Бачена бомба на халу у којој је требало да гостује Вучић

Lesandar

Buduća legenda
Poruka
27.930
На халу у Зубином Потоку у којој је требало данас да гостује Вучић ноћас бачена бомба, јавља специјални извештач РТС-а са Космета.

На халу у Зубином потоку у којој је планирано да се председник Владе Александар Вучић данас у 15 сати обрати грађаним Косова и Метохије, бачена је бомба и пуцано из аутоматског наоуружања, јавља извештач РТС-а.

Општина Зубин Поток је најзападнија од три општине са већинским српским становништвом на северу Косова и Метохије. Површина јој је 335 km² и обухвата 64 села. Река Ибар протиче средином општине од запада ка истоку, и на њој се налази и вештачко језеро Газиводе.

Ова општина је формирана 1987. године издвајањем насеља из тадашње општине Титова Митровицa.

Већину становништва у општини чине Срби, познати као Колашинци. Срба, према подацима из 2006. године, има их око 14.000 (93% од укупне општинске популацији) док други етнос чине Албанци који живе само у селу Чабри и има их око 800, односно 5 до 6 одсто.

Бачена бомба на халу у којој је предвиђено да гостује Вучић

недеља, 03. апр 2016, 03:57 -> 05:07

На халу у Зубином Потоку у којој је предвиђено да гостује Вучић бачена је бомба, јавља специјални извештач РТС-а са Космета. Нема повређених.

На халу у Зубином потоку у којој је планирано да се председник Владе Александар Вучић данас у 15 сати обрати грађаним Косова и Метохије, око три сата иза поноћи бачена је бомба и пуцано из аутоматског наоуружања.

Дворана
Дворана "Мокра гора" у Зубином Потоку

У хали је у време напада било десет радника који су монтирали бину. Није било повређених и сви радницу су сада безбедни.

Полиција је изашла на лице места и увиђај је у току, јавља извештач РТС-а са Космета.

Директор Владине Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић, оценио је, у изјави за РТС, да је реч о терористичком чину. Ђурић, који борави на КиМ, каже да је, према његовим сазнањима напад извела група лица и да њихов идентитет, за сада, није познат.

Косовска полиција подигла је степен безбедности у Зубином Потоку на највиши ниво, а у влади Србије разматрају све аспекте одржавања заказаног скупа, али посета премијера Космету, према сазнањима РТС-а, није отказана.

Општина Зубин Поток је најзападнија од три општине са већинским српским становништвом на северу Косова и Метохије. Површина јој је 335 km² и обухвата 64 села. Река Ибар протиче средином општине од запада ка истоку, и на њој се налази и вештачко језеро Газиводе.

Ова општина је формирана 1987. године издвајањем насеља из тадашње општине Титова Митровиц.

Већину становништва у општини чине Срби, познати као Колашинци. Срба, према подацима из 2006. године, има их око 14.000 (93% од укупне општинске популацији) док други етнос чине Албанци који живе само у селу Чабри и има их око 800, односно 5 до 6 одсто.

Е сад не знам КО је на овакав начин "поздравио" премијера Србије - СРБИ или ШИПТАРИ ???

Мени то личи на сценарио из кухиње СНС за политичке поене. Нас браниоце васколиког српства мрзе шиптари и чине све да неомогуће да народ чује истину... Моје мишљење...
:ok: Мада није искључено да је сам инсценирао како би приписао "десничарима који ће нас вратити у прошлост" па нам треба НАТО да то спречи!

МА ДА...:roll: ...НЕМА МУРАТА...ПА ГЛУМИ КУРАТА
СВЕ СЕ НАДА ДА МУ ПРОЂЕ ЈОШ ЈЕДНА ...ЖВАКА ЗА БУДАЛУ И ЛУДАКА...:hahaha::zcepanje:

Zvaka bila i napad na Vucica u Srebrenici.Mozete da ga mrzite da se ne slazete sa njegovom politikom i onim sta radi ali sprdati se na ovaj nacin je detinjasto.

http://www.kurir.rs/vesti/politika/vucic-bomba-me-nece-uplasiti-clanak-2202757

VUČIĆ: Bomba me neće uplašiti!

POLITIKA 09:05, 03.04.2016. 553
Aleksandar Vučić rekao je da ga bačena bomba i pucanje na halu na Kosovu, u kojoj danas treba da govori, neće zaplašiti.

NE PROPUSTITE...
(FOTO) TERORISTIČKI NAPAD NA KOSOVU: Bačena bomba na dvoranu gde treba da govori Vučić
UPRKOS BOMBAŠKOM NAPADU: Premijer Vučić stigao u Leposavić!
Vučić je pred 4.000 ljudi i rudara u rudniku Trepča rekao da ga incident, koji se dogodio rano jutros u Zubinom potoku, neće zaplašiti niti sprečiti njegovu posetu Kosovu.

"Snažnu Srbiju ništa ne može da uplašiti. Ako je neko mislio da će me ovo zastrašiti, moram da kažem da se to neće desiti", rekao je Vučić.

Pripreme za miting na Kosovu i dalje traju, a policija traga za napadačima.

(Blic)

.............

Ovako se dize rejting. Na sve su spremni.

Back