ВРХУНАЦ БЕСТИЈАЛНОСТИ

Ја мислим да када су чули за ту могућност ВЕЋ УБРЗАНО КУЦКАЈУ ОСЛОБАЂАЈУЋУ ПРЕСУДУ ШЕКИЈУ - само да га више не гледају...
Понављам:

Ако то раде, раде само да би наудили српским интересима, јер Шешељ и даље ради за српске непријатеље.

Освестите се, најзад, неки од вас, Срба...

А ускоро ћемо га видети мртвог нико или мало ко од срба се вратио жив оданде.

Зато ће Шешељ да покаже на свИЈетлом примеру свом како се разбуцава хашки тВибунал .....

После тога,
Младићево суђење ће бити чиста фарса .... Ослобођен услед недостатка доказа .....

Понављам:

Ако то раде, раде само да би наудили српским интересима, јер Шешељ и даље ради за српске непријатеље.

Molim te nemoj Milunka vise s tim....bar ne jedno vreme. :sad2:

Da će poživeti, očigledno neće. Ali, sud zasigurno neće nastaviti proces ukoliko umre, prema tome, ne znam o čemu pričamo.

Ja imam utisak da bi mu sudili i mrtvom , "mrtvom", kakogod...

Tužioci, sudije, advokati, Haški tribunal, Mladićeva porodica...svi lažu da je Mladić živ da bi njegova porodica ostvarila nasledna prava. Ti si otišao najdalje.

Evo, vrlo brzo ces cuti sta ce taj zombirani Mladic da prica u Hagu!!!!!

Zombiran je i programiran da optuzi Srbiju,
a onda se u proces ukljucuju tuzbe BiH i Hrvatske za genocid,
te sljedi osuda i proces denacifikacije,
a valjda znate sta to znaci!!!

nijedan aljbandi tj mali mujo nije stradao u srebrenici, bili su im obezbedjeni autobusi i otishli su kud koji, neki u tuzlu, neki nije ni vazhno gde na talibansku teritoriju, samo naserovi talibani su likvidirani. a oni su ubijali srpske zhene i decu u kravici i drugim srpskim selima u okolini srebrenice pre toga.

Не знам... данас се јављао на онај радиоФокус један човек од 80 година и плаче и нуди се да сведочи да он зна да су Холанђани ОДВЕЛИ преко
5 000 људи.... и оставиће свој телефон.. само да га не укантају....

Ево управо сам чуо од новинарке Б92 Гојгић која је у Шевенингену ДА ЋЕ МЛАДИЋУ БИТИ СУЂЕНО ЧАК И АКО НЕ БУДЕ МОГАО ДА БУДЕ ПРИСУТАН У СУДНИЦИ НЕГО ЋЕ КАО МОЋИ ДА ПРАТИ СУЂЕЊЕ ИЗ СВОЈЕ ЋЕЛИЈЕ - ШТО ДРУГИМ РЕЧИМА ЗНАЧИ ДА ЋЕ МУ ОНИ И МРТВОМ СУДИТИ(уколико умре јер је тешко болестан) ЈЕР МИ ЊЕГА НЕ МОЖЕМО ВИДЕТИ У ЋЕЛИЈИ...

Па ово нема ни у хорор филмовима......:dash:
А ти верујеш тој уштви антисрпској, једној од најгорих, Гојгићевој...
:roll:

Kad bi ovo čitao neko ko nije upoznat sa situacijom, mislio bi da je Mladić u stvari već mrtav. Tema je malo pa..pa..paranoja.

zasto paranoja? pa dovoljno ga je samo pogledati i shvatiti da tu nisi cista posla...kao da mu je ispran mozak. Poznajem mnoge ljude koji su pretrpeli vise slogova pa su opet svesni i pri zdravom razumu, iako se otezano krecu i govore. A nama ovde serviraju razne price...onaj vekovic ili kako se vec zove kaze da je mladic svestan svega, a njegov advokat kaze da ne zna ni gde se nalazi i da se sa njim ne moze uspostaviti komunikacija. svaki bi normalan covek pomislio da se radi o lobotomiji ili tako necem.

Molim te nemoj Milunka vise s tim....bar ne jedno vreme. :sad2:

Ja imam utisak da bi mu sudili i mrtvom , "mrtvom", kakogod...
Е, баш хоћу, јер треба и онај преостали део Срба који још није, да коначно то схвати.

П. С.
Мани ме и с тим пролупалим Бором Чорбом, који заиста више не зна где је и кога подржава...

Poslednja izmena:
zasto paranoja? pa dovoljno ga je samo pogledati i shvatiti da tu nisi cista posla...kao da mu je ispran mozak. Poznajem mnoge ljude koji su pretrpeli vise slogova pa su opet svesni i pri zdravom razumu, iako se otezano krecu i govore. A nama ovde serviraju razne price...onaj vekovic ili kako se vec zove kaze da je mladic svestan svega, a njegov advokat kaze da ne zna ni gde se nalazi i da se sa njim ne moze uspostaviti komunikacija. svaki bi normalan covek pomislio da se radi o lobotomiji ili tako necem.

:lol: ovo postaje sve interesantnije.

Evo, vrlo brzo ces cuti sta ce taj zombirani Mladic da prica u Hagu!!!!!

Ко зна - свашта је могуће... уколико је стварно био заробљен у Бондстилу... ко зна... а приметио сам да и адвокат и она новинарка Булајић и други који су као разговарали са њим сви кажу да им је Младић рекао: "узми оловку и пиши, имам пуно да ти испричам" а онда је као брзо почео да прича... није ми јасно зашто нису понели диктафон и само сниме шта прича па после препишу... могли су и на мобилни да сниме... ништа ми није јасно...

Е, баш хоћу, јер треба и онај преостали део Срба који још није, да коначно то схвати.

Ama nisi u pravu! :lol:

(Dzaba pises, niko nece da 'shvati".)

Ко зна - свашта је могуће... уколико је стварно био заробљен у Бондстилу... ко зна... а приметио сам да и адвокат и она новинарка Булајић и други који су као разговарали са њим сви кажу да им је Младић рекао: "узми оловку и пиши, имам пуно да ти испричам" а онда је као брзо почео да прича... није ми јасно зашто нису понели диктафон и само сниме шта прича па после препишу... могли су и на мобилни да сниме... ништа ми није јасно...

Ti ga sad pretera - spava ti se idi na spavanje.

А ти верујеш тој уштви антисрпској, једној од најгорих, Гојгићевој...
:roll:

Па рекла је ДА СУ ТАКВЕ КОМБИНАЦИЈЕ У ХАдУ ВЕЋ БИЛЕ СА СТАНИШИЋЕМ И ГЕНЕРАЛОМ ЛАЗАРЕВИЋЕМ... И ДА ТО УОПШТЕ НЕ БИ БИЛО НЕУОБИЧАЈЕНО - а јесте стока антисрпска, то је тачно.

Sve je jasno,
ima eksere u mrtvacki sanduk da nam zakuca!!:mrgreen:

Ево управо сам чуо од новинарке Б92 Гојгић која је у Шевенингену ДА ЋЕ МЛАДИЋУ БИТИ СУЂЕНО ЧАК И АКО НЕ БУДЕ МОГАО ДА БУДЕ ПРИСУТАН У СУДНИЦИ НЕГО ЋЕ КАО МОЋИ ДА ПРАТИ СУЂЕЊЕ ИЗ СВОЈЕ ЋЕЛИЈЕ - ШТО ДРУГИМ РЕЧИМА ЗНАЧИ ДА ЋЕ МУ ОНИ И МРТВОМ СУДИТИ(уколико умре јер је тешко болестан) ЈЕР МИ ЊЕГА НЕ МОЖЕМО ВИДЕТИ У ЋЕЛИЈИ...

Па ово нема ни у хорор филмовима......:dash:

И да се случајно није усудио да умре док му не изрекну пресуду.
Питам се само да ли је неким ЕУропјецима са Крсте јасно за какву наказну творевину би продали и рођену мајку.
Изгледа да су режисери Новог светског поретка маштовитији од режисера хорор филмова.
Има ли краја овом хорор филму?

Па рекла је ДА СУ ТАКВЕ КОМБИНАЦИЈЕ У ХАдУ ВЕЋ БИЛЕ СА СТАНИШИЋЕМ И ГЕНЕРАЛОМ ЛАЗАРЕВИЋЕМ... И ДА ТО УОПШТЕ НЕ БИ БИЛО НЕУОБИЧАЈЕНО - а јесте стока антисрпска, то је тачно.

Mito idi na spvanje ...lepo rekoh ja.

Kakav Had, kakvi bakraci. :lol:

Богу хвала, схватиће, све више Срба схвата то. Схватићете и ви преостали.

Ja ne znam ko to shvata. Ko ga nije voleo, ne voli ga ni sad, ko se razmisljao - sad ga tek voli.

Понављам:

Пази, искрено речено, ЈА И ТУ МОГУЋНОСТ НЕ ИСКЉУЧУЈЕМ... јер лично познајем ту особу... са њим је све и свашта могуће...

Back