- Poruka
- 39
Vucic se bar kaje, dok se neki jos i ponose vlascu koja je devedesetih godina unistila zemlju.
Da.
Samo treba znati da se Vučić samo folira, a još bi bio gori nego devedesetih da mu okolnosti pružaju tu šansu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vucic se bar kaje, dok se neki jos i ponose vlascu koja je devedesetih godina unistila zemlju.
U zadnjih pet[emoji6]Pametno ? Pa ovo mu je najgluplja izjava u zadnjih godinu dana .
Večeg od onog za koji ti navijaš nema.
Pa prema tome, izbori.
Ни Тадић није овако понижавао себе, а ни народ.
Не буди смешан...Ако је ико експонент англо-саксонске и германске политике у Србији,онда је то Борис.
Ko prizna pola mu se prašta.![]()
To je zato sto Vucic mnogo vise toga iz proslosti treba da opere, pa se naravno vise i trudi.Kada sam ja opisivao tačno šta će sve izdešavati, skoro punu deceniju unapred, ti reče
To je zato sto Vucic mnogo vise toga iz proslosti treba da opere, pa se naravno vise i trudi.![]()
Љубав без осећаји...тој ти је ко ...тигањ без дршку.......
![]()
![]()
Осетио сам да морам да кажем да сам тешко погрешио.() То што сам желео да поново покренем Србију натерало ме је да признам грешке.(
)
Премијер Србије Александар Вучић рекао је за италијанску Републику да му је било болно то што је у прошлости био уз Слободана Милошевића, па потом признао да је погрешио јер је желео да окрене нови лист зарад европске Србије.
- Осетио сам да морам да кажем да сам тешко погрешио. То што сам желео да поново покренем Србију натерало ме је да признам грешке - рекао је Вучић.
Премијер се осврнуо и на затегнуту ситуацију на овим просторима, рекавши да је напетост на западном Балкану опет присутна, те да је на најопаснијем нивоу још од краја ратова деведесетих.
To je idiotu bio najbolji deo kariijere, to je zapravo ON.
Осетио сам да морам да кажем да сам тешко погрешио.() То што сам желео да поново покренем Србију натерало ме је да признам грешке.(
)
Александар Вучић је рекао за италијанску Републику да му је било болно то што је у прошлости био уз Слободана Милошевића, па потом признао да је погрешио јер је желео да окрене нови лист зарад европске Србије.
- Осетио сам да морам да кажем да сам тешко погрешио. То што сам желео да поново покренем Србију натерало ме је да признам грешке - рекао је Вучић.
Премијер се осврнуо и на затегнуту ситуацију на овим просторима, рекавши да је напетост на западном Балкану опет присутна, те да је на најопаснијем нивоу још од краја ратова деведесетих.
С. Ђ.
Уместо коментара, моја НАЈОМИЉЕНИЈА реченица за овакве:
"КАДА је пролазио шором и кере су ЛАЈАЛЕ за њим, а САДА КАДА ГА НЕМА и ПАЦОВИ се хвале да су га уједали!!!"
![]()
Niko ne veruje da se Vučić stvarno odrekao postulata izolacije, Mire Marković, i rupe u evropskom tepihu.Значи кроз решетке ће гледати када Слоби буду подизали споменик велик ко овај Стефану.
Опет је изабрао погрешну страну