Vučić: Blokaderi će odgovarati "za sve teške zločine"

Kod mene u EU bi Vucic i njegova mafija odavno gulili krompir u zatvoru, a studenti ne bi ni imali razlog da protestuju.
A policiju kad vidis osecas se sigurno jer rade za postene ljude, za razliku od Srbije gde rade za SNS zlikovce.

Al polako, postace Srbija pravna drzava pa ce da guli Vucic krompir i kopa kukuruz u S. Mitrovici.
Ahaaaa,vidim kako je u EU gde polupismeni idioti hoće da se igraju rata sa Rusijom.Što ih ne sprečava da biju sve koji se ne slažu sa njihovim bezumljem.Diktatura uvijena u fini šareni papir.

Поднене ли су тужбе ....?

Трамп је био на суђење.... Када ће Вућић у судницу ?

Може ли му се судити у остуству ? Макар перформанс .... Блокадно Позориште

tan2024-05-31020056210-670x447.jpg
samo necovjek moze opravdavati onoga ko izgovori ovakvu recenicu. za neverovati.

jel on brani huligane i opravdava prelom vilice studentkinji sa recima -mladici koji su branili svoje prostorije ?
pa njegov ptorcko je zbog toga da ostavku na mesto rpemiejra a vidi sad...

to su dileri droge i krimosi a ne toboz mladici .... brani one sa kojima rezim seje strah.

potpuno je izgubio orijentaciju. ovo su nedopustive rijeci.

u takvoj drzavi niko nromalan ne zeli da zivi .
po kojem osnovu može biti određen pritvor koji traje duže od tri mjeseca ako su svi svjedoci ispitani i ako ne postoji mogučnost ponavljanja djela koje je u konačnici bilo izazvano..

neverovatno je to sto pises i koga branis
nije moj posao da ih branim već njihovog branitelja....ja govorim šta zakon kaže...pritvor je privremena mjera i izriče se samo u krajnjem slučaju...pritvor se izriče zbog težine djela,utjecaja na svjedoke,mogučnost ponavljanja djela....nečija razbijena vilica nije razlog za zadržavanje duže od potrebnog u pritvoru..

nije moj posao da ih branim već njihovog branitelja....ja govorim šta zakon kaže...pritvor je privremena mjera i izriče se samo u krajnjem slučaju...pritvor se izriče zbog težine djela,utjecaja na svjedoke,mogučnost ponavljanja djela....nečija razbijena vilica nije razlog za zadržavanje duže od potrebnog u pritvoru..
1747493799027.png

Jadničak. Tačno se ponaša kao Sloba, Čaušesku u slična đubrad pred pad. Sa Slobom smo se zeznuli i preskočili 6. oktobar pa sad imamo ovu gamad. Ali ok. Ovaj put nema opraštanja. Od hulje, preko policije do zadnjeg bota moraju odgovarati. Pa makar im godinama sudili.
Simpatično je tvoje razmišljanje na temu -Šta ću biti kad porastem. :D

Back