Vučić dobija ratnu zonu kao u Ukrajini jer šiptari uz pomoć Albanije ulažu milijadu dolara u vojsku i fabriku dronova i šta će Srbija preduzeti?

nesko101

Elita
Poruka
20.849
Autorska
Šiptari na Kosovu i Albanija ulažu milijardu dolara u jačanju vojske na KiM i ratnu fabriku dronova a po rezoluciji 1244 je jasno da je na Kosovu prihvatljiva samo NATO vojska i nijedna više.Svaka druga Država koja nije izdajnička kao ova naša u Srbiji bi napala prva neprijatelja nego da čeka da ovi ojačaju pa da kada uđemo u rat koji će uskoro biti neizbežan prođemo kao Palastina.

Autorska
Šiptari na Kosovu i Albanija ulažu milijardu dolara u jačanju vojske na KiM i ratnu fabriku dronova a po rezoluciji 1244 je jasno da je na Kosovu prihvatljiva samo NATO vojska i nijedna više.Svaka druga Država koja nije izdajnička kao ova naša u Srbiji bi napala prva neprijatelja nego da čeka da ovi ojačaju pa da kada uđemo u rat koji će uskoro biti neizbežan prođemo kao Palastina.
Čitam i imam osjećaj kao da sam upao u neki Game of Thrones fanfiction, samo s manje zmajeva i više paranoje.

Jedva čekam.. nadam se da će i tebi uskoro doći neki sci fi film sa Srbima na Kosovu.
A što ne o šiptarima koji su u vreme Cara Dušana bili samo konjušari i plaćenici.Krijumčari i čobani.Ako ne veruješ pitaj veštačku inteligenciju da li je ovo tačno.

Svaka druga Država koja nije izdajnička kao ova naša u Srbiji bi napala prva neprijatelja nego da čeka da ovi ojačaju pa da kada uđemo u rat koji će uskoro biti neizbežan prođemo kao Palastina.
Stvarno pišeš koješta. Da prvi napadnemo neprijatelja, tj. NATO? To bi bilo suludo, totalni poraz.

Stvarno pišeš koješta. Da prvi napadnemo neprijatelja, tj. NATO? To bi bilo suludo, totalni poraz.
To što sada kažeš je nerealno pravdanje sopstvenog kukavičluka.Što se tiće napada ne sekiraj se dok je tvoj Vučići na vlasti.Pre će nas šiptari rokati dronovima nego mi krenuti ka oslobađanju sopstvene teritorije.

A što ne o šiptarima koji su u vreme Cara Dušana bili samo konjušari i plaćenici.Krijumčari i čobani.Ako ne veruješ pitaj veštačku inteligenciju da li je ovo tačno.
Super, i ja jedva čekam.. nadam se da će sljedeći film biti "Bog je Srbin: Povratak na Kosovo", sa svim specijalnim efektima, CG čobanima i krijumčarima.
Ako AI kaže da je povijest točna, valjda će joj Jovan dati i Oscara za scenarij.

To što sada kažeš je nerealno pravdanje sopstvenog kukavičluka.Što se tiće napada ne sekiraj se dok je tvoj Vučići na vlasti.
To nije kukavičluk, već realnost. Ti se praviš lud i glup, ili to zaista jesi. Srbija sama ne može da pobedi NATO. Vučića ne volim, ali ti ovime pokazuješ da si luđi i od njega.

Super, i ja jedva čekam.. nadam se da će sljedeći film biti "Bog je Srbin: Povratak na Kosovo", sa svim specijalnim efektima, CG čobanima i krijumčarima.
Ako AI kaže da je povijest točna, valjda će joj Jovan dati i Oscara za scenarij.
TI KAO HRVAT nemaš sluha kada se u rečenici pomene reč Srbin zato ćete uvek biti jadni i nepodnošljivi u bilo kakvoj ozbiljnoj raspravi.

prvo ide film o ilirskom carstvu Dardaniji u koje vreme su srbi sa svojom braćom hrvatima živeli stetno u šumskim zadkarpatskim prostranstvima

Autorska
Poslaće tixija da ih zaspe glupostima i nebulozama :kafa:

Ti si druže ništa jer nemaš razum za normalan razgovor.
Ti ćeš da mi kažeš, koji druge nabeđuješ da su ćaciji i Đilasovci.
Ja ti samo skrećem pažnju na to da si temu postavio na besmislen način. Kakva ratna zona kao u Ukrajini? Čist besmisao, kao i tvoj poziv na rat protiv NATO-a.
To da li se i koliko kosovski Albanci naoružavaju nema nikakve veze. Njih čuva NATO koji je mnogostruko jači i od njih i od nas.

Ti ćeš da mi kažeš, koji druge nabeđuješ da su ćaciji i Đilasovci.
Ja ti samo skrećem pažnju na to da si temu postavio na besmislen način. Kakva ratna zona kao u Ukrajini? Čist besmisao, kao i tvoj poziv na rat protiv NATO-a.
To da li se i koliko kosovski Albanci naoružavaju nema nikakve veze. Njih čuva NATO koji je mnogostruko jači i od njih i od nas.
Auuu....pa ti si još i ograničen kao terasa.

Back