Vršnjacko nasilje

Ne dolazi se samo tako do fotografija, može partner da je krišom snimi u kupatilu, krevetu, tokom seksa...ili kao što je bilo slučajeva tajnog snimanja u javnim toaletima, na fakultetima, u iznajmlljenim privatnim apartmanima...
To je da ga posalju u zatvor na dugo,ali je stvarno puno mladih koji to svojevoljno rade i onda im je svako drugi kriv.

To je da ga posalju u zatvor na dugo,ali je stvarno puno mladih koji to svojevoljno rade i onda im je svako drugi kriv.
Ima i takve omladine, ne kažem da nema. Samo je i to problem društva, da nije vrednovanija golotinja od raznih drugih kvaliteta i dostignuća, ne bi se ni oni toliko eksponirali.

Sada je svaka budala dobila šansu da postane "slavna", samo treba da ima doista publike. Svakakvih ekstrema i gluposti se može naći na netu. A očigledno je da ljudi to lajkuju, to traže, to gledaju.

Ima i takve omladine, ne kažem da nema. Samo je i to problem društva, da nije vrednovanija golotinja od raznih drugih kvaliteta i dostignuća, ne bi se toliko ni eksponirali.

Sada je svaka budala dobila šansu da postane "slavna", samo treba da ima doista publike. Svakakvih ekstrema i gluposti se može naći na netu. A očigledno je da ljudi to lajkuju, to traže, to gledaju.
Mnogo sam sretna sto imam odraslu djecu. Jako ih je tesko sad sacuvati od ovog ludila.

u americi na nekim bazenima nema muske zenske svlacionice, tj. nema uopste svlacionica,imaju samo ormarici. meni to sve svejedno sise ***** vagina, dok mene niko ne dira, svako nek hoda kako hoce...
Tu je problem, dok me niko ne dira. Zamisli, uđeš u WC u nekom zabačenom ćošku tržnog centra, prazan je, i odjednom te zgrabe dva grmalja, nije svejedno. Ženama naročito, njima može da naudi i jedan.

Ranije je bilo čudno kad vidiš da muškarac uđe u ženski WC, sada neće biti. Zar mislite da to potencijalni silovatelji neće da iskoriste?

U Americi je bio slučaj zatvorenika koji je rekao da je on sada žena i prebacili su ga sa muškog, u žensko odelenje. Naravno da je i tamo silovao, zbog takvih prestupa je i bio u zatvoru.

Veći je problem kad otac vodi ćerku, u muškom Wc-u su i pisoari, u zajedničkom prostoru, a u ženski toalet otac ne može da uđe.

To je ono na čemu treba da se radi, toaleti za roditelje sa decom.:aha:

ima u muskim wc-ima i wc solja
nema samo pisoara
msm i muskarci kake :lol:
sto mora da bude u zajednickom delu muskog wc-a

nikakva drama
Obično prvo uđeš u prostoriju gde je ceo red pisoara, sa muškarcima koji tamo obavljaju šta već treba, nema hodnika koji vodi levo ka kabinama, a desno ka pisoarima. Vidi se da ne odgajaš devojčicu, pa ti sve to nije nikakva drama.:lol:

ko jedna debilka u teretani uvela sina od nekih 10-11 godina u zensku svlacionicu. valjda je od mame debila nastalo dete debil pa ne moze da saceka ispred. :roll:

ove zene je napenalile, jer ipak mi se tu presvlacimo, a nije malo dete kome je nebitno.

Back