Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u lepotama, gde je puno znaja, truda i para u pozadini) Divno.. pa ima čak i jezerce!Auu, da nam ne zamre tema,,..a proleće je,... pa da osvežimo:
Vrt mog najboljeg drugara ( nekadašnjeg gradonačelnika i doktora,.. Doce).
Vrt je u Zrenjaninu . na Karađorđevom trgu,.. i Doca ga je podizao 40/50 godina,.. ( i ja sam tamo svakodnevni gost - a gosti najviše uživajuu lepotama, gde je puno znaja, truda i para u pozadini)
pa moram znati, ja sam glavni savetnik za njegov vrt. Da.. ime 4 šarana i jedan tolstolobik u jezeru.ee, ispustio sam,.Divno.. pa ima čak i jezerce!Malo je preveliko za moj ukus, ja više volim kad su manja.. ali je u takvom kao njegovo moguće uzgajati i neku veću ribu, a ne samo one malene.. da li on možda radi to?
I koje su mu ono biljke na 1:35 i na 2:40 u videu.. znaš li?
Hvala, što si podelio video sa nama..![]()
A, je li takođe šišano ili je samo mlado drvo? Jer, sve slike Sofore prikazuju znatno veće krošnje?
Da, ovde se sasvim lepo vidi.. I baš me zanima kako će izgledati kada olista.. - ako se budeš setio, okači nam i tada neke sličice..Ee, bio sam večeras do Doce, i uslikao sam,.. ali sam se setio da imam dobrih slika od ranije,.. (nije još olistala) - OREZANA je,.. topijar je:
![]()
Nije mlado drvo ima deset /15 godina,..
(slika mi je bila na Fejsu, a neke su tako nestale, pa ću da stavim i koju večerašnju u atačment,..)

Imam tih slika, ali su mi u školi, u kompu,..lepo izgleda,.. kao ptica bi-biip.Da, ovde se sasvim lepo vidi.. I baš me zanima kako će izgledati kada olista.. - ako se budeš setio, okači nam i tada neke sličice..![]()

Da, ovde se sasvim lepo vidi.. I baš me zanima kako će izgledati kada olista.. - ako se budeš setio, okači nam i tada neke sličice..![]()
Baš je lepo..
(ali "kao ptica bi-biip".. ma skroz si blesav.. haha.. Nije to baš ni mini..I ideje koje sam zabeležio za mini (urbani) vrt:
Pogledajte prilog 1328943
Igra sa kamenjem na stazama
Pogledajte prilog 1328945
Pogledajte prilog 1328948