neogeo:Lezimo, jedemo, ja prdnem, on prdne...
znaci , slazete se u svemu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
neogeo:Lezimo, jedemo, ja prdnem, on prdne...
capablanca:Sto se tice slike.... pa obratite paznju na njegov dlan... umesto da polozi citav dlan na list njene noge... on dodiruje samo sredimo dlana... dok mu prsti to ne rade... time verovatno povecava zelju za njom... kako bi kasnije zelja explodirala kao vulkan...
takodje je samo polozio obraz uz njen vrat a ne ljubi ga.![]()
rastamann:Shta vidite kao vrhunac ljubavi, komunikacije, dodira, neznosti, razumevanja...?
Zex:To, to, to... Da cutimo satima i siti se ispricamo...
Apsolutno, samo vec sam se zalila ne njega ovde na forumu, kasni, i kad mu ja ne spremim nece da jede pa je mlogo mrsav, i trese pepeo na sve strane...Malo, ko dete.paul:znaci , slazete se u svemu.
Gazdarica:Trenutak kada osjecas da bi dao zivot za njega/nju i kada bi on/a dao zivot za tebe...
Trenutak kada spojeni spoznajete Boga...
Jin i jang...
HeBePoBaTaH_:Bitna je kolicina energije, ona mora da se poseduje, da bi mogla da se emituje i da bi umela da se primi od strane partnera.[/QUOTE]
E to. Energija koja je srazmerna kolicini emocija. A ona moze da se razmenjuje na bilo koji nacin.
Gazdarica:Trenutak kada osjecas da bi dao zivot za njega/nju i kada bi on/a dao zivot za tebe...
Trenutak kada spojeni spoznajete Boga...
Jin i jang...