se tice vlasti I njihovog načina vladanja ... drugacije tesko da bi im prolazilo sve ovo tolike godine bez konsekvensi .

Poslednja izmena:
pa to je totalni gau, pravi muškarac koristi :

Pogledajte prilog 903347
burzujchina.jpg

znam da ti ovo preskupo, opljačkao te DS plus ponudio da volontiraš par meseci pa možda plata ako se pokažeš...

...ali ima nas koji debele veze potegnemo da nadjemo mašinicu kao na primer mach 3 sensitive kolekcije radi. To je sve zato što mi znamo ko su jazavci u DS

burzujchina.jpg

znam da ti ovo preskupo, opljačkao te DS plus ponudio da volontiraš par meseci pa možda plata ako se pokažeš...

...ali ima nas koji debele veze potegnemo da nadjemo mašinicu kao na primer mach 3 sensitive kolekcije radi. To je sve zato što mi znamo ko su jazavci u DS

...zdravije je bez plastike...

Back