Vučić će prvi put sresti Kim Džong Una

Pravi,ne savijaju kičmu pred zapadnim hoštaplerima.
On da se savije još malo, bila bi mu puna usta muda.

Potpisao Briselski Sporazum 1 i 2, Washingtonski gde ga je Tramp tretirao kao drolju, da ovaj nije ni znao šta je potpisao, onda Ohridski Sporazum po Nemacko-Francuskom planu i "normalizaciji odnosa dveju država" gde je za 13 godina od Srbije napravio svinjac, a od Kosova državu.
Sve je to tebi normalno jer 1244 koje je obična hartija.
I Rusi su beše imali neke sporazume i garancije, pa šta bi, Minsk ugovori su bili tu samo da vuku Ruje za nos.

Umesto tih lopova, bolje da stanemo na stranu diktatora, odlično rasuđivanje.
On nije uveo sankcije Rusiji ne zbog Srbije nego zbog sebe, da bi održavao imidž srpsko-ruskog jedinstva koje je postoji, osim u usijanim glavama na forumu i u njegovoj stranci (Vulin). On bi da ima gde da pobegne ko Asad, kada bude do toga došlo, ili ko porodica Miloševića
Kako nije ugasio? Jel Srbi žive bolje sada dole ili gore? Jel postoje srpske institucije dole?
Priznao granicu, predao Gazivode, ubio Ivanovića uz pomoć Radojičića i ekipe, predao Sud, Opštine, policiju rasformirao, rasformirao civilnu zaštitu, predao katastar, napravio sranje u Banjskoj, i sada Shiptari vršljaju po slobodi u poslednjem utočištu Srba na severu KiM. Dobili su pasoše, lične karte, tablice, a srpsko se ne priznaje dole. U visokim dechanima bila služba na Albanskom pre neki dan.
Srbi se hapse, ubijaju i maltretiraju, i spomenici sklanjaju a murali prekrechavaju i postavljaju slike UCK.
Severna Koreja je zapizdina i zaostala zemlja, i dovoljno je videti sliku odeće, zgrada i njihove propagande i uporediti sa Južnom Korejom.
Sve je bolje od te,decenijama već,ratnohuškačke i lopovsko pljačkaške bratije.Sve.On nije uveo sankcije jer vidi na koju stranu vetar duva i da se zapad raspada,kao što to vide i ostali državnici iz sveta kojih nije mali broj.Zapadni model ponašanja je neverovatno okrutan i ostavio je na milione mrtvih jer im se tako moglo u tom trenutku,ali ti njih i dalje ne nazivaš pogrdnim imenima,niti oslovljavaš njihove lidere diktatorima,što govori kome pripadaš.Ja sam jednom prilikom ovde na forumu napisao svoje zapažanje o predsednicima država a ono glasi ovako: - Svaki predsednik koji je radio protiv svoje,a u interesu zapadnih država,dobija azil u Londonu,a svaki predsednik koji je radio u interesu svoje države dobija azil u Moskvi.
Više puta sam napisao,a vezano za situaciju na KiM da je za svako kršenje zakona kriv zapad,koji nam je i okupirao taj deo teritorije.Nemoj nam sitniti KiM na sever i ostatak jer je sve ono dole srpsko,moramo sačekati da se postave nova pravila ponašanja u svetu i okupatori će otići.
Nisam imao interesovanja za Severnu Koreju,koja je inače bila decenijama pod sankcijama tvog voljenog zapada,baš kao i Kuba.Sada su počeli saradnju sa Rusijom i Kinom i to im je dovoljno,kada su preživeli onolike godine izolacije,za njih nema zime.Nije mi jasno da ne vidiš da se rađa neki novi,bolji svet gde lopovi i ološi sa zapada neće ići po svetu i ubijati po volji,nekažnjeno.A vidim i da ti to ne smeta uopšte.

Sve je bolje od te,decenijama već,ratnohuškačke i lopovsko pljačkaške bratije.Sve.On nije uveo sankcije jer vidi na koju stranu vetar duva i da se zapad raspada,kao što to vide i ostali državnici iz sveta kojih nije mali broj.Zapadni model ponašanja je neverovatno okrutan i ostavio je na milione mrtvih jer im se tako moglo u tom trenutku,ali ti njih i dalje ne nazivaš pogrdnim imenima,niti oslovljavaš njihove lidere diktatorima,što govori kome pripadaš.Ja sam jednom prilikom ovde na forumu napisao svoje zapažanje o predsednicima država a ono glasi ovako: - Svaki predsednik koji je radio protiv svoje,a u interesu zapadnih država,dobija azil u Londonu,a svaki predsednik koji je radio u interesu svoje države dobija azil u Moskvi.
Više puta sam napisao,a vezano za situaciju na KiM da je za svako kršenje zakona kriv zapad,koji nam je i okupirao taj deo teritorije.Nemoj nam sitniti KiM na sever i ostatak jer je sve ono dole srpsko,moramo sačekati da se postave nova pravila ponašanja u svetu i okupatori će otići.
Nisam imao interesovanja za Severnu Koreju,koja je inače bila decenijama pod sankcijama tvog voljenog zapada,baš kao i Kuba.Sada su počeli saradnju sa Rusijom i Kinom i to im je dovoljno,kada su preživeli onolike godine izolacije,za njih nema zime.Nije mi jasno da ne vidiš da se rađa neki novi,bolji svet gde lopovi i ološi sa zapada neće ići po svetu i ubijati po volji,nekažnjeno.A vidim i da ti to ne smeta uopšte.
Oni jesu diktatori. Putin tamani reportere i protivnike ko muve, krađe izbore kao i Vučić, dok u Severnoj Koreji za pogrešno mišljenje ako ga uopšte imas, ideš u logor, ispira ti se mozak ili popijes metak. Tamo sloboda ne postoji.
Vučko će na kraju u neku drugu zemlju da pobegne, jer slanje oružja i municije da se ubijaju Rusi nije prošlo nezapaženo.
Ne sitnim na nista, tvoj predsednik dokosurava KiM. Pre njega, Srbi su imali kontrolu Severa koliko toliko i imali su zaštitu. Šta imaju sada? Da li žive bolje sada ili pre 13 godina?
Dok dodje to nepostojeće vreme, Srba neće biti dole, niti dokaza da su i postojali.
Za svako kršenje ustava kriv je Vučić?
Šta je uradio za KiM? Da čujem?
Ne radja se ista. Rusi nisu nikakav faktor na Balkanu, da jesu, bili bi ovde.

Potpisao Briselski Sporazum 1 i 2, Washingtonski gde ga je Tramp tretirao kao drolju, da ovaj nije ni znao šta je potpisao, onda Ohridski Sporazum po Nemacko-Francuskom planu i "normalizaciji odnosa dveju država" gde je za 13 godina od Srbije napravio svinjac, a od Kosova državu.
I Rusi su beše imali neke sporazume i garancije, pa šta bi, Minsk ugovori su bili tu samo da vuku Ruje za nos.
јел си сконтао да споразуми и остала међународна документа су валидна колико и ово што ми пишемо по форуму

al' će baba der Usrula da mu izvuče uši i pošalje u ćošak da gleda prema zidu pognute glave
CCBAB0F2-5932-4B5A-B576-B4E2E9497C2A.png

Nije, pridavali su im Moldavija i istočni blok, Rusija nešto malo tek posle Dejtona: inače, u pitanju je propaganda iz CRO radi demoralizacije Srba, pa su mnogi poverovali u to.

И да јесте немам проблем са тим. Оружје и муниција се продају кад има примата који желе рат. Било и биће.

Pogotovo 1244.
A sve ostalo što je Srbija potpisala i predala, itekako se poštuje. Pitaj samo Srbe na KiM
то све зависи од консталација у свету. за сада још увек влада евроатланта па шта им одговара на том инститирају.
мада смо ми њихова зона интереса. али ово је 21 век па је све близу. велики увек тлаче мале само што ми не умемо да се снађемо.
рецимо сценарио
путин подржи трампа за гренланд, панаму и канаду, оде украјина русији и ево ти руса надомак балкана, мада они већ имају своје бугаре. и то ти је неки нови поредак, балкан прелази у зону русије и комплетан излазак на јадран.

то све зависи од консталација у свету. за сада још увек влада евроатланта па шта им одговара на том инститирају.
мада смо ми њихова зона интереса. али ово је 21 век па је све близу. велики увек тлаче мале само што ми не умемо да се снађемо.
рецимо сценарио
путин подржи трампа за гренланд, панаму и канаду, оде украјина русији и ево ти руса надомак балкана, мада они већ имају своје бугаре. и то ти је неки нови поредак, балкан прелази у зону русије и комплетан излазак на јадран.
Videćemo ako se to dogodi, ali nisam ubeđen da bi se moglo verovati Bugarima, niti da bi Putin bio toliko glup da podrži trampa, jer bi to bilo otvaranje Pandorine kutije.

Videćemo ako se to dogodi, ali nisam ubeđen da bi se moglo verovati Bugarima, niti da bi Putin bio toliko glup da podrži trampa, jer bi to bilo otvaranje Pandorine kutije.
зашто, трамп ако то испослује а већ са аустралијом има дил. а бугари како ветар дува, безброј пута су то доказали а реално ништа се не би ни питали.
то што нам овај презентује да смо независни на европском путу и те глупости само се србадија пали.
ко зна шта нас чека. па није нато бомбардовао Србију због шиптара, већ због себе и да узму део Србије. и то баш згодно место за нато. зато и кажем ако се прави нови поредак са тим споразумима сви ће да бришу дупе.
и још нешто, ми би да нешто решимо од одма док озбиљне и велике силе то годинама оланирају и раде.

Tebi ne vredi ni crtati,toliko sam uspeo da zaključim iz naših prepiski.Vidi,ja ne znam gde ti živiš,ali meni naša Srbija izgleda baš lepo.Rezolucija 1244 nije obična hartija ali su tako pokušali da predstave tvoji zapadni bogovi,ali kao što vidimo to ne prolazi jer su se pojavili mnogo jači igrači koji insistiraju na poštovanju međunarodnog prava.Sporazume iz Minska je takođe zaj**ala tvoja obožavana zapadna banda,inače ne bi ni došlo do ovog sukoba,ali su oni našli za shodno da se umešaju.

Tebi ne vredi ni crtati,toliko sam uspeo da zaključim iz naših prepiski.Vidi,ja ne znam gde ti živiš,ali meni naša Srbija izgleda baš lepo.Rezolucija 1244 nije obična hartija ali su tako pokušali da predstave tvoji zapadni bogovi,ali kao što vidimo to ne prolazi jer su se pojavili mnogo jači igrači koji insistiraju na poštovanju međunarodnog prava.Sporazume iz Minska je takođe zaj**ala tvoja obožavana zapadna banda,inače ne bi ni došlo do ovog sukoba,ali su oni našli za shodno da se umešaju.
1000010799.png
1000010800.png

заплена 4,8 тона кокаина није само црна хроника, већ економски удар на Србију, јер се дрогом финансирају инфраструктурни пројекти. „То није вест из црне хронике, то је вест из економие, јер је овде стала привреда, која се финансиира из легалних токова.“, рекао је Стефановић, подсећајући да се кокаин довози годинама без заплене у Србији, док се онда, та иста роба, само заплењује у иностранству.
https://srbin.info/krenuo-obracun-l...nili-45-t-kokaina-vec-troje-mrtvih/#gsc.tab=0
Он упоређује ситуацију у Србији са падом Мила Ђукановића у Црној Гори, где су сличне заплене довеле до распада картела. Према његовим речима, балкански картел, повезан са српским држављанином ухапшеним на Мартинику, директно утиче на прилике у Србији, са троје убијених из Србије у иностранству.
Degenerici se pretvorili u šipce, ne znaju nista drugo nego rasturati narkotike i prati novac kroz gradjevinu nekih žnj objekata.

Kako da se ne plašim, postacemo pola kineska a pola ruska gubernije
Ruska?
Misliš na zapadnu Srbiju, koja je poklonjena ruskoj kompaniji Rio Tinto?
Vojvodinu, gde treba da se gradi ruska NE?
Beograd, gde je Rusima poklonjen aerodrom?
Podzemna skladišta u južnoj Srbiji gde će skladištiti nuklearni otpad iz ruskih NE?
Bio laboratorije u Nišu, Kraljevu, Torlak,...gde Rusi vrše eksperimente sa virusima i bakterijama?

Back