Vučić i definitivno okreće leđa Putinu, Sporazum o Kosovu neće biti jedini dokument koji će biti potpisan

dejan624

Domaćin
Poruka
4.508
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić se 18. februara, drugog dana Minhenske konferencije o bezbednosti, sastao s visokim predstavnikom Evropske unije za spoljnu politiku i bezbednost Žozepom Boreljom s kojim je imao, kako je napisao, „otvoren razgovor“ i „pripreme za nastavak dijaloga između Beograda i Prištine“.

„Srbiji je snažno zamereno neuvođenje sankcija Ruskoj Federaciji“, napisao je Vučić na svom Instagram profilu i tako ponovo vratio ovaj problem u fokus, nakon što je o tome govorio i na sednici Skupštine Srbije na kojoj je poslanicima govorio o nemačko-francuskom planu za Kosovo.

“Ne znam koliko ćemo izdržati da ne uvedemo sankcije. Nećemo sve dok ne budemo morali“, rekao je Vučić i istakao da naša zemlja već plaća veliku cenu zbog neuvođenja sankcija

Link Beograda i Moskve seče se na Kosovu​

“U suštini, mislim da je procena Zapada da se link između Beograda i Moskve saseče ne na pitanju uvođenja sankcija, već na pitanju Kosova. I zato je nemačko-francuski plan sad toliko aktuelan i zato je i SAD taj plan tako jako podržala
Po svemu sudeći, nemačko-francuski plan za Kosovo i sankcije Rusiji idu u paketu
https://nova.rs/vesti/politika/vuci...e-biti-jedini-dokument-koji-ce-biti-potpisan/

@a bre Milun u neverici

UVODIMO SANKCIJE RUSIJI!

celebrate hell yeah GIF by Brooklyn Nine-Nine

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić se 18. februara, drugog dana Minhenske konferencije o bezbednosti, sastao s visokim predstavnikom Evropske unije za spoljnu politiku i bezbednost Žozepom Boreljom s kojim je imao, kako je napisao, „otvoren razgovor“ i „pripreme za nastavak dijaloga između Beograda i Prištine“.

„Srbiji je snažno zamereno neuvođenje sankcija Ruskoj Federaciji“, napisao je Vučić na svom Instagram profilu i tako ponovo vratio ovaj problem u fokus, nakon što je o tome govorio i na sednici Skupštine Srbije na kojoj je poslanicima govorio o nemačko-francuskom planu za Kosovo.

“Ne znam koliko ćemo izdržati da ne uvedemo sankcije. Nećemo sve dok ne budemo morali“, rekao je Vučić i istakao da naša zemlja već plaća veliku cenu zbog neuvođenja sankcija

Link Beograda i Moskve seče se na Kosovu​

“U suštini, mislim da je procena Zapada da se link između Beograda i Moskve saseče ne na pitanju uvođenja sankcija, već na pitanju Kosova. I zato je nemačko-francuski plan sad toliko aktuelan i zato je i SAD taj plan tako jako podržala
Po svemu sudeći, nemačko-francuski plan za Kosovo i sankcije Rusiji idu u paketu
https://nova.rs/vesti/politika/vuci...e-biti-jedini-dokument-koji-ce-biti-potpisan/

A izvor: Nova S

Лако ћемо за жвалу. Шта ћемо са вагнер групом и термо баричним оружјем које коси по украини?
Ovo je redosled plana

1. parafira se FRDE plan za Metohiju
2. guši se buna Dejana Petra Zlatanovskog i Wagnera
3. kad je euro-atlantski put bespovratno utrt 2023, dolazi do ostavke radikalnog čipuljčanina

Ovo je redosled plana

1. parafira se FRDE plan za Metohiju
2. guši se buna Dejana Petra Zlatanovskog i Wagnera
3. kad je euro-atlantski put bespovratno utrt 2023, dolazi do ostavke radikalnog čipuljčanina
Tako je i Đuksi hvatao ruske diverzante po Crnoj Gori pa je dobio litije. Nešto slično, slutim, desiće se i u Beogradu.

Dolazi proleće, vreme je da se šeta.

sere mi se da nas ds i cro uce patriotizmu

pa oni su u periodu 2000-2012 dali sve pa i sto zapad nije trazio.

oni su neosudjene izdajice, zasticeni americki trabanti i aparatura

vucic ima podrsku skoro 80% gradjana, sto mu daje moc i da menja ustav. ali, kao sto je i do sada radio na korist gradjana srbije nadam se da ce i u buduce.

ds otpaci i cro ljubimci su malobrojni, iako su glasni na tviteru. cak su neki na ulici za ruse a na netu za ukrajince. ds suludizam

Back