- Poruka
- 14.151
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Никада љигавију јавну личност од 90-их до данас нисам видео од тог Драгана В. Разумем да се шлихташ Вођи зарад свог личног интереса (нпр. хладњаче..).али јбему миша малог баш оволико и константно увлачење у буљу Вучићу толико је жалосно и чак донекле смешно. Жао ми је оног дела народа који ће због јефтиног паризера да опет гласа за пропаст. Причам јуче са другаром... Каже плата ми је 500 еура, али каже ОНА МИ ЈЕ РЕДОВНА, имам здравствено, биће пензионо... Човек у најбољим младим годинама кад треба да ствара и да се пробија кроз живот теши се мизерним стварима.Добро храњен роб је најгори непријатељ слободе. Овај Паризерко ће изгледа још дуго да влада Србијом ...Dragan J Vucicevic objasnio da onaj ko ne jede parizer, da je autosovinista.
Novo Jutro - Svetlana i Sarapa - Dragan J. Vucicevic - 13.09.2023.
Pa ne nudi Vucic toPa ima li išta plemenitije nego u dobrom društvu doručkovati sendvič s haube auta?
Lijepo otvoriš radnički mesni doručak, namažeš maslaca na topli kruh i udri.
Ili kruha, masti, paprike, soli i gore paradajza...
Pa otuda tom čovjeku i snaga da dnevno izgara nekada i po 18 sati - čista, radnička hrana = čist duh, snaga volje.
Sigurno ne bi daleko dogurao da poput vepra Milanovića svaki dan nabija sirotinji račune žderući u Taču.
Одакле ти само инспирација више да овако пишеш стално? Свака част. Твоје изјаве ме тако некада насмеју. Ова је врхунска.Jesti čvarke, parizer i mesni doručak obasjan suncem s haube automobila je revolt protiv nakaradnog, modernoga svijeta.
Da je toga bilo prije 2000 godina, jelo bi se na Isusovoj posljednjoj večeri, a pio Zaječarac.
![]()
Мораш признати да делује иако наш води.Vidi se da mu Bler vise ne vodi PR team. Ovo samo neki nas slepac moze da smisli![]()
Момировић ми делује као да баш не ужива. Као да му је мука мало.
To kad ljubav prema HDZ-u i SNS-u proradi.Одакле ти само инспирација више да овако пишеш стално? Свака част. Твоје изјаве ме тако некада насмеју. Ова је врхунска.
Ти си краљ мајке ми.
Успеваш ли да се обуздаш од толиког налета емоција, поноса и милине?To kad ljubav prema HDZ-u i SNS-u proradi.
![]()
Pa kad me uhvati dotrčim tu na krstsricu pisati, bude mi lakše nakon što podijelim s drugima.Успеваш ли да се обуздаш од толиког налета емоција, поноса и милине?
Podržavam ja i parizer i paštetu s njegovim likom.Pa ne nudi Vucic to
Nudi parizer. Bilo bi korektno da podrzis Vucica, i ne izbegavas parizer.
I ne samo to.Pa kad me uhvati dotrčim tu na krstsricu pisati, bude mi lakše nakon što podijelim s drugima.
Vučić ih pojeo k'o parizer! Predsednik odgovorio hejterima kojima je parizer postao najveći protivnik!
Hejteri, Šolakovi, đilasovski politikanti, samozvani lideri takozvane opozocije proglasili su parizer za najvećeg protivnika!
Prvo su rekli da Vučić ne sme da jede parizer jer je, valjda, otrovan šta li, a sada kada je predsednik najavio da će sutra kupiti parizer, napraviti
sendvič i doručkovati sa ministrima Malim i Momirovićem, sada na naslovmoj strani Danasa i Nove pišu da je Aleksandar Vučić koristi parizer da bi ponedio na izborima!?!
Uostalom, pogledajte, šef države je sve sam najbolje objasnio.
- Dragi građani, čini mi se da smo vam pokazali koliko brinemo o vašim interesima, o vašim životima. Ne samo kroz povećanje plata i penzija, ne samo kroz svakodnevnu borbu za više puteva, pruga, škola, bolnica, svega onoga što je važno za budućnost vašu, vaših roditelja, vaše dece. Pre nekoliko dana pokrenuli smo inicijativu za smanjenjem cena važnih proizvoda. Među dvadesetak proizvoda bio je i parizer. Taj parizer postao je glavni neprijatelj stranka bivšeg režima i njihovih medija - rekao je predsednik.
https://informer.rs/vesti/politika/828011/aleksandar-vucic
Pogledajte prilog 1409053
Pogledajte prilog 1409054
Da li opzicija ima sanse protiv parizera ?
![]()
Nisam procitao,al me samo zanima,ko jos i zasto i zbog cega podrzava vucica,a da nije penzioner ???
To je истина, постоје јефтине прерађевине за људе које мачке буквално испљуну. Толико о квалитету јефтиних месних прерађевина.Da li si ti skorije probao taj otrov u crevu koju košta manje od salame za kučiće (vrlo retko koje kuče hoće to da jede)
Pa i u tim skupim trpa se hemija .A bydale jedu i plus debelo.plate otrov.To je истина, постоје јефтине прерађевине за људе које мачке буквално испљуну. Толико о квалитету јефтиних месних прерађевина.
Krle sigurno novi sef PR tima. Samo bi njemu pala ovakva genijalnost na um.Vidi se da mu Bler vise ne vodi PR team. Ovo samo neki nas slepac moze da smisli![]()
Ma nisu ni pogledali lebac i parizer već samo slikanje sa voždom![]()
Kako se Drobnjak i ovaj drugi u sivom odelu lukavo ne guraju da budu u prvim redovima![]()