КласичноЛибералан
Poznat
- Poruka
- 8.243
- Živećemo bolje, dobijaćete nove puteve. Otvaramo autoputeve i tamo gde nikome nije palo na pamet - rekao je on.
- Novo povećanje penzija uslediće najkasnije od 1. januara, a do kraja godine najsiromašniji penzioneri dobiće i jednokratnu podršku, najavio je danas predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić.
- Neće nijedan međunarodni predstavnik da mi naređuje kako će da izgleda Vlada Srbije, bez naroda na vlast, lopuže jedne kriminalne, ne može! Nema na vlast bez izbora! Dok sam ja živ neće stranci sastavljati Vladu - rekao je Vučić, a naprednjaci skandiraju "Aco, Srbine".
- Živela SNS! Živela Srbija do pobede! - rekao je Vučić na kraju svog obraćanja na Glavnom odboru SNS.
https://informer.rs/vesti/politika/...sam-ziv-stranci-nece-sastavljati-vladu-srbije
Је л' вама ова реторика, иако намењена просечном бирачу, ужасујуће растројена? Добићете путеве, бранићемо вас од странаца?
Шта му је? Зар је ниво когниције у Србији толико низак да једино модернизован Манифест Деведесетих сигурно добија изборе?