Vučič iz Niša poručio studentima da ga ne zanimaju njihovi zahtevi

kapetanmark

Legenda
Poruka
53.719
https://www.021.rs/story/Info/Srbij...entima-da-ga-ne-zanimaju-njihovi-zahtevi.html

U Nišu se od 18 časova održava centralni skup u okviru "Svenarodnog sabora", na kome će biti promovisan Pokret za narod i državu, a okupljenima se obratio Aleksandar Vučić.

Ne zanimaju me vaši zahtevi, to je gotova priča

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je u Nišu da ga više ne zanimaju nikakvi zahtevi, da je to "gotova priča" i da "od sada sluša samo narod", ali i da je spreman da svojim politčkim protivnicima "pruži ruku" i ponovo ih pozove na razgovor, kako bi se problemi i razlike rešavali u institucijama, a ne na ulici.

"Došli su kod mene, konačno sam postao nadležan, ali nema više zahteva, ne zanimaju me vaši zahtevi, gotova je priča", rekao je Vučić na skupu Pokreta za narod i državu "Ne damo Srbiju".

• Podržavam
Reactions: iig

Aleksandar​

17.05.2025 • 19:16
Govor
Rastemo, razvijamo se, zli intelektualci, koliko imam da pričam ne znam koliko su platili da slušate.. svi znaju da nije bilo zvučnog topa, studenti udarili policajca u civilu ispred rts, mali nije mali lopov, obojena revolucija, zli zapad, zli istok..
Pas s'maslom ne bi progutao. Samo teletabisi. Kačketi crni skrilaju lobanje bez mozga...

501​

17.05.2025 • 19:18
Dozvolite da se obratim
Kome se on obraća, samom sebi.

pera​

17.05.2025 • 19:13

tanko je ovo. bolje pare da cuvaju trebace im za advokate

20250517_144152-png.1729085

https://www.021.rs/story/Info/Srbij...entima-da-ga-ne-zanimaju-njihovi-zahtevi.html

U Nišu se od 18 časova održava centralni skup u okviru "Svenarodnog sabora", na kome će biti promovisan Pokret za narod i državu, a okupljenima se obratio Aleksandar Vučić.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je u Nišu da ga više ne zanimaju nikakvi zahtevi, da je to "gotova priča" i da "od sada sluša samo narod", ali i da je spreman da svojim politčkim protivnicima "pruži ruku" i ponovo ih pozove na razgovor, kako bi se problemi i razlike rešavali u institucijama, a ne na ulici.

"Došli su kod mene, konačno sam postao nadležan, ali nema više zahteva, ne zanimaju me vaši zahtevi, gotova je priča", rekao je Vučić na skupu Pokreta za narod i državu "Ne damo Srbiju".

Sad Vučić dinsta.

Zanimace ga i te kako.Od utehe nema vajde.

Sad Vučić dinsta.
sa cim ?

sa cirkusom od 15 ak hiljada koji voda po skupovima ?

u tom cirkusu , dobar deo iz rep srpske...

kad vas zadese sad jos veci strajkovi i generalni , potpuna neposlusnost naroda jer je odbio zahteve i zvanicno a izbore nece da raspisuje cesaces se gde te ne svrbi

moze on t ako da svojata institucije

mozemo i mi da ne bduemo poslusni ida strajkujemo . to je osnovno pravo svakog coveka...

ce vidis kako ce se dinstate

Back