Vršac

• Začetnik teme Začetnik teme mimus
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Stigoh u vrsac,jeste lepo mesto :)))
ulice su prilicno ciste,gradic je miran, pozitivni utisci.
Na zalost jos nisam stigao da obidjem breg i jezero al u planu je za vikend nesto od ta dva.
da li ima neko u vrscu da voli modelarstvo? pravimo svasta i od papira,od origamija,pa do 3d modela(isecaju se gotovi dizajni i onda sastavljaju,ima i programa sa kojima se mogu praviti i svoji modeli)...

pozdrav svima. :)

Dobro dosao u nas mali gradic!Sto se tice vikenda,jedino ti jezero preostaje,posto pada kisa pa ces na bregu naici na veliku kolicinu blata.Jedino ako ides na breg putem (do Crvenog krsta),onda ces izbeci blato,ali to nije to.

Sto se tice modelarstva,zaista nisam cuo da se iko interesuje a jos manje bavi ovim hobijem :think:

Da,s obzirom da je i sneg pao,i ja mislim da breg otpada,... eventualno nedelja do jezera :D
a sto se modelarstva tice,mozes doci na druzenje,baci mi privatnu poruku ako si zainteresovan i dobijas sve informacije :)
mi bi se okupili sutra oko 13:30 h :)
dakle to je vise druzenje i tome slicno,imamo i vrlo jednostavne modele koji se zavrse za pola sata,do sat vremena a ima i nekih za koje su potrebni celi timovi ljudi ili malo duzi periodi rada :)

takodje ako je neko za setnju do jezera bilo bi interesatno,posto jos uvek prvo gledam mapu pre nego li krenem u grad :D

Sto se tice setnje ja sam za,cesto setam pse,a i sa drugarima pa se mozemo dogovoriti :)
U vezi brega,u ovom periodu peske mozes jedino do crvenog krsta,za dalje ti treba traktor ili neko terensko vozilo :)
Edit:u kom delu grada odsedas?

Poslednja izmena:
Ja sam u ulici trg konstatina spajica :)

a bio sam danas na breg sa mojom lepsom polovinom.. nismo isli do kule al smo stigli do one crkvice,il kapelice... sta god da je :) pogled je i odande lep :)
malo iznenadjujece al bio je stvarno suncan dan,jedva po neki oblacak na nebu.. eh kad bi bilo jos nekog ko je zainteresovan za solarnu energiju pa da pravimo i to istrazivanje :)
(u pancevu sam napravio solarnu rernu i radili tako solarne eksperimente,najdalje sto smo stigli je kuvanje 2l caja na spoljnoj temperaturi od 4stepena celzijusa :)

dakle savrsen dan bese :)
a BOJANBRT kakve pse imas :) danas smo na bregu videli dosta ljudi koji setaju pse :)?
pa ako si slucajno isao oko podneva,mozda smo se i sreli :)

Imam fox terijere i crne ruske terijere,ali nisam danas nigde isao,odmarao sam od petka i subote :D
Imacete u vrscu svasta da vidite,lep je gradic,ima svega i svacega :)

ja sam u vrscu par nedelja,al evo sam video lepo poljance dok smo islu u onaj supermarket 013
(prolazeci pored hemograda :)

nisam se popeo jos do kule,cekam da bude malo suvlje,al onaj deo koji sam prosao je bio lep :) a ljudi mi pricaju da odmah iza idu sume i potoci i lepote...
a sutra se nadam da vidim jezero :)

grad uistinu sa mnogo boljim vazduhom od Beograda,Panceva il Bora(bio sam provodio vreme u tim mestima..)...

al dobro,svako ima pravo na svoje utiske :)

da,vidi se da na bregu ima suma tako da jedva cekamo da to prodjemo malo,
mi smo danas bili na jezeru i cak i danas po tmurnom vremenu je bilo ljudi koji su se tamo setali...

tako da :) ko zna,mozda covek zivi na staroj planini il tako nekom dragulju :))) pa poredi grad sa tako necim :)

ako mene pitas ja bih preporucio od 20 h kung fu,sada se selimo u ulicu heroja pinkija 87
a ako si bas nocna ptica onda kapoeru od 21:20h :)))) to ti traje do 23 h... ja dok dodjem kuci samo sam za tus i krevet tako da to je moj nocni zivot :D

hehehehe

Koja su dobra mesta za noćni izlazak u Vršcu

Od boljih kafica izdvojio bih -

caffe-bar-gelateria Kwon kod gradskog parka,uglavnom pun kafic kako pre tako i posle podne;

- na gradskom trgu caffe bar Kancone,sladoledi,torte,ovde ima uglavnom starije populacije,ali je lep kafic

- jedina Diskoteka u gradu D'Ice ,radi samo subotom i nalazi se u okviru sportsko- poslovnog centra Millennium ...

""""na gradskom trgu caffe bar Kancone,sladoledi,torte,ovde ima uglavnom starije populacije,ali je lep kafic""""

-e ovo bi bilo lepo nekad posetiti,dal to znaci da mozda spadam u stariju populaciju heheeheeeh ;)

""""na gradskom trgu caffe bar Kancone,sladoledi,torte,ovde ima uglavnom starije populacije,ali je lep kafic""""

-e ovo bi bilo lepo nekad posetiti,dal to znaci da mozda spadam u stariju populaciju heheeheeeh ;)

Hocu da kazem,da je caffe-bar Kancone jedino mesto gde ces videti i penzionere da piju kafu,u ostali kaficima oni ne zalaze,naravno ovo ne znaci da tamo idu jedino oni,vec da ih ima...

141tz78.jpg

Zaista mi je brzo potrebna informacija o turistickoj agenciji Astra u Vrscu...Da li uopste postoji,koliko dugo,i da li se nalazi u Abrasevicevoj ulici?Nasla sam podatak da postoji neki Astra turs u Ulici Vuka Karadzica 18,ali telefon koji je tu prikazan ne funkcionise.
Neophodan mi je kontakt telefon te agencije,ako postoji u Abrasevicevoj ulici,ili negde drugde.
Unapred hvala...

za prvi maj u poseti mi je bila grupa bajkera iz cele srbije,preko 40 motora.odusevili su se sa vinskim putem,voznja do manastira,brega,jezera i naravno centra grada.jos uvek imamo sta da pokazemo prijateljima kad nam dodju u posetu

Back