Vršac

• Začetnik teme Začetnik teme mimus
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pozdrav svim vernim ljubiteljima fudbala iz Vrsca i okoline!!!
Bavim se skupljanjem starih fudbalskih ulaznica. Na prvom mestu mi je bitna C.ZVezda i od nje skupljam ulaznice iz svih mogucih takmicenja - prvenstvo,domaci kup, medjunarodna takmicenja, prijateljske utakmice. Pored C.zvezde, zanimljiva mi je reprezetnacija Srbije (tj. Jugoslavije) kao i utakmice ostalih srpskih klubova (Partizan,Vojvodina,OFK Beograd,Sevojno,Napredak,RAdnicki Nis,Obilic,Zeleznik) koji su igrali u evropskim takmicenjima.
Da li neko moze da mi pomogne u pronalazenju tih starih ulaznica koje ljudi cesto bacaju.
Ukoliko bilo ko ima nesto slicno ili neku zanimljivu informaciju neka me pozove na 063/68 39 39 ili mi se obrati putem mejla markovaleron@yahoo.com
Pozdrav za sve ljubitelje fudbala

Vrse se sve pripreme kako bi otvorili i pokrenuli klub U VRSCU.
(ulica: Suncani trg 11 sala Urban Centra)
zahvaljujemo URBAN Centru Vrsac na podrsci. ocekujemo da bi krenuli sa drzanjem
Wing Chun Kung fua(samoodbrana) (ponedeljkom sredom petkom od 20 h)
kapoere (ponedeljkom,sredom ,petkom od 21:20)... See More
Yoge(u maloj sali,dve grupe jedna ponedeljak,sreda,petak od 20 h,druga utorkom i cetvrtkom)
pilatesa (mala sala ponedeljak,sreda,petak od 19h)
Aerobik(energy work out,tae bo,koreografije,itd) i to utorkom i cetvrtkom mala sala od 21h Instruktori Marjan Arsenov,Marina Babic. na sva pitanja i uputstva gde mozete pogledati videa nasih prezentacija obratite se meni.
Hvala

vreme pocetka rada kluba bi bilo krajem februara pocetak marta.
pa kako bi osiguralni pocetak rada kluba,najave dolaska su vrlo dobrodosle

ako neko zeli da me kontaktira moze preko vatrenikrug@hotmail.com

moj mobilni 064 324 09 56 mozemo se putem sms-a dogovoriti u koje vreme bi se mogli cuti fiksnim telefonom,il mailom da vam posaljem linkove gde mozete videti snimke onoga sa cime se bavimo.takodje se mozemo cuti i preko skajpa i ostalo,al mobilni je najpouzdaniji da me nadjete ako zelite.

Prezentacija PUT RATNIKA,gde je nasa KUNG FU SEKCIJA pokazala program koji radimo

p.s. moguce sitne izmene u satnici..

:zskace::zjelka2::snesko3:z:dd:

Da li postoji dzudo klub u Vrscu?Zeleo bih da nastavim treniranje ovog sporta.

A usput,evo malo zimskih carolija
17350_272685706019_545456019_3955973_5589425_n.jpg

17350_272685796019_545456019_3955979_4129816_n.jpg

Vidite ovaj led,na ovoj slici deluje da nije veliki
17350_272685831019_545456019_3955982_5606003_n.jpg

A kad stanem ispred,inace visok sam 182 cm
17350_272685856019_545456019_3955984_349201_n.jpg

Na zalost u ovom trenutku jos ne znam za dzudo u vrscu,tek idem tamo :)
znam za URBAN JUTSU(stil jiu jice) Majstor Srdjan me i pozvao da drzim kapoeru i ostale stvari ako sam zainteresovan,kada sam cuo kakvi su termini,sala i grad u pitanju,rekoh da,jesam :)

Ako saznam nesto o dzudou javljam.

A obzirom da je ova sala u mom komsiliku,praticu malo desavanja pa ako budem imao vremena doci cu na otvaranje cisto da vidim o cemu se radi,i kako to izgleda uzivo :D

Pozz ljudi , treba mi mala pomoc , oko Ruskog parka u Vrscu mnogo sladak parkic , al *** zele da ga uniste zbog parkinga :S Ja pravim blog i zeleo bih da nadjem nesto o Ruskom parku i neke slicice , al ne znam gde bih to mogao da nadjem . Molim ako neko moze da mi pomogne nekom slicicom i sa par reci , hvala unapred .

Vrsac je bas sladak gradic

Naravno :) sto se tice kung fua,i kapoere,slobodno je pogledati naravno :) a sto se tice yoge,ona je jednostavna i mozete slobodno odraditi probni trening sa nama sto da ne :))

sto se tice aerobika(Marina to zove Energy work out),PIlatesa il yoge kod nje,verujem da isto tako slobodno mozete pogledati,il vezbati :) ...

Nego zeleo sam da pitam par stvari :)
ovako o IZVORIMA PITKE VODE.
Planiram ako bude moguce da uzimam vodu za pice sa izvora,cuo sam da ih u Vrscu ima dosta,jedino sto osoba koja mi je malo pricala o tome rece da je najblizi peske oko sat vremena hoda :( to mi ipak predaleko da idem po vodu(na recimo dva dana) ...
dal ima neki blizi ?
ili kako stoji prevoz,gradski ,cena do najblizih izvora?

Drugo dal Vrsac ima zimski bazen :)? cena ulaznice,atmosfera na bazenu itd..

Prodavnice zdrave hrane,dal ih ima,koliko itd?

eto,verovatno je vec bilo reci o ovim temama al nadam se da ce ih mnogi naci korisnima i da nije glupo ponoviti nesto o tome.

Pozz ljudi , treba mi mala pomoc , oko Ruskog parka u Vrscu mnogo sladak parkic , al *** zele da ga uniste zbog parkinga :S Ja pravim blog i zeleo bih da nadjem nesto o Ruskom parku i neke slicice , al ne znam gde bih to mogao da nadjem . Molim ako neko moze da mi pomogne nekom slicicom i sa par reci , hvala unapred .

Da kao sto su sve unistili u Vrscu.Onaj predivan park (plato ispred Sterijinog pozirista),licio je na deponiju i svinjac i nakon sto su ga opstinari,jelte "unistili",nekim cudom poceli roditelji da dovode decu da se deca lepo jurcaju.

Isto tako ce biti i sa tim ruskim parkom.Niko,u zadnjih 20 godina,koliko moze secanje da me sluzi,nije renoviran,popravljao,ili bilo sta uradio da bar delicno uredi taj deo.Naravno,da ne pricamo da je posadjeno ili neko stablo iskontrolisano.E sad kad je dosao red i da se to sredi, odmah krece sa paljbom da to nece estetski po "pravilima" da se uredjuje.

Mislim stvarno mi je vise muka od vas duzebriznika sto nam cuvate grad.

Naravno :) sto se tice kung fua,i kapoere,slobodno je pogledati naravno :) a sto se tice yoge,ona je jednostavna i mozete slobodno odraditi probni trening sa nama sto da ne :))

sto se tice aerobika(Marina to zove Energy work out),PIlatesa il yoge kod nje,verujem da isto tako slobodno mozete pogledati,il vezbati :) ...

Nego zeleo sam da pitam par stvari :)
ovako o IZVORIMA PITKE VODE.
Planiram ako bude moguce da uzimam vodu za pice sa izvora,cuo sam da ih u Vrscu ima dosta,jedino sto osoba koja mi je malo pricala o tome rece da je najblizi peske oko sat vremena hoda :( to mi ipak predaleko da idem po vodu(na recimo dva dana) ...
dal ima neki blizi ?
ili kako stoji prevoz,gradski ,cena do najblizih izvora?

Drugo dal Vrsac ima zimski bazen :)? cena ulaznice,atmosfera na bazenu itd..

Prodavnice zdrave hrane,dal ih ima,koliko itd?

eto,verovatno je vec bilo reci o ovim temama al nadam se da ce ih mnogi naci korisnima i da nije glupo ponoviti nesto o tome.

Sto se tice izvora,ima nekoliko ali ne znam im lokacije,znam za jedan ispred sela Mesic gde je fabrika vode 'Moja Voda'
Biciklom treba do tamo nekih 20 min do pola sata,postoji zimski bazen u Vili Breg,ali posto je to elitni hotel ni cene nisu male,prodavnice zdrave hrane postoje takodje na nekoliko lokacija,gradski prevoz je los,ima svega jedna linija,ali ako ti je za utehu Vrsac mozes da prepesacis za najvise sat vremena sa jednog na drugi kraj grada,tako da i nije neki bauk obilaziti grad pesice.

19438_104834516210097_100000506468507_128730_1753108_n.jpg

19438_104834506210098_100000506468507_128728_3438824_n.jpg

19438_104834512876764_100000506468507_128729_3028519_n.jpg

Evo sta napravise od parkica ispred pozorista
6133_1152354262124_1625687634_385030_7073194_n.jpg

Vladikin Dvor
6120_1179749104738_1558472739_439438_7002313_n.jpg

Poslednja izmena:
BOJAN BRT :)

Hvala na informacijama,...
za pocetak necu imati bajs pa tako,da,sto je bajsem 20 minuta to je peske sat vremena :)

a mislio sam dal busevi idu do izvora vode i koja im cena donde :) za sam grad mislim da pesacim :D

hvala na informacija :))) i na fotkama,izgleda bas lepo :)

i steta je za svako drvo koje se posece,bar po meni :((( ja volim drvece.

BOJAN BRT :)

Hvala na informacijama,...
za pocetak necu imati bajs pa tako,da,sto je bajsem 20 minuta to je peske sat vremena :)

a mislio sam dal busevi idu do izvora vode i koja im cena donde :) za sam grad mislim da pesacim :D

hvala na informacija :))) i na fotkama,izgleda bas lepo :)

i steta je za svako drvo koje se posece,bar po meni :((( ja volim drvece.

I drvo ima neki "rok" trajanja.Sve sto se u Vrscu poseklo gotovo isti broj je i posadjen,tako da od unistavanja zelenih povrsina,nema mesta diskusiji.

Jako je nezgodno kad se desetinama godina nista nije radilo,pa nemamo naviku da gledamo kad se nesto rusi i posle renovira.Ja sam prezadovoljan izgledom grada,i naravno on se jos uvek jako dobrim tempom uredjuje,s obzirom na situaciju u zemlji generalno.Naravno daleko je to od savrsenstva,ali je bitno da se mrda i da sve to lici na nesto...

Poznavao sam tog decka,umeo je nekad da zatrazi 100 dinara na zajam ali mu kazes da nema nece te daviti.Prvo se lecio od droge pa posle od alkohola,inace je bio dobar u dusi.Ali godine pijanstva su ucinile svoje.

Stigoh u vrsac,jeste lepo mesto :)))
ulice su prilicno ciste,gradic je miran, pozitivni utisci.
Na zalost jos nisam stigao da obidjem breg i jezero al u planu je za vikend nesto od ta dva.
da li ima neko u vrscu da voli modelarstvo? pravimo svasta i od papira,od origamija,pa do 3d modela(isecaju se gotovi dizajni i onda sastavljaju,ima i programa sa kojima se mogu praviti i svoji modeli)...

pozdrav svima. :)

Back