Vucic ili Djilas, lako je

Poruka
21.519
Odlucio sam da glasam za Vucica i mislim da bi svi to trebali da uradimo, a evo i zasto...

Djilas nabavio 7 respiratora, a Vucic 10007
Djilas 0 puta spasao Srbiju od poplava.
Djilas 0 dece izbavio iz smetova.

Jel dovoljno ili hocete jos?? :per::zper:

E to sto se tice satire, a sad ozbiljno, jel hocete pristojnost i nesto sto lici na civilizaciju ili nenormalnost i sizofreniju...
I pitanje za patriote, ko ce vise da izda, onaj koga narod percipira kao nacionalistu i koji ima odresene ruke da ispunjava naloge Blera, Klintona, Sredera, Merkel i Sorosa

ILI ovaj drugi koji zna da mu i za najmanji ustupak leti glava, da se ne lazemo DOS i sve sto ima veze sa njim je od samog pocetka od pola naroda posmatran kao strana agentura i nesto sto ne pripada srpskom habitusu..

I da imamo kralja to je cisto protokolarna funkcija.. A sad se vratite na temu.
Ne, nije protokolatna funkcija.

Jer mi unazad 75 godina trpimo Napoleone koji prvo postanu predsednici države, pa i de facto predsednici vlada, ostaju predsednici svojih partija čime uzurpraju vlast na najflagrantniji način i tako grabe apsolutnu moć u državi.

Monarhija bi sprečila da nam predsednik države bude predsecnik vlade i partije, .

Kako predsednk tobož svih građana moe da bude mosilac liste svoje partije? Time se krše njegova ustavna ovlašćenja.

Poslednja izmena:
Вучић ће да разбије на овим изборима,то су моје прогнозе јер ја не излазим нити ћу.
Конкуренција-алтернатива му је из дана у дан све лошија и луђа да не кажем грћа.
То говори о тенденцијама мање више и о нама као друштву.

Вучић ће да разбије на овим изборима,то су моје прогнозе јер ја не излазим нити ћу.
Конкуренција-алтернатива му је из дана у дан све лошија и луђа да не кажем грћа.
Niko ne izlazi, stoga izbori i vlada će biti nelegalni.

Koju konkurenciju? Seselja, Canka, Cedu, Sapica, Sergeja Trifunovica, Misu Vacica i Milicu Zavetnicu???
Pa takvu konkurenciju bi razbila i moja pokojna baba...

Navedi mi jednog pravog opozicionara i partiju koja izlazi na lazne izbore?

Niko ne izlazi, stoga izbori i vlada će biti nelegalni.
Ех Џег једно је навијати и надати се а друго бити реалан, поред владајућих све је дужа листа и "опозиције" која излази.Практично за ове што не изађу само ће их надомјестити новим странкама.
http://www.politika.rs/sr/clanak/44...na-izbore-zvona-metle-monarhisti-i-levijatani

Koju konkurenciju? Seselja, Canka, Cedu, Sapica, Sergeja Trifunovica, Misu Vacica i Milicu Zavetnicu???
Pa takvu konkurenciju bi razbila i moja pokojna baba...

Navedi mi jednog pravog opozicionara i partiju koja izlazi na lazne izbore?
Шешељ,Чанак и Чедо су тихо уз Вучића вјеруј ти мени.
Што се тиче опозиције прича се о неком новом ДОС-у али то је тек у заметку.
Пре те приче морају да се очисте од будала типа луди Сергеј или да старе фаце попут Ђиласа и Тадића оду у политичку пензију.Не иде овако ,Вучић их шије на свим фронтовима жестоко...

Ех Џег једно је навијати и надати се а друго бити реалан, поред владајућих све је дужа листа и "опозиције" која излази.Практично за ове што не изађу само ће их надомјестити новим странкама.
http://www.politika.rs/sr/clanak/44...na-izbore-zvona-metle-monarhisti-i-levijatani
Četke i Metle su samo agenti SNS.

To je kao da si rekao da je najveći politički rival Miloševića Zoran Lilić.

Шешељ,Чанак и Чедо су тихо уз Вучића вјеруј ти мени.
Што се тиче опозиције прича се о неком новом ДОС-у али то је тек у заметку.
Пре те приче морају да се очисте од будала типа луди Сергеј или да старе фаце попут Ђиласа и Тадића оду у политичку пензију.Не иде овако ,Вучић их шије на свим фронтовима жестоко...

2012. godine SNS uopste i nije bio jak, bili su tu negde na 22-24 posto, taman isto kao i DS.
E onda je Vucic uhapsio Miskovica i odigrao na kartu autokrate spasioca nacije, i time udvostrucio rejting svoje stranke, preuzevsi glasacko telo DS, LDP, itd..

Njegova vlast je do 2014. bila klimava, ne zaboravi da je Dacic bio premijer a G17 koalicioni partner..

Sto se tice opozicije, do pre 3 godine, znaci taj neki period 2014-2017 secas se sigurno, carsijom je kruzila prica da opozicija ne postoji.
I to je bilo tacno, opozicija i nije postojala... E onda se desio Djilas, koji se reaktivirao, izasao na izbore, uzeo solidan broj glasova, a potom osnovao Savez za Srbiju...

Apsolutni je non sens reci da je on nekakav trojanac, to je covek zahvaljujuci kome postoji otpor, da nije bilo njegove logistike, truda i volje, zaista ne bi imao za koga...
Sad je sve na nama. Kukali smo 3 godine nemamo opoziciju, eto sad imamo.
I licemerni smo kad kazemo necu da se zuti vrate, a onda kad se stvarno pojavi neko nov svi iz fazona ko je sad ovaj, sta on hoce..

Za Tadica se slazem sa tobom, ali za Djilasa ne. Nije on bio ni premijer ni predsednik, cak ni ministar, bio je gradonacelnik, priznaces nije to sad neka drzavna funkcija... Nego ga svinjski mediji i rezim provlace kroz blato 24/7 i ti cak i da nisi za Vucica njegova propaganda ti ulazi u usi...
Seti se da su pre 5 godina svi mrzeli Pajtica..

Kako god da okrenes meni ce biti dobro. Ne znam zasto se ja brinem za dobrobit mase robova? Nekako svi mi intelektualni tipovi uvek stremimo za nekim opstenarodnim dobrom. Medjutim citajuci razni polusvet ovde uveren sam da i zasluzuju da zive kako zive.

Idi botuj za minimalac, uzivaj u planetarnim pobedama Srbije u svojoj masti, ljubi guzu nekom Jutki. Jedi sendvice. Uzivaj ako ti je to zivot. Zivi tako jer ni bolje nisi zasluzio Srbine. Uzivaj u tome sto je propala Amerika, sto su susedi gladni. sve se srusilo, nuklearni fallout je po celom svetu samo ti Srbine zivis u rajskoj cistoj kulturnoj Srbiji. Zagadjuj univerzum svojim postojanjem. Gledaj farmu i pretvori je u nacionalni univerzitet.

Najbolje je sto Vucko podize plate drzavnim sluzbenicima koji su mahom demokrate. :hahaha: Tek po neki bot se probije. A botovi masovno zive na dnu.

2012. godine SNS uopste i nije bio jak, bili su tu negde na 22-24 posto, taman isto kao i DS.
E onda je Vucic uhapsio Miskovica i odigrao na kartu autokrate spasioca nacije, i time udvostrucio rejting svoje stranke, preuzevsi glasacko telo DS, LDP, itd..

Njegova vlast je do 2014. bila klimava, ne zaboravi da je Dacic bio premijer a G17 koalicioni partner..

Sto se tice opozicije, do pre 3 godine, znaci taj neki period 2014-2017 secas se sigurno, carsijom je kruzila prica da opozicija ne postoji.
I to je bilo tacno, opozicija i nije postojala... E onda se desio Djilas, koji se reaktivirao, izasao na izbore, uzeo solidan broj glasova, a potom osnovao Savez za Srbiju...

Apsolutni je non sens reci da je on nekakav trojanac, to je covek zahvaljujuci kome postoji otpor, da nije bilo njegove logistike, truda i volje, zaista ne bi imao za koga...
Sad je sve na nama. Kukali smo 3 godine nemamo opoziciju, eto sad imamo.
I licemerni smo kad kazemo necu da se zuti vrate, a onda kad se stvarno pojavi neko nov svi iz fazona ko je sad ovaj, sta on hoce..

Za Tadica se slazem sa tobom, ali za Djilasa ne. Nije on bio ni premijer ni predsednik, cak ni ministar, bio je gradonacelnik, priznaces nije to sad neka drzavna funkcija... Nego ga svinjski mediji i rezim provlace kroz blato 24/7 i ti cak i da nisi za Vucica njegova propaganda ti ulazi u usi...
Seti se da su pre 5 godina svi mrzeli Pajtica..
Да, Србија треба јаку опозицију али мислим да грешиш за Ђиласа јер он није ново лице које многи траже.
Он је неко ко је био заштитни знак Демократске странке и неко ко је активан у политици јако дуго,сјећам га се још из периода студентских демонстрација против Слободана Милошевића давне 1992 године.Плус он је био итакако битан члан извршног и главног одбора ДС-а,градоначелник Београда убједљиво највећег града у регији али и потпредсједник ДС а после и предсједник ДС 2012 године, док није изгубио од Пајтића после 2 године, оног истог ДС што је жестоко изгубила на изборима, дакле стара школа омражених "жутих".
Мислим да је лоша тактика ставити њега на чело неког новог ДОС-а али то је моје мишљење,превише је упетљан у причу "тајкун".
https://imovinapoliticara.krik.rs/display/disp4/profil.php?disp_id=56

Back