Vučić: 3 nastavnika su u pravu a 76 nisu!

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Чак је у Србији управо чешћи случај да 3 буду у праву а 76 не. Онда ових 76 јашу на тргу ову тројицу. Мислим заболе ме за ту директорку могуће да је лујка нека али...разумели смо се...

Naravno, to je tzv logical fallacy, greška u logici, pozivanje na broj onih koji u nešto veruju. A u grupi od 1001 osobe gde 1000 veruje u jedno a samo taj jedan u drugo- upravo on može biti u pravu. Ne mora ali može.
Ukratko besmislica od naslova. A i teme.

дотакао

Е, па, то је онда САСВИМ ДРУГА ствар

zamisli nikad nisam bio za Sorosa, i njegove dupelizacke priveske poput DS G17+ GSS SPO OTPOR-a i ostalih sorosevih svedoka.

Nekako mi je uvek bilo ispod casti da budem za stranke na platnom spisku okupatora i djavolovog segrta Djerdja Sorosa

Ipak ja imam odredjeni porodicni pedigre, pradedovi Solunci, dedovi ucitelji, svestenici , oficiri - nisam repa bez korena da bi sad mogao sve to da popisam za par stotina sorosevih dolara.

zamisli nikad nisam bio za Sorosa, i njegove dupelizacke priveske poput DS G17+ GSS SPO OTPOR-a i ostalih sorosevih svedoka.

Nekako mi je uvek bilo ispod casti da budem za stranke na platnom spisku okupatora i djavolovog segrta Djerdja Sorosa

Ipak ja imam odredjeni porodicni pedigre, pradedovi Solunci, dedovi ucitelji, svestenici , oficiri - nisam repa bez korena da bi sad mogao sve to da popisam za par stotina sorosevih dolara.
Који булшит, који купус речи

Који булшит, који купус речи
goofy-crazy.gif
:lol:

Posle tog sastanka najavljeno je Nastavničko veće ali je od 80 prisutnih nastavnika 76 napustilo zbornicu. Prethodno su objasnili da "od početka obustave ne prisustvuju ni nastavničkim ni odeljenskim većima".
"Zbog odluke direktorke o zabrani dolaska u školu profesori Pete gimnazije pozvali su sve na protest ispred zgrade škole, navodeći da im je ugroženo pravo na rad...."
Dobrovoljno su napustili i nisu hteli da prisustvuju nastavnickom vecu, sto je deo njihovog posla, a sad kada je skola zatvorena kazu "ugrozeno im je pravo na rad"?

"Zbog odluke direktorke o zabrani dolaska u školu profesori Pete gimnazije pozvali su sve na protest ispred zgrade škole, navodeći da im je ugroženo pravo na rad...."
Dobrovoljno su napustili i nisu hteli da prisustvuju nastavnickom vecu, sto je deo njihovog posla, a sad kada je skola zatvorena kazu "ugrozeno im je pravo na rad"?
Alan Ford na srpski način. Da nije tužno, bilo bi smešno.

Taman pomislim da predsednik ne može više ničim da nas iznenadi on me demantuje.
U Petoj Beogradskoj Gimnaziji je štrajk.
Neka direktorka, polupani naprednjak, se zaključavala pa kad je izašla učenici joj zviždali.. To je Vučića toliko zabolelo da je morao da se obrati povodom ovog strašnog incidenta!!
A kad su naprednjaci gazili decu po ulicama to mu je bilo sve ok ako se sećate.. to nije bilo strašno a ovo je zamislite strašno..

I sad bilo neko nastavničko veće.. ta direktorka počela nešto da ke nja i 76 od 79 nastavnika odmah iz protesta izašlo a troje ostalo!!!

Vučić kaže:

Sa njom je bilo još troje časnih i zdravorazumski orijentisanih nastavnika koji su smatrali da je škola mesto u kojem deca treba da uče i u kojem oni zarađuju svoju platu - napisao je predsednik u opisu videa.

Znači troje su u pravu a ovih 76 su vrv Kurtijevci, strani plaćenici, neradnici i neprijatelji države.. :maramica:

pazi : nije 4,7, 12 nego 76 od 79!!!

Posle tog sastanka najavljeno je Nastavničko veće ali je od 80 prisutnih nastavnika 76 napustilo zbornicu. Prethodno su objasnili da "od početka obustave ne prisustvuju ni nastavničkim ni odeljenskim većima".

pardon , od 80!

https://www.blic.rs/vesti/beograd/v...-gimnazije-direktorka-u-pratnji-hitne/3p4lv2q
Zahtev broj 1 mora da bude-ostavka predsednika i zabrana bavljenja bilo kojim javnim poslom
2 pritvaranje Zeljka Mitrovica i zabrana pinke i svih novinara koji tamo rade

Učenici ušli u Petu beogradsku gimnaziju VIDEO​

Juče je bio turbulentan dan za učenike i nastavnike Pete beogradske gimnazije, jer ih je nova v. d. direktorka Danka Nešović, doslovno rečeno, ostavila ispred škole, pošto je odlučila da zaključa zgradu i zabrani dolazak svima koje nije pozvala da dođu i učestvuju na sastancima radnih tela u školi. Ovog jutra, škola je otključana, a kako nam javljaju učenici, oni su nastavili obustavu, ali unutar škole.

https://nova.rs/vesti/drustvo/ucenici-usli-u-petu-beogradsku-gimnaziju-video/

Taman pomislim da predsednik ne može više ničim da nas iznenadi on me demantuje.
U Petoj Beogradskoj Gimnaziji je štrajk.
Neka direktorka, polupani naprednjak, se zaključavala pa kad je izašla učenici joj zviždali.. To je Vučića toliko zabolelo da je morao da se obrati povodom ovog strašnog incidenta!!
A kad su naprednjaci gazili decu po ulicama to mu je bilo sve ok ako se sećate.. to nije bilo strašno a ovo je zamislite strašno..

I sad bilo neko nastavničko veće.. ta direktorka počela nešto da ke nja i 76 od 79 nastavnika odmah iz protesta izašlo a troje ostalo!!!

Vučić kaže:

Sa njom je bilo još troje časnih i zdravorazumski orijentisanih nastavnika koji su smatrali da je škola mesto u kojem deca treba da uče i u kojem oni zarađuju svoju platu - napisao je predsednik u opisu videa.

Znači troje su u pravu a ovih 76 su vrv Kurtijevci, strani plaćenici, neradnici i neprijatelji države.. :maramica:

pazi : nije 4,7, 12 nego 76 od 79!!!

pardon , od 80!

https://www.blic.rs/vesti/beograd/v...-gimnazije-direktorka-u-pratnji-hitne/3p4lv2q
Uopste nije bitno sta je u pitanju, strahota je da se mladi ljudi ovako odnose prema nastavnicima, direktorima skola.

Ako zele demokratiju, ako im je ovaj rezim autoritaran (ako im je ta direktorka autoritarna), onda neka se ne ponasaju sami autoritarno i kao "jaki u krdu", vec makar dostojanstveno.

Back