Vučić: Dok sam ja živ STRANCI NEĆE SASTAVLJATI VLADU SRBIJE!

1567356171916.png

- Živećemo bolje, dobijaćete nove puteve. Otvaramo autoputeve i tamo gde nikome nije palo na pamet - rekao je on.

- Novo povećanje penzija uslediće najkasnije od 1. januara, a do kraja godine najsiromašniji penzioneri dobiće i jednokratnu podršku, najavio je danas predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić.

- Neće nijedan međunarodni predstavnik da mi naređuje kako će da izgleda Vlada Srbije, bez naroda na vlast, lopuže jedne kriminalne, ne može! Nema na vlast bez izbora! Dok sam ja živ neće stranci sastavljati Vladu - rekao je Vučić, a naprednjaci skandiraju "Aco, Srbine".

- Živela SNS! Živela Srbija do pobede! - rekao je Vučić na kraju svog obraćanja na Glavnom odboru SNS.

1567356343340.png

https://informer.rs/vesti/politika/...sam-ziv-stranci-nece-sastavljati-vladu-srbije

Је л' вама ова реторика, иако намењена просечном бирачу, ужасујуће растројена? Добићете путеве, бранићемо вас од странаца?

Шта му је? Зар је ниво когниције у Србији толико низак да једино модернизован Манифест Деведесетих сигурно добија изборе?

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Lik koji se non-stop srece sa sorosem , skoatom , makalisterom, kirbijem, bocan-harcenkom i slicnim sljamom ce nekome da prica da stranci ne upravljaju Srbijom.... Jel on stvarno misli da smo mi blesavi????
Чекај, теби, дакле, не смета оваква реторика већ то што ће све остати на реторици???

Па ти си гори од његовог најгорег бирача.

Чекај, теби, дакле, не смета оваква реторика већ то што ће све остати на реторици???

Па ти си гори од његовог најгорег бирача.

Smeta mi sve u vezi njega. Ali, da bi on mogao biti uklonjen, prvo smitonjci moraju da nestanu. ;)

А ти би волео да нису? Сећаш се да је инфлација била 19.000% кад смо сами ономад формирали владу?
Rekordna je zapravo bila 313.000.000% za januar 1994. To je tad bila 2. najveća u istoriji a za vreme Dosa je pala na 3. jer je Mugabe zabriljiro.

Da, glavna fobija prosečnog Srbende su stranci. AV zna kako da udari na strasti naroda napaćenog.
Ма...разумем популизам док се играмо игре - један човек један глас.

Али зар ове изјаве нису прешле из популизма у патологију? Ово ни Буркина Фасо не би појела с маслом.

..nije mi jasno kako vučić i njegov SNS po anketama ima oko polovine biračkog tijela a na jednom CNN portalu srpskog govornog područja nema niti jedan pozitivan komentar za njega ispod članka o njegovom nastupnom govoru...niti jedan pozitivan a ima ih preko stotinu ...a pošto vjerujem demokratskom CNN...očito ljudi u srbiji su prestravljeni vučićevom diktaturom pa u anketama ne glasuju za srpskog patriota jeremića,gandija obradovića i majku terezu đilasa...

..nije mi jasno kako vučić i njegov SNS po anketama ima oko polovine biračkog tijela a na jednom CNN portalu srpskog govornog područja nema niti jedan pozitivan komentar za njega ispod članka o njegovom nastupnom govoru...niti jedan pozitivan...a pošto vjerujem demokratskom CNN...očito ljudi u srbiji su prestravljeni vučićevom diktaturom pa u anketama ne glasuju za srpskog patriota jeremića,gandija obradovića i majku terezu đilasa...
Ima bezbednosno pitanje "Koliko je 1 + 1" i to predstavlja taj bottleneck za tvoje kolege iz SNS

Ima nekih 300.000 ljudi koji glasaju za SNS iz uverenja koja im emituje preko tabloida i televizija. Ostali glasovi su uglavnom iz koristi ali on se naravno trudi i oko ovih jer zna da ako ikada opozicija poraste u glasovima lako će onda deo onih koji su samo iz koristi u SNS da promene stranu ali ovi tvrdokorni su onda odlučujući,ti što veruju njegovom populizmu i Informeru kako je on novi Slobo Čobe koji cepa papire od stranaca.

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Lik koji se non-stop srece sa sorosem , skoatom , makalisterom, kirbijem, bocan-harcenkom i slicnim sljamom ce nekome da prica da stranci ne upravljaju Srbijom.... Jel on stvarno misli da smo mi blesavi????
imaš pravo...predsednik srbije treba da se susreće samo s predsjednikom lokalnog društva filatelista,predstavnikom društva ljubitelja transrodne populacije i lokalnim soros društvima za zaštitu ljudskih prava za odabrane narode i pojedince.

Back