- Poruka
- 46.853
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
uhhhhhhhhhhhh....hot hot

hot...hot...uhhhhhhhhhhhh....hot hot![]()
Nemoj dva puta da kazes.Dogovoreno!!!![]()

I meniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....a vidi...ima i sa pivom!!!hot...hot...
Curi....
a ja sam jos neuka sa crevomNemoj dva puta da kazes.
Umem da zidam.

BBQ
Hm a kako da ukucam ovo je neki kamin nije to to za rostilj
Ima tema Uradi sam...samo sto niko ne radi nistaFali nam tema how its made.
Da stavljamo slike svojih kreacija ili da pomognemo i ohrabrimo jedni druge da uradimo nesto sto neko nzna i slicno...
ako budem pravila, stavicu...samo prvo kucu da dignem 
Ti nisi ovde u srb ako se dobro secam.Ima tema Uradi sam...samo sto niko ne radi nistaako budem pravila, stavicu...samo prvo kucu da dignem
![]()
Jesam sada...al nisam bila par godina...a mozda si me i pomesao sa nekomTi nisi ovde u srb ako se dobro secam.
Mogao bih da ti pomognem sa kontaktima da prodjes jeftinije.
Kad kazem jeftinije mislim znacajno jeftinije a da se postuje kvalitet.
mislim prvo treba jos da ocistim, rusim...svasta nesto 
I ja treba da rusim par objekata u vojvodini. Da pocistim plac. Sanjam o tome. I onda polako da zidam kada imam vremena. Sve cu raditi u fazama. Jedino temelj cu odjednom. A plocu u fazama po par soba. I sobe cu zidati u fazama. Znam da uradim sve osim krova tu nisam siguran skroz necu da rizikujem. Mada ko zna mozda i to uradim sam. Mada nude mi se ljudi da mi urade krov drugarski.Jesam sada...al nisam bila par godina...a mozda si me i pomesao sa nekommmmm...ekstra...
mislim prvo treba jos da ocistim, rusim...svasta nesto
![]()
Zaista se ne razumem u to...I ja treba da rusim par objekata u vojvodini. Da pocistim plac. Sanjam o tome. I onda polako da zidam kada imam vremena. Sve cu raditi u fazama. Jedino temelj cu odjednom. A plocu u fazama po par soba. I sobe cu zidati u fazama. Znam da uradim sve osim krova tu nisam siguran skroz necu da rizikujem. Mada ko zna mozda i to uradim sam. Mada nude mi se ljudi da mi urade krov drugarski.

Nije za izlozbu ali...moze posluziti...
Pogledajte prilog 908649
![]()
Samo da ne zafali![]()
zato im sada sleduje palenta 
Kako su povezani,, prenosnim lancem ili pojedinačno?Ne sve privatno moje...moj hobi...imam ja toga poprilicno...
Super je ovo!