ВУЧИЋ: ДОВЕШЋЕМО СТРАНЕ СТРУЧЊАКЕ ЈЕР НАШЕ НЕМАМО (???!!!)

То је Ками још једна жалосна последица онога о чему сам разговарао са Рајелом.Видимо да су томе склони и највиши ЕУ институција(фалсификовани докторати и слично).

Ja nikako ne razummem motiv uzimanja strucnjaka iz nekakvog inostranstva.
Cak mislim da timme zele nekako da operu sebe jer ce reci da eto, ni najvecii strucnjak nije mogao da spase Srbiju
tako da mora da nakrotira.

Zasto da Tabakovicka ne postane ministar fnansija i neka povede ekipu iz Narodne Banke koju je i preuzela od Shoshkica
i neka too budu njeni savetnici. Dragutimovicka u koju se Tabakovicka i kune i jos neki drugi ljudi.

Kakvi bre stranci?

- - - - - - - - - -

Revolucije su do sad,bar u svetu dizali ljudi visih klasa.od prosecne populacije..
Od Americke,Francuske,Srpske Revolucije 1804..pa da Oktobarske,to su cinili upravo visi slojevi..nekad je to bilo il skolovaniji ili bogatiji.

A Matija Gubec?;)

Shalim se, nije to sada tema.

Ja nikako ne razummem motiv uzimanja strucnjaka iz nekakvog inostranstva.
Cak mislim da timme zele nekako da operu sebe jer ce reci da eto, ni najvecii strucnjak nije mogao da spase Srbiju
tako da mora da nakrotira.

Zasto da Tabakovicka ne postane ministar fnansija i neka povede ekipu iz Narodne Banke koju je i preuzela od Shoshkica
i neka too budu njeni savetnici. Dragutimovicka u koju se Tabakovicka i kune i jos neki drugi ljudi.

Kakvi bre stranci?

- - - - - - - - - -

A Matija Gubec?;)

Shalim se, nije to sada tema.

Pa da znas da Ambroz Gubec i nije bio obican seljak,kmet...vec bogati penzionisani vojnik,ako me ne vara secanje.

Srbija od 1992 godine nije ospela da iškoluje srednji i viši menadžerski kadar. Ono što trenutno obitava i bivstvuje kod nas u formi "menadžera" nisu ni blizu pravih ljudi upralvljačkih sektora. Uz to ja ne vidim ovde neke da su predložili imenom i prezimenom nekog domaćeg stručnjaka.
A niej da ih nemamo... eto imamo Đelića, Đilasa.... i to je samo na "đ"... eto , to su domaći pravi eksperti... što? ne verujete mi? :D

Шта ли су теби у међувремену урадили са мозгом да ми је знати??? Када су ти направили лоботомију
и испеглали ти вијуге???

3f2p.jpg

Шта ли су теби у међувремену урадили са мозгом да ми је знати??? Када су ти направили лоботомију
и испеглали ти вијуге???

Navedi domaćeg stručnjaka za finansije.

Brate ti pričaš o zemlji u kojoj rodjeni Zemunac prelazi u islam i dovodi islamiste u Šumadiju. Eto vidiš - treba dovesti ljude iz inostranstva, samo ne kako Srbi to rade, da dovode Vehabije u Šumadiju, nego lepo stručnjake dovedeš za pare, koji rade za tebe a nisu podložni ni kulturološkim, ni političkim niti rodbinskim vezama i ucenama.

Dodje strani stručnjak i kaže "50% opštinara mora da dobije otkaze" - i podeli im otkaze. Oni kažu "Žaližemo se, nećemo glasati za tebe..:" -a on "Žalite se, ništa mi ne znači to"

Poslednja izmena:

Brate ti pričaš o zemlji u kojoj rodjeni Zemunac prelazi u islam i dovodi islamiste u Šumadiju. Eto vidiš - treba dovesti ljude iz inostranstva, samo ne kako Srbi to rade, da dovode Vehabije u Šumadiju, nego lepo stručnjake dovedeš za pare, koji rade za tebe a nisu podložni ni kulturološkim, ni političkim niti rodbinskim vezama i ucenama.

Dodje strani stručnjak i kaže "50% opštinara mora da dobije otkaze" - i podeli im otkaze. Oni kažu "Žaližemo se, nećemo glasati za tebe..:" -a on "Žalite se, ništa mi ne znači to"

On tako kaze, a ovi iz vlade kazu " ko ti yebe mater" i u to ime zaposle jos nekoliko iljada cinovnika.
Pa to je i poenta cele price.

- - - - - - - - - -

Uotalom , oni traze neke strance koji imaju vezu sa MMF-om da bi se zaduzili na brzaka za jos desetak milijardi.

On tako kaze, a ovi iz vlade kazu " ko ti yebe mater" i u to ime zaposle jos nekoliko iljada cinovnika.
Pa to je i poenta cele price.

Ne, u koliko mu daš mesto sa izvršnom vlasti. Sranac ne može da bude ministar - ali može SVE OSTALO.
A ministar sam po sebi ne može nikoga da zaposli. Ukratko može ministar da plače i da naredjuje ovom iz inostranstva a ovaj mu uvek odgovori "A koji si mi ti racku?"

Лупеташ "као пиз*а по самару" - какви откази, брееее??? Па мислиш ДА ЋЕ ОТКАЗИ ДА РЕШЕ ЕКОНОМСКУ СИТУАЦИЈУ И ДА ОБЕЗБЕДЕ ПОСАО ЗА 1,000 000 НЕЗАПОСЛЕНИХ..... лупеташ и ти а и Вучић ЈЕР УОПШТЕ НЕ РАЗУМЕТЕ ШТА СУ НАМЕРЕ И ЦИЉЕВИ ЕУ... или може бити да ВУЧИЋ ВРЛО ДОБРО РАЗУМЕ ШТА ЋЕ БИТИ ПОСЛЕДИЦЕ АЛИ ИСПУЊАВА ДИРЕКТИВЕ СВОГ ЦеКа........

Вучић и Дачић ће својим "умним" одлукама и довођењем стручњака (КОЈИ СУ И УПРОПАСТИЛИ ОВУ ЗЕМЉУ ИСПРЕД ММФ-а) довести ДО ОПШТЕ ПОБУНЕ И ГРАЂАНСКОГ РАТА..... запамти добро овај мој пост... можда ћеш га се сетити једног дана........

Лупеташ "као пиз*а по самару" - какви откази, брееее??? Па мислиш ДА ЋЕ ОТКАЗИ ДА РЕШЕ ЕКОНОМСКУ СИТУАЦИЈУ И ДА ОБЕЗБЕДЕ ПОСАО ЗА 1,000 000 НЕЗАПОСЛЕНИХ..... лупеташ и ти а и Вучић ЈЕР УОПШТЕ НЕ РАЗУМЕТЕ ШТА СУ НАМЕРЕ И ЦИЉЕВИ ЕУ... или може бити да ВУЧИЋ ВРЛО ДОБРО РАЗУМЕ ШТА ЋЕ БИТИ ПОСЛЕДИЦЕ АЛИ ИСПУЊАВА ДИРЕКТИВЕ СВОГ ЦеКа........

Вучић и Дачић ће својим "умним" одлукама и довођењем стручњака (КОЈИ СУ И УПРОПАСТИЛИ ОВУ ЗЕМЉУ ИСПРЕД ММФ-а) довести ДО ОПШТЕ ПОБУНЕ И ГРАЂАНСКОГ РАТА..... запамти добро овај мој пост... можда ћеш га се сетити једног дана........

Jok ti razumeš sve.

rekao sam - navedi mi ime i prezime domaćeg velikog ekonomskog stručnjaka.

@rebeka

ja stalno apelujem ljudima da koriste mozak nista vise...jer ako ti neko stalno prodaje muda za bubrege o mladima, obrazovanju i prosperitetu dok ti predsednik ima samo srednju skolu, onda je dno dna da se ovako izadje sa izjavom u javnost... to je vrhunac licemerja…. zato i kazem isto sto je milosevic rekao pre haga da ce kadrovici opozicije napraviti krvoprolice i gradjanski rat u srbiji sa nevidjenim provokacijama naroda, a ako je neko znao kako se to radi znao je on... posto je bota za ove bio malo dete i kulturan covek i voleo samo novac a bio gadljiv na krv, sa njim ta prica nije imala utemeljenje… sa ovim sljamom i primitivnim olosem danas koji se ne libi nicega taj cemo rat siguran sam dobiti, jer ako znas rasplozenje naroda onda znas o cemu pricam. zato se i selim odavde jer necu da mi dete bude svedok uzasa koje ce nekoliko primitivnih bolesnih zapadnih prilepaka da napravi zarad gazdinog milovanja i da pritom kod istog pobegne sa opljackanim drzavnim plenom...

p.s. izvini sto su me banovali.. greska hbg, licio sam im na ovog mulata :rotf:

Znam raspoloženje naroda , naravno kao što je očigledno koja struktura primitivnih ciganskih provincijalki i kojekakvih kukakvnih šanjika može uopšte da prizna da su na njihovoj strani jer nemaju mozga ni toliko da shvate da je to nemerljivi blam al' se sve na kraju svede na sličan se sličnom raduje : isto k'o ova zaječarska romkinja i šabačka retardinjka :D

jbg-a prijatelju , ne možemo mi da se spustimo toliko nisko da dosegnemo dno i bljuzgu u kojoj oni obitavaju , iz koje su potekli i gde će na kraju skončati.

videla sam da te jure i tamo na filozofiji i čak mi ni smešno nije , to spada u onu kategoriju jadnosti gde te strefi transfer blama od njihove gluposti i iskompleksiranog mazohizma :)

Л Па мислиш ДА ЋЕ ОТКАЗИ ДА РЕШЕ ЕКОНОМСКУ СИТУАЦИЈУ И ДА ОБЕЗБЕДЕ ПОСАО ЗА 1,000 000 НЕЗАПОСЛЕНИХ...

Nece, ali ce da pomognu u tom pravcu. Otpustiti odmah na hiljade parazita po drzavi, opstinama i javnim preduzecima. Samo debilu to nije pozitivna mera.

Nece, ali ce da pomognu u tom pravcu. Otpustiti odmah na hiljade parazita po drzavi, opstinama i javnim preduzecima. Samo debilu to nije pozitivna mera.

Pa cekaj, ali zasta ce im za to neki stranci? Pa to im je MMF jos prosle godine uslovio za nove kredite.
Nemaju mooda da to sami urade!!! To je to.
nego koji cenm moy uopste i vllada i partije. neka se Srbija proglasi gubernatom ( nema veze cijim).

Само дебил над дебилима може да подржи овакву "меру" УКОЛИКО ПОСТОЈИ ЧИЊЕНИЦА ДА ЈЕ ИСТА ТА КРЕТЕНСКА ВЛАДА ДОНЕЛА ТАКВЕ ЗАКОНЕ ДА НИКО НОРМАЛАН НЕ МОЖЕ ДА ЗАПОЧНЕ САМОСТАЛНО ДА РАДИ БИЛО КАКАВ ПОСАО - ОСИМ ДА МУЉА НЕШТО НА ЦРНО... :rtfm:

Pa cekaj, ali zasta ce im za to neki stranci? Pa to im je MMF jos prosle godine uslovio za nove kredite.
nego koji cenm moy uopste i vllada i partije. neka se Srbija proglasi gubernatom ( nema veze cijim).

Zato sto stranac nije deo ovog lopovsko-kumovskog-vezarskog sistema. Ovde, kada neki hrabar covek hoce da rastera tu bagru, krecu price 'A pa ne mozes to tako, pa oni imaju decu, ko ce njih da hrani i skoluje?', 'Pazi se sta radis, neces vecito biti na funkciji, kada mi dodjemo ima da letis isto tako', 'Tebra zavrsi ti meni za sina, a ja cu tebi za snaju kod mene'. U stvari, sve drzave na svetu treba da vode stranci. Stranac mnogo lakse, i u mentalnom smislu, moze da kaze svima njima 'Mrsh bre bagro smrdljiva!!!'. Znaci, mnogo je lakse strancu da ima m.uda za tako nesto, njega ovde nista ne vezuje, nego nekom domacem.

- - - - - - - - - -

Само дебил над дебилима може да подржи овакву "меру" УКОЛИКО ПОСТОЈИ ЧИЊЕНИЦА ДА ЈЕ ИСТА ТА КРЕТЕНСКА ВЛАДА ДОНЕЛА ТАКВЕ ЗАКОНЕ ДА НИКО НОРМАЛАН НЕ МОЖЕ ДА ЗАПОЧНЕ САМОСТАЛНО ДА РАДИ БИЛО КАКАВ ПОСАО - ОСИМ ДА МУЉА НЕШТО НА ЦРНО... :rtfm:

Ne moze da se zapocne privatni posao, zbog toga sto mora da se poplaca masa parazita. I ti sada dodjes i kazes da te parazite ne treba otpustati, a istovremeno kukas na sistem koji ne dozvoljava zapocinjanje privatnog samostalnog posla. Ti si Mito hodajuca besmislica.

Poslednja izmena:

:ok: tačno!

p.s. Uzgred, Mito samo ti i ja ovde Beograđani ...ovo sve ovde ostalo iz nekih seoskih vukohebina 'de je Bog odavno rekao laku noć. Ipak to nije nivo sagovornika čak ni za virtualu.

Ko će da ih otpusti? Ivica je pričao hvalospeve o Evropi pre 3 godine pa akda su rekli da treba da otpusti 10,000 partijskih kadrova, odamh počeo da viče "NEEEEPRAVDA, MRRRRZE NAS!"

Ne, u koliko mu daš mesto sa izvršnom vlasti. Sranac ne može da bude ministar - ali može SVE OSTALO.
A ministar sam po sebi ne može nikoga da zaposli. Ukratko može ministar da plače i da naredjuje ovom iz inostranstva a ovaj mu uvek odgovori "A koji si mi ti racku?"

Nadajmo se da je tako ,ali ja u to ne verujem.
O dtzavljanstvu je drug premijer preksinoc na b92 seruckao pominjuci Jelasica , a koji je kao bio "stranac":zcepanje:( valjda iz Hrvatske)
pa je po hitnom postupku dobio drzavljanstvo.

- - - - - - - - - -

Ko će da ih otpusti? Ivica je pričao hvalospeve o Evropi pre 3 godine pa akda su rekli da treba da otpusti 10,000 partijskih kadrova, odamh počeo da viče "NEEEEPRAVDA, MRRRRZE NAS!"

Pa o tome i pricam, trebalo bi strancu dati mesto premijera. Valjda premmijer treba da ima neku predstavu i viziju.

O dtzavljanstvu je drug premijer preksinoc na b92 seruckao pominjuci Jelasica , a koji je kao bio "stranac":zcepanje:( valjda iz Hrvatske)

- - - - - - - - - -

Pa o tome i pricam, trebalo bi strancu dati mesto premijera. Valjda premmijer treba da ima neku predstavu i viziju.

Srbin iz Madjarske,hoces li jednom ubosti nesto?..
i sta fali sto je Srbin iz Madjarske,juce si seruckala o strancima i njihovom doprinosu Srbiji.

Kako volim ovu Sandrinu, i njenu pljuvacinu po nama seljacima :mrgreen:

Ma znam , to vam vazda bilo nedokučivo a sa kompleksima provincije i skončavate : jbg-a evo ti primer ove gastarbajterke iz neke zaječarske selendre, ona se odatle i izvuče al' selendra iz nje neće nikada , to čak i one smrdljive švabe i turci na socijali prepoznaju i zato je tako očajna, usamljena i histerična :D

- - - - - - - - - -

Ma znam , to vam vazda bilo nedokučivo a sa kompleksima provincije i skončavate : jbg-a evo ti primer ove gastarbajterke iz neke zaječarske selendre, ona se odatle i izvuče al' selendra iz nje neće nikada , to čak i one smrdljive švabe i turci na socijali prepoznaju i zato je tako očajna, usamljena i histerična :D

Zato sto stranac nije deo ovog lopovsko-kumovskog-vezarskog sistema. Ovde, kada neki hrabar covek hoce da rastera tu bagru, krecu price 'A pa ne mozes to tako, pa oni imaju decu, ko ce njih da hrani i skoluje?', 'Pazi se sta radis, neces vecito biti na funkciji, kada mi dodjemo ima da letis isto tako', 'Tebra zavrsi ti meni za sina, a ja cu tebi za snaju kod mene'. U stvari, sve drzave na svetu treba da vode stranci. Stranac mnogo lakse, i u mentalnom smislu, moze da kaze svima njima 'Mrsh bre bagro smrdljiva!!!'. Znaci, mnogo je lakse strancu da ima m.uda za tako nesto, njega ovde nista ne vezuje, nego nekom domacem.

- - - - - - - - - -

Ne moze da se zapocne privatni posao, zbog toga sto mora da se poplaca masa parazita. I ti sada dodjes i kazes da te parazite ne treba otpustati, a istovremeno kukas na sistem koji ne dozvoljava zapocinjanje privatnog samostalnog posla. Ti si Mito hodajuca besmislica.
Ками и то је део прича за опсценити простоту.
Прво тикоји трче у земље трећег света да буду високи саветници и управљачи имају итекаквих обавеза према према предходним послодавцима с једне стране, а са друге стране су махом политички и економски мешетари којима никаква идеја "рука руку мије" није нити страна ни непозната.

Па нормално реагује жена када види да си глуп "к'о к**** " ти, бре, уопште НЕ КАПИРАШ СУШТИНУ КОРУПЦИЈЕ, МАФИЈЕ И ЛОШЕГ СИСТЕМА У ОВОЈ ДРЖАВИ - НИШТА НЕЋЕШ ДОБИТИ ОТПУШТАЊЕМ ДРЖАВНИХ ПАРАЗИТА (којих наравно има у огромном броју) КАДА СИ ПРЕТХОДНО НАПРАВИО ТАКВЕ ЗАКОНСКЕ БАРИЈЕРЕ ДА НИКО НЕ МОЖЕ БИЛО ШТА ДА РАДИ.... алооооооооо........

- - - - - - - - - -

Kemal Paša Ataturk je tako uradio- Bio je domaći Turčin, ali je doveo strance na sve ključne položaje uz primenu surove sile izvukao tursku iz bede Osmanlizma.

Srpska omiljena rečenica je "To kod nas ne može" i "To je suprotno našem mentalitetu".
Čiste gluposti.

Ako je Ataturk iz Turaka isterao Osmanlije uz pomoć stranaca, možemo i mi uz pomoć stranih stručnjaka da iz Srba isteramo Balkance.

Srbin iz Madjarske,hoces li jednom ubosti nesto?..
i sta fali sto je Srbin iz Madjarske,juce si seruckala o strancima i njihovom doprinosu Srbiji.

Zar sam rekla da bilo kome nesto fali?

I svakako da je u redu da i Madjar iz Vojvodine ( Tibor Varadi) bude recimo ministar pravde.
Ovde se radi o nekim Anglosaksoncima , Francuzima ( mozda i nemcima) koji em ne shvataju gde su dosli, em srpski ne znaju
nit mogu blo sta da utade. Po meni je ok i svaki Srbin ili Nesrbin iz USA , ili UK, ali koji poznaje i Srbiju i srppski jezik dobrodosao.

Па нормално реагује жена када види да си глуп "к'о к**** " ти, бре, уопште НЕ КАПИРАШ СУШТИНУ КОРУПЦИЈЕ, МАФИЈЕ И ЛОШЕГ СИСТЕМА У ОВОЈ ДРЖАВИ - НИШТА НЕЋЕШ ДОБИТИ ОТПУШТАЊЕМ ДРЖАВНИХ ПАРАЗИТА (којих наравно има у огромном броју) КАДА СИ ПРЕТХОДНО НАПРАВИО ТАКВЕ ЗАКОНСКЕ БАРИЈЕРЕ ДА НИКО НЕ МОЖЕ БИЛО ШТА ДА РАДИ.... алооооооооо........

Mito, te zakonske barijere, tipa ogromni porezi, takse i ostalo, su doneseni upravo zato da se tim parama poplacaju paraziti.

Razmisli malo bolje, znam da ces na kraju shvatiti kako je to povezano jedno sa drugim.

Back