Вучић: Говорићу сутра на Генералној скупштини међу првих 12 или 13 говорникa, када је и највећа пажња слушалаца

Nikita Kulganov

Buduća legenda
Poruka
37.596

Вучић: Говорићу сутра на Генералној скупштини међу првих 12 или 13 говорника​

Председник Александар Вучић изјавио је у Њујорку да ће сутра говорити на Генералној скупштини УН међу првих 12 или 13 говорника, када је и највећа пажња слушалаца.
hq720.jpg

"Ми имамо добар слот. Прво говори Лула (да Силва), председник Бразила, затим по правилу овде други говори председник Америке. Ердоган је, мислим, трећи и то је некако договорено. Сад ми смо у првих 12-13, што значи два сата после њих, када је и највећа пажња", рекао је Вучић.
Председник Србије изјавио је и да је Србија почела са успостављањем дипломатских односа са три нове државе, Тувалуом, Кирибатијем и Гвајаном.
https://www.politika.rs/scc/clanak/...lnoj-skupstini-medu-prvih-12-ili-13-govornika
Da li je ovo nova politicka pobeda Srbije tj Vucica, Vucic govori medju prvih 12 tj 13 govornika i jos uspostavljenje diplomatske odnose sa vojnim i ekonomiskim silama Pacifika i Juzne Amerike ?
:think:

Цео Свет ће чути Поруку Председника Вучића! Да су паметни па да сваку реченицу тог Историјског Говора запишу!

Цео Свет ће чути Поруку Председника Вучића! Да су паметни па да сваку реченицу тог Историјског Говора запишу!
Ja ti već skrenuh pažnju na jutarnju kafu poterušu...ko će ondaK biti u sali. ;):cool: :kafa: :lol:

Nemoj više, leba ti, boli me keramika na stomaku... :lol: :hahaha:
Председник Вучић позваће на Светски Мир, Сарадњу и Коегзистенцију! Ако прихвате његов Позив, завладаће Опште Благостање!

zavisi šta čita trenutno:rotf::rotf::rotf:
Господин Вучић само паметне ствари чита. Знаш, он увек цитира великане светске историје, а једног дана ће и његове мисли цитирати широм света.

Вучић: Говорићу сутра на Генералној скупштини међу првих 12 или 13 говорника​

Председник Александар Вучић изјавио је у Њујорку да ће сутра говорити на Генералној скупштини УН међу првих 12 или 13 говорника, када је и највећа пажња слушалаца.
Pogledajte prilog 1615044

"Ми имамо добар слот. Прво говори Лула (да Силва), председник Бразила, затим по правилу овде други говори председник Америке. Ердоган је, мислим, трећи и то је некако договорено. Сад ми смо у првих 12-13, што значи два сата после њих, када је и највећа пажња", рекао је Вучић.
Председник Србије изјавио је и да је Србија почела са успостављањем дипломатских односа са три нове државе, Тувалуом, Кирибатијем и Гвајаном.
https://www.politika.rs/scc/clanak/...lnoj-skupstini-medu-prvih-12-ili-13-govornika
Da li je ovo nova politicka pobeda Srbije tj Vucica, Vucic govori medju prvih 12 tj 13 govornika i jos uspostavljenje diplomatske odnose sa vojnim i ekonomiskim silama Pacifika i Juzne Amerike ?
:think:

Zasto presrece zene ispred WC-a i penzionere po liftovima :rtfm: ⬇️

https://forum.krstarica.com/threads...-hodnicima-travnjacima.1011361/#post-49760707

...

Сад ми смо у првих 12-13, што значи два сата после њих, када је и највећа пажња", рекао је Вучић.

Nije bitno kad se govori, pa čak ni šta se govori, bitno je koliki ugled i poštovanje imaš u svetu. Gubimo teritorije, ne možemo da se integrišemo u EU, postajemo kolonija i deponija gde nam svi uvaljuju prljave tehnologije. To su stvari koje pokazuju za koje mesto u svetu smo se izborili a ne termin govora. To je ništa nego populizam.

Svaka čast. Ipak nije sve tako crno ;)

Ovaj misli da u svi problemi Srbije zbog toga sto ga nisu culi sta im govori??
Кад би цео свет послушао Мудре Речи Председника Вучића , престали би ратови и наступио би Светски Мир!

Господин Вучић само паметне ствари чита. Знаш, он увек цитира великане светске историје, а једног дана ће и његове мисли цитирати широм света.
Jel citira Broj 1 ili Alana Forda?

Back