Han van Zem
Buduća legenda
- Poruka
- 31.080
Da li je MI6 sada sa nama u prostoriji?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li je MI6 sada sa nama u prostoriji?
Jeste mi poznata ta priča o britanskim špijunima? Ne mogu da se sjetim odakle?![]()
Sramota je da se predstavljas kao sumadinac i brukas casno ime regije,dok si na strani izdajnika,lopova i najgoreg sljama u istoriji
Za vas kvislinge patriote su izdajnici.![]()
Каже БИА да су многи који се представљају као патриоти, у ствари тешки издајници.
Маскировка. Ситуација је врло флуидна. Људима се ништа више не може веровати на "мајке ми".
Vučić nije nikakav patriota, nego najveći izdajnik, ali sendvič vam ne dozvoljava da to vidite.Za vas kvislinge patriote su izdajnici.![]()
Vučić nije nikakav patriota, nego najveći izdajnik, ali sendvič vam ne dozvoljava da to vidite.
Jeste, jeste...eno razvili barjak Svetog Save dok pljuju Porfirija...![]()
Шизофренија их тресе, од кад су остали без империје. Биполарни поремећај.
On je radnik MI5- MI6, on je bio u Engleskoj na obuku kod njih, on je ziveo tamo preko godinu dana.
Pusti snovi nacionalista u Srbiji.
Ruski oligarsi drze pare u GB zato sto u Rusiji jednim potezom ruke mogu da ostanu bez istog.
Vučić lupa gluposti.
Uništava nas tako što traži da se objave papiri o muljačini sa javnim nabavkama i nestručnim rekonstrukcijama zbog kojih ljudi ginu?Taj ko ih finansira radi to da nas uništi iznutra
Nikada necu biti korisni idiot britanskih imperijalnih interesa kad svi znamo da su nam oni vekovni neprijatelji
A ti kako hoces
Ko finansira blokadere? Blokaderi troše 5 miliona evra mesečno samo za hranu! Ko to plaća?!?!
Vučić: Dokaza za obojenu revoluciju u Srbiji ima mnogo: Blokaderi troše 22 miliona evra mesečno samo za hranu! Ko to plaća?!?!
"Danas ispred RTS-a pića koliko hoćete, hrane, samo to da računate. Sve se više nova troši. Imali ste objave predstavnika različitih nevladinih organizacija i političkih stranaka kako su sve to pripremali. Ako je dnevno potrebno da obezbedite obroke za 5.000 ljudi, a potrebno je bar za 10.000, po tri obroka dnevno - sami izračunajte koje su to cifre. Neka se na to potroši 150.000 evra dnevno, pa puta 30 dana, to je 4,5 miliona, pa puta pet meseci, a to je 22,5 miliona evra, a sigurno je više od toga", pojasnio je.
Ukazao je da je dovoljno da se sagleda kako govore regionalni mediji koji su, kako kaže, pod direktnom kontrolom stranih službi.
https://www.b92.net/info/politika/1...-decu-su-zloupotrebili-u-politicke-svrhe/vest
Ko finansira blokadere???
Autorska
Веља Абрамовић? Код њега где год "загребеш" искачу неки "Руси"; човек се запита је ли тим "Русима" баш толико досадно, па су преузели све тајне службе света и међусобно се сукобљавају?MI6 istureno odeljenje ruske obavestajne sluzbe...
![]()
Kaže čovek sve mu sumnjivo još od Ribnikara. Kako je mali pucao precizno tako ne mogu ni najobučeniji specijalci. Kako mu je komandant kobri rekao - ŠEFE (!?!?!) ovako precizno ne mogu ni ja da pucam.
Evo ne znam psovku ili kletvu koju sad ne bih izgovorio.