Вучић: боли ме што сам некад био уз Милошевића

Večeg od onog za koji ti navijaš nema.

Pa prema tome, izbori.

Znači ti bi da im produžiš mandat još godinu dana? :think:

Kasno je za stid. To je morao da 91'-99' dok je mogla šteta da se iskontroliše....tada ga je boleo jedino q. uživao je u mrvicama sa sm-ovog stola i povlasticama dok je bio "uz nogu".

Ни Тадић није овако понижавао себе, а ни народ.

Kada sam ja opisivao tačno šta će sve izdešavati, skoro punu deceniju unapred, ti reče

Не буди смешан...Ако је ико експонент англо-саксонске и германске политике у Србији,онда је то Борис.

Осетио сам да морам да кажем да сам тешко погрешио.(:rida:) То што сам желео да поново покренем Србију натерало ме је да признам грешке.(:hehe:)

Премијер Србије Александар Вучић рекао је за италијанску Републику да му је било болно то што је у прошлости био уз Слободана Милошевића, па потом признао да је погрешио јер је желео да окрене нови лист зарад европске Србије.
- Осетио сам да морам да кажем да сам тешко погрешио. То што сам желео да поново покренем Србију натерало ме је да признам грешке - рекао је Вучић.

Премијер се осврнуо и на затегнуту ситуацију на овим просторима, рекавши да је напетост на западном Балкану опет присутна, те да је на најопаснијем нивоу још од краја ратова деведесетих.

To je idiotu bio najbolji deo kariijere, to je zapravo ON.

Poslednja izmena:

Осетио сам да морам да кажем да сам тешко погрешио.(:rida:) То што сам желео да поново покренем Србију натерало ме је да признам грешке.(:hehe:)

Александар Вучић је рекао за италијанску Републику да му је било болно то што је у прошлости био уз Слободана Милошевића, па потом признао да је погрешио јер је желео да окрене нови лист зарад европске Србије.
- Осетио сам да морам да кажем да сам тешко погрешио. То што сам желео да поново покренем Србију натерало ме је да признам грешке -
рекао је Вучић.

Премијер се осврнуо и на затегнуту ситуацију на овим просторима, рекавши да је напетост на западном Балкану опет присутна, те да је на најопаснијем нивоу још од краја ратова деведесетих.

С. Ђ.

Уместо коментара, моја НАЈОМИЉЕНИЈА реченица за овакве:

"КАДА је пролазио шором и кере су ЛАЈАЛЕ за њим, а САДА КАДА ГА НЕМА и ПАЦОВИ се хвале да су га уједали!!!"

vucic10.jpg

Овако размишљају људи лабилног карактера

Значи кроз решетке ће гледати када Слоби буду подизали споменик велик ко овај Стефану.
Опет је изабрао погрешну страну
Niko ne veruje da se Vučić stvarno odrekao postulata izolacije, Mire Marković, i rupe u evropskom tepihu.

Back