febo_ch
Elita
- Poruka
- 17.488
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve organe poremeti, bolje popit Putinov caj nego ovo pojest ...od caja brze skiknesOrgansko sve![]()
Ginu ti Rusi, Korejci, crnci i svi strani plačenici ko muhe:
Ne gine mu teška robija za 30+ godina zločina prema srpskom naroduА ок ти је што Вучић већ 13 година краде СРПСКО?
Tko je ovaj pod 000004? Zar on može biti za nešto kriv? Izgleda kao Rom sa intelektualnim poteškoćama.
Vulinići, gašići i šapićiTko je ovaj pod 000004? Zar on može biti za nešto kriv? Izgleda kao Rom sa intelektualnim poteškoćama.
Ne znam ni ovu dvojicu pod 5. i 6.
ja to otpocetka govorim..........ko organizuje blokadere. Taj ce sada kazniti i ceo srpski narod i blokadere jer nisu uspeli da sruse Vucica. Amerika je odlozila sankcije na 6 meseci od kraja Marta do danas CEKAJUCI DA VIDI DAL CE VUCIC PASTI, PA BI PO NJIHOVOM PLANU, NA VLAST DOSAO DJOKIC KOJI CE ODMAH UDARITI SANKCIJE RUSIJI, UVUCI SRBIJU U NATO I PRIZNATI KOSOVO.......................Posto je obojena revolucija propala, Vucic ostao na vlast, nema razloga za dalje odlaganje americkih sankcija Srbiji.Naravno da je očekivana. Odlazak na skup diktatora ima cenu.
Da, platićemo sedenje na dve stolice.
Sad će ga narod srušiti u roku od odmah, ovo je direktno vraćanje srbije u kaljugu 90tih kada su radikali orgijali.ja to otpocetka govorim..........ko organizuje blokadere. Taj ce sada kazniti i ceo srpski narod i blokadere jer nisu uspeli da sruse Vucica. Amerika je odlozila sankcije na 6 meseci od kraja Marta do danas CEKAJUCI DA VIDI DAL CE VUCIC PASTI, PA BI PO NJIHOVOM PLANU, NA VLAST DOSAO DJOKIC KOJI CE ODMAH UDARITI SANKCIJE RUSIJI, UVUCI SRBIJU U NATO I PRIZNATI KOSOVO.......................Posto je obojena revolucija propala, Vucic ostao na vlast, nema razloga za dalje odlaganje americkih sankcija Srbiji.
JASNO KO DAN A KOME NIJE JASNO, NEK SE JAVI U "LAZU LAZAREVIC".
Za one koji pitaju: kako svi idemo na zapad da radimo, a volimo Rusiju! To je nepošteno!
E pa nepošteno je da nas zapad tera da kupujemo njegov skuplji gas, umesto ruskog jeftinijeg.
Znači, braćo četnici, isisajte iz zapada šta god možete, a volite Rusiju, i nemojte da imate ikakav osećaj da time radite nešto što nije u redu.
Niko ne može od NIS-a da kupi ništa kada sankcije stupe na snagu jer onda i oni dolaze pod sankcije kao i banke preko kojih bude išao promet.
Da su prodali tih 11 % Srbiji onda više ne bi bili većinski vlasnik rafinerije. Tako sam ja shvatio možda griješim. Naravno da neće to radit. Ne bi ni na na mjestu Rusa. Ipak je Vučić prodavao oružje Ukrajini.
Zato će im biti sve nepovratno oduzeto. Igranje sa nečijom ekonomijom biće kažnjeno po kratkom postupku.
Mogu da se pozdrave sa komplet svim deonicama.pa niko normalan ne bi prodao kontrolni paket akcija a ulozio je u firmu milijarde
Niko ne može od NIS-a da kupi ništa kada sankcije stupe na snagu jer onda i oni dolaze pod sankcije kao i banke preko kojih bude išao promet.
Takva kombinatorika je trebala da se pre 6 meseci uradi ako su planirali. Sada za 4 dana čisto sumnjam.
Inače od srede nema ni kartičnog plaćanja na NIS pumpama, sve komercijalne banke zatvaraju račune. Jedino možda Poštanska pod pritiskonm države i DINA karticom ako ju je neko uopšte sačuvao i nje bacio odmah po uručenju
Ali onda će Poštanska imati problem, tako da videćemo i to.
Takođe sve firme i dobavljači na pumpma onih džidža bidža, hemije, hrane...svi prestaju sa saradnjom.
Ako nekome duguju pare mogu već da krenu da plaču.