ВРХУНАЦ БЕСТИЈАЛНОСТИ

Evo, vrlo brzo ces cuti sta ce taj zombirani Mladic da prica u Hagu!!!!!

Zombiran je i programiran da optuzi Srbiju,
a onda se u proces ukljucuju tuzbe BiH i Hrvatske za genocid,
te sljedi osuda i proces denacifikacije,
a valjda znate sta to znaci!!!

Онај ко тренутно у Хагу оптужује и срамоти Србију је Шешељ, и то директно и отворено, не зомбиран, већ по свом већ од почетка програмираном задатку.

Младић од почетка ради за српске интересе, такав ће остати и до краја.

Сад, ако га неко надрогира и назомбира... - То је ипак у домену фантастике.

Или, ближе реал-политици... - То је део свих тих спин прича, које су ту да што више слуде и збуне народ.

Онај ко тренутно у Хагу оптужује и срамоти Србију је Шешељ, и то директно и отворено, не зомбиран, већ по свом већ од почетка програмираном задатку.

Младић од почетка ради за српске интересе, такав ће остати и до краја.

Сад, ако га неко надрогира и назомбира... - То је ипак у домену фантастике.

Или, ближе реал-политици... - То је део свих тих спин прича, које су ту да што више слуде и збуне народ.

Ajde po jedan snosaj da tako nece biti!!:per::per::per::per:

Са оваквим правосуђем,
свим оптуженима је боље да им се суди у Хагу,
овде би горе прошли ....

Па тако да суди - из ћелије, могла је и српска власт, мада какви смо, добио би 6 доживотних као лекс специјалис...
Иначе, Артуковић је присуствовао суђењу "може бити, не сећам се" је изјављивао у судници. Касније се, наводно, скљокао и цкрао пре пресуде...

Укратко и поједностављено, за оне с црно-белим погледима на ствари:

Младић је српски официр, трагична личност и херој, који је, сходно датим околностима, успешно и искрено бранио српство. Шешељ је врбовани антисрпски плаћеник, дакле - издајник.

Укратко и поједностављено, за оне с црно-белим погледима на ствари:

Младић је српски официр, трагична личност и херој, који је, сходно датим околностима, успешно и искрено бранио српство. Шешељ је врбовани антисрпски плаћеник, дакле - издајник.

Jeste, jeste, branio je srpstvo do zadnje stope Krajine
i to sve u dogovoru sa Hrvatima!!!:per::per::per::per::per::per::per:

Nema veze, stigla ga je ko i Slobu Skota, KRAJISKA KLETVA!!!!!!:per::per:

Ко зна - свашта је могуће... уколико је стварно био заробљен у Бондстилу... ко зна... а приметио сам да и адвокат и она новинарка Булајић и други који су као разговарали са њим сви кажу да им је Младић рекао: "узми оловку и пиши, имам пуно да ти испричам" а онда је као брзо почео да прича... није ми јасно зашто нису понели диктафон и само сниме шта прича па после препишу... могли су и на мобилни да сниме... ништа ми није јасно...

Mozda su ga zaista podvrgli psihickoj torturi, ne sumnjam, .................a mislim da je ovde u zatvoru bio na nekoj vrsti probe, da se vidi sta zna sta ne zna, i dokle je otisao s mozgom. Izgleda su svi ubedjeni da je prolupao, ja ne, ipak je on malo veci kalibar................. da bi se njim moglo tako psihicki manipulisati

Што је баби мило, то јој се и снило ....
Нисам ти ја синко од тих ....
Обрати се оним дугиним, Чедерима, свеЋеницима, коме год ....
Ја нисам заинтересован .... Рекламирај се на другом месту Он тражи њега, или томе слично ....

Ово је Поли Тика, а не Поли Кита

Da nisi "od tih" manuo bi se mog analnog otvora...Nađi sebi odgovarajućeg, a mene ostavi na miru....Svaki post na ovoj temi namenjen je meni..Pa, ti me proganjaš..:sad2:

Што је баби мило, то јој се и снило ....
Нисам ти ја синко од тих ....
Обрати се оним дугиним, Чедерима, свеЋеницима, коме год ....
Ја нисам заинтересован .... Рекламирај се на другом месту Он тражи њега, или томе слично ....

Ово је Поли Тика, а не Поли Кита

Da nisi "od tih" manuo bi se mog analnog otvora...Nađi sebi odgovarajućeg, a mene ostavi na miru....Svaki post na ovoj temi namenjen je meni..Pa, ti me proganjaš..:sad2:

Avatar ti je prilicno jebozovan,
ta curica privlaci!!!!!:per::per::per::per::per:

Па они нас могу да лажу... рецимо он умре... а они као нас обавештавају КАКО ОН ПРАТИ СУЂЕЊЕ ИЗ ЋЕЛИЈЕ... и тако могу да нас вуку кол'ко хоћеш...

...pa njega jos niko nije ni video...osim one fotografije, koju je ko zna ko snimio.... sad se prica po svetu da nije ni dosao u hag onim avionom, valjda im nije jasno da nisu mogli da ga snime po dolasku.... ko zna hocemo li ga uopste vise i videti :think:

Једино у овој ситуацији,је РТ (Русија Тудеј),за разлику од ЦНН и ББЦ приказала на вестима реалну ситуацију око Младића. Ко може нека погледа вести (на сваки сат)!?
Tacno. Za razliku od naseg smeca od televizije, ne forsiraju rekla-kazala vesti.

Ко зна - свашта је могуће... уколико је стварно био заробљен у Бондстилу... ко зна... а приметио сам да и адвокат и она новинарка Булајић и други који су као разговарали са њим сви кажу да им је Младић рекао: "узми оловку и пиши, имам пуно да ти испричам" а онда је као брзо почео да прича... није ми јасно зашто нису понели диктафон и само сниме шта прича па после препишу... могли су и на мобилни да сниме... ништа ми није јасно...
Новинарка се зове Булатовић, Љиљана.

Објавила је и књигу о томе, врло детаљну и темељну, свако ко жели свеобухватну причу о Младићу требало би да је набави:
http://poeta.5forum.info/t85-topic

raport12.jpg

Промоције су широм Србије забрањиване и ометане од стране овога режима, о томе је писано и овде по форуму својевремено, али је ипак књига доспела до широког круга читалаца. :cool:

П. С:
И моје две најновије књиге објављене су код истог издавача.

Tako su Artukoviću sudili,ako umre onda se proces prekida .

Mislim da je uporedjivanje nemoguce .
Artukovic je doveden da umre u Hrvatskoj, svojoj domovini i da pred smrt vidi porodicu .
Napravio je najuzasnije moguce zlocine , za koje i nije optuzen u opste .
Sudjenje artukovicu je bila smejurija , a da ne pricam da je taj Artukovic bio zaista monstrum .

Na kraju ces zaista morati da se opredelis .... te da izaberes stranu . U stvari , svi ce morati .
gadno vreme ide .

Back