ВУЧИЋ: ДОВЕШЋЕМО СТРАНЕ СТРУЧЊАКЕ ЈЕР НАШЕ НЕМАМО (???!!!)

Будалетина.

У овој Србији ништа не значе страни стручњаци који су стекли репутацију у другим условима. То је унапред пропала ствар, нека се нико не нада бољитку.

Виц је у томе што је Г17 створио ММФ како би контролисао српску економију. Зелено светло за елиминисање Динкића је условљено директном уградњом странаца у владу.

Мала је ово земља колико велике издајнике може да изроди.

Cela srpska kultura danas je izgradjena pod uticajem stranaca.

Apsolutno nista nase nemamo.

Poslednje samo nase sto smo stvorili je Opsti imovinski zakonik za Crnu Goru, Valtazara Bogisica, tamo 1888-e.

Sve zivo smo iskopirali od stranaca.

Naravno da treba da dovedemo strance da nas uce.

A Valtazar Bogišić je bio Jezuita.

Tacno, ali kao sto sam rek'o, domacoj seljacini daj milion dolara platu opet ce da uzme 10 hiljada ispod stola jer je gladna seljacina - nikad dosta, saban nema granicu i uvek ce biti "gladan". :)

- - - - - - - - - -

Ово је заиста тачно јер већину оних који желе да се баве политиком управо покреће АЛАВОСТ, тј.НЕУТОЉИВА, ВУЧИЈА ГЛАД. Али то је МЕНТАЛНА БОЛЕСТ и зове се ликорексија

ликорексија (гр. вук, жудња, прохтев),
медицински: осећање страшне, неутољиве, глади.

Ово је заиста тачно јер већину оних који желе да се баве политиком управо покреће АЛАВОСТ, тј.НЕУТОЉИВА, ВУЧИЈА ГЛАД. Али то је МЕНТАЛНА БОЛЕСТ и зове се ликорексија

Zato treba dovesti strance koji ne zavise od alavosti.

Treba, domaci coban nikad nije video milion dolara i on ce za 10 hiljada prodati mater a kamoli drzavu.
Kao da vec nisu hvatali najvise drzavne zvanicnike i generale sa smesnim sumama za koju ni malo bolju qurvu na zapadu nebi mogli da plate za 24h.
Srbi su prodali drzavu za 100 miliona $, cak ima i racun za to - sta mi dalje imamo da pricamo.

Sto je bilo srpskih strucnjaka, po njih su dosli i odveli ih ili su otisli sami.

Evo izgleda da je gotovo... :ok:

http://www.blic.rs/Vesti/Tema-Dana/398003/Dominik-StrosKan-dolazi-sa-15-strucnjaka

1978. profesor ekonomije na Univerzitetu u Parizu
1981-1986. zamenik francuskog komesara za ekonomsko planiranje
1988-1991. predsednik Komisije za finansije
1991-1993. francuski ministar industrije i međunarodne trgovine
1993-1997. korporativni advokat u privatnom sektoru
1997-1999. francuski ministar ekonomije, finansija i industrije
1999. podneo ostavku zbog korupcionaške afere (falsifikovao jedan račun, dadajući lažni datum. što je posredno moglo da mu donese finansijsku korist)
2001-2007. tri puta biran za poslanika u Narodnoj skupštini
2000-2001. predavao ekonomske nauke na Institutu za politiku u Parizu i dobio zvanje gostujućeg profesora na Univerzitetu Stanford; bio je i lični savetnik generalnog sekretara OECD
2007. postaje generalni direktor Međunarodnog monetarnog fonda
Maj 2011. Uhapšen u Njujorku pod optužbom da je napastvovao sobaricu i zbog te afere podneo je ostavku na mesto šefa MMF.
Jul 2013. imenovan za člana nadzornog odbora dve finansijske institucije: Ruskog fonda za direktne investicije i Ruske banke za razvoj regiona koju kontroliše naftna kompanija „Rosnjeft“; doktorirao je ekonomiju na Univerzitetu u Parizu (istraživanja se odnose na štednju, javne finansije i socijalnu politiku)

Malo sto je bio francuski ministar nekoliko puta i direktor MMF-a, ali ova zadnja tacka da je Rusima dobar ce biti presudna za pravog srpskog patriotu i sad ce da ga izdrqa na Kana i doceka k'o spasitelja. :D

Ликос (вук) + орексија (апетит)

Мајке ти? У иностранству не постоји корупција?

Републички Фонд за здравствено осигурање годишње издваја укупно две милијарде евра за финансирање здравствене заштите својих осигураника.
Немачки аналитичари тврде да око 20 милијарди евра годишње из њихове Кранк касе заврши у сивој зони.
Толико о алавости и корупцији. Где има више пара, тамо има и више корупције.

Берлускони нови министар омладине и спорта, радиће у замену за азил

Након Строс Кана, још један сексуални преступник у Влади Србије
БЕОГРАД - Бивши италијански премијер биће нови министар омладине и спорта на позив вицепремијера Александра Вучића, сазнаје Наша Патка у врху СНС.

Лидер СНС је проценио да је Берлускони најбољи кандидат имајући у виду да има огромно искуство у раду са младима.

berluskoni%20stros-340x226.jpg

- Најава о довођењу странаца у Владу Србије ускоро ће бити спроведена у дело, за сада се зна да ће Берлускони водити омладину и спорт. Он је најбољи кандидат јер је био дугогодишњи председник, а сада и власник ФК Милан. Међутим, Алек се одлучио за Берлусконија пре свега због његовог рада са омладином. Наиме, Берлускони, иако рођен 1936. године, схвата нове трендове међу младима и воли да се дружи са малолетницама и прави одличне журке. Управо такви експерти су нам потребни у Влади - каже извор нашег портала.

У пи-ар служби бившег италијанског премијера Силвија Берлусконија нису желели ни да потврде ни да демантују сазнања Наше Патке, као ни да прокоментаришу спекулације да ће Берлускони за рад у Влади Србије уместо новца добити азил у Србији како би избегао затворску казну због неплаћања пореза и учествовања у малолетничкој проституцији.

Ово је други сексуални преступник који ће се наћи у Влади Србије, након Француза Доминик Строс Кана. Бивши директор ММФ-а већ је виђен за министра финансија, а претходно је имао оптужбу за силовање. Њих двојица биће јефтинија појачања него што се претпостављало, јер ће обојица радити само за азил.

Судећи по овоме, рекло би се да је вицепремијер Вучић преузео технологију рада ФК Црвена Звезда, која у прелазном року доводи само играче којима је истекао уговор и који немају где јер их нико не жели.

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Treba, domaci coban nikad nije video milion dolara i on ce za 10 hiljada prodati mater a kamoli drzavu.
Kao da vec nisu hvatali najvise drzavne zvanicnike i generale sa smesnim sumama za koju ni malo bolju qurvu na zapadu nebi mogli da plate za 24h.
Srbi su prodali drzavu za 100 miliona $, cak ima i racun za to - sta mi dalje imamo da pricamo.

Sto je bilo srpskih strucnjaka, po njih su dosli i odveli ih ili su otisli sami.

O tome i pričam.. Počevši od toga, da mito od 10,000 E, ili čak 100,000 E za stranca je nešto smešno malo do činjenice da nam je žestoko potrebno ne baš njihovo znanje - nego njihov mentalitet. Potreban nam je taj mentalitet i način razmišljanja iz inostranstva. Da se upozna kako oni rade i da to primenimo kod nas.
Plus što strance boli patka za srpsku politiku.

Nego pitao bih ove koji se kao budale protive strancima da dodju. Stalno navode da mi imamo odlične stručnjake koji su u inostranstvu.
Pa što onda ne kažu da su baš ti naši stručnjaci - STRANCI za one koji su im dali posao u inostranstvu :D

Републички Фонд за здравствено осигурање годишње издваја укупно две милијарде евра за финансирање здравствене заштите својих осигураника.
Немачки аналитичари тврде да око 20 милијарди евра годишње из њихове Кранк касе заврши у сивој зони.

Па страни корупционаши су нам и уништили државу - а глуперде их још зову И ЈОШ ИЗ МОГ ЏЕПА ДА ИХ ПЛАТЕ(а мој џеп празан и шупаљ)..... па то је за лечење на затвореном одељењу у "Лази Лазаревићу".........

Majke mi.

U Srbiji se prodaje čast i poštenje sa 100E. U inostranstvu za milion.
Razlika je ogroma jer je kod nas postalo deo kulture pljačkati,

u ostalom hajde da nabrojimo zemlje u kojima rade strani stručnjaci i koje su ugradili stranci:

1. NR Kina (uzeli sve direktore i menadžere sa zapada)
2. SAD - zemlja koja je i nastala od strane stranaca i u kojoj su IT stručnjaci, mahom Indijci
3. Nemačka, pa šta znači ono "Gastarbajter" !?

Još neko pitanje?

Majke mi.

U Srbiji se prodaje čast i poštenje sa 100E. U inostranstvu za milion.
Razlika je ogroma jer je kod nas postalo deo kulture pljačkati,

u ostalom hajde da nabrojimo zemlje u kojima rade strani stručnjaci i koje su ugradili stranci:

1. NR Kina (uzeli sve direktore i menadžere sa zapada)
2. SAD - zemlja koja je i nastala od strane stranaca i u kojoj su IT stručnjaci, mahom Indijci
3. Nemačka, pa šta znači ono "Gastarbajter" !?

Još neko pitanje?

Не бламирај се и не глупирај се више - браниш неодбрањиво!!!:rtfm:

Не постоји та банана-држава КОЈА ЈЕ ЗА СВОЈЕ ЧЛАНОВЕ ВЛАДЕ ИЗАБРАЛА СТРАНЦЕ !!!

Поредиш гастарбајтере СА ЧЛАНОВИМА ВЛАДЕ-СТРАНЦИМА КОЈИ ЋЕ ИЗНАТИ И ПОСЛЕДЊИ
ПРЕОСТАЛИ *ЕБЕНИ ДИНАР ИЗ СРБИЈЕ........

Не бламирај се и не глупирај се више - браниш неодбрањиво!!!:rtfm:

Не постоји та банана-држава КОЈА ЈЕ ЗА СВОЈЕ ЧЛАНОВЕ ВЛАДЕ ИЗАБРАЛА СТРАНЦЕ !!!

Поредиш гастарбајтере СА ЧЛАНОВИМА ВЛАДЕ-СТРАНЦИМА КОЈИ ЋЕ ИЗНАТИ И ПОСЛЕДЊИ
ПРЕОСТАЛИ *ЕБЕНИ ДИНАР ИЗ СРБИЈЕ........

Uh, pa Srbija, Rusija na primer.
Rusija je vrvela od stranaca pod Petrom Velikim, od ministara pa do činovnika.

Pa onda recimo Engleska u kojoj je danas Kanadjanin ministar....

Ćemo dalje? :D

Могао си да одеш ЈОШ НЕКОЛИКО ВЕКОВА УНАЗАД...... не бламирај се......:hahaha:

- - - - - - - - - -

Pa onda Bugarska koja je imala do skora premijera koji je promenio državljanstvo (bivši njihov car) da bi mogao da bude premijer :D

Па тај ЦАР је Бугарин без обзира што није имао држављанство....... прави си СНС-овац.... бламираш се без икаквог стида ........

O tome i pričam.. Počevši od toga, da mito od 10,000 E, ili čak 100,000 E za stranca je nešto smešno malo do činjenice da nam je žestoko potrebno ne baš njihovo znanje - nego njihov mentalitet. Potreban nam je taj mentalitet i način razmišljanja iz inostranstva. Da se upozna kako oni rade i da to primenimo kod nas.
Plus što strance boli patka za srpsku politiku.

Nego pitao bih ove koji se kao budale protive strancima da dodju. Stalno navode da mi imamo odlične stručnjake koji su u inostranstvu.
Pa što onda ne kažu da su baš ti naši stručnjaci - STRANCI za one koji su im dali posao u inostranstvu :D

Не лупетај, на западу за 100 евра сваки цариник намести кез од увета до увета. Ја знам да сте ви из СНС-а кадровски најтањи од свих партија и да тражите "експерте" код својих "послодаваца".
Учествовао сам у скоро свим пројектима у здравству које су овде организовали и спроводили "стручњаци" из Светске банке, Светске здравствене организације, Међународног комитета Црвеног крста, Европске агенције за реконструкцију. Нагледао сам се силних "стручњака" који ниси имали појма где су дошли, како функционише систем здравствене заштите у Србији и финансирање истог, али су "успешно" довршавали пројекте и прали паре из истог. Сви Пилот пројекти су оцењени највишим оценама од стране (бело)светских организација и министра здравља, спуцане су силне милијарде а, гле чуда, ниједан једини "успешан" пројекат није никада примењен у пракси...
А ти само настави да филозофираш и теоретишеш из твоје партијске рупе, по задатку....

Опет лупеташ и брукаш се...како можеш да упоређујеш средњи век када је 90% крунисаних глава било страних држављана или у намању руку полутана.

Не лупетај, на западу за 100 евра сваки цариник намести кез од увета до увета. Ја знам да сте ви из СНС-а кадровски најтањи од свих партија и да тражите "експерте" код својих "послодаваца".
Учествовао сам у скоро свим пројектима у здравству које су овде организовали и спроводили "стручњаци" из Светске банке, Светске здравствене организације, Међународног комитета Црвеног крста, Европске агенције за реконструкцију. Нагледао сам се силних "стручњака" који ниси имали појма где су дошли, како функционише систем здравствене заштите у Србији и финансирање истог, али су "успешно" довршавали пројекте и прали паре из истог. Сви Пилот пројекти су оцењени највишим оценама од стране (бело)светских организација и министра здравља, спуцане су силне милијарде а, гле чуда, ниједан једини "успешан" пројекат није никада примењен у пракси...
А ти само настави да филозофираш и теоретишеш из твоје партијске рупе, по задатку....

Мора и мали глодар да обезбеди свој комадић сира
z7a.gif

....... јбг......туга......

Aj Mito prestani da se lozis, Srbi su Srbiju sahranili, rasprodali i raspisali.
Ne znam sta si se primio kao da je u Srbiji ostlao nesto za opljackati.
Mene cudi da iko od tih ljudi uopste hoce da dodje i da se yebe sa drzavom koja je u katastrofalnom stanju.

- - - - - - - - - -

Не лупетај, на западу за 100 евра сваки цариник намести кез од увета до увета.

Zayebo si Minga :ok:

Могао си да одеш ЈОШ НЕКОЛИКО ВЕКОВА УНАЗАД...... не бламирај се......:hahaha:

- - - - - - - - - -

Па тај ЦАР је Бугарин без обзира што није имао држављанство....... прави си СНС-овац.... бламираш се без икаквог стида ........

Sada smo mi par vekova nazad :D

A taj stranac u Bugarskoj je - stranac, njegova etnička pripadnost je nebitna :D

Mito blamiraš se čim zineš :D

Back