VREMEPLOV

*november rain*:
Moon Child:
ernesto...najezih se...brrr...
al stvarno :lol:

bila je slicna tema.I ne bih se vracala jer se ne kajem ni zbog cega..sve ima svoj razlog..
ima tu istine...
kao ono ~ko zna zasto je to dobro...~ :wink:

ne slazem se bash...ceo svet je jedna velika slucajnost :wink:
shalim se, nisam ni ja sigurna(cak ni ja!), ali sam skoro sigurna da vreme na neki nacin postoji mimo nas, da ga nismo bash mi izmislili....
naravno, treba pustiti masti na volju-ja sam vec rekla na jednoj drugoj temi gde bi volela da se vratim-stari egipat(ramzes...mmmmmm...), renesansa...celti...to je to...i volim da razmisljam o tome...ali ne bi skoro nista menjala u svom zivotu-ne zato sto sam zadovoljna(daleko od toga)ali OVO je moj zivoti(onaj pravi)ako razumete sta ocu da kazem...

zar sam prva koja ovako misli?uh

cak i da je putovanje kroz vreme moguce i da mozemo da promenimo nesto ja licno nista ne bih promenila.naravno da postoje stvari koje su vredne zaborava i nestajanja kao i one cije bi nepostojanje/neodigravanje postedelo bola mnogo ljudi ali sve sto se dogodi je delo nas samih a svako delo kako god uticalo na druge(i nas) sluzi ..bolje-mora da nam posluzi kao primer.moramo da se ugledamo na svoje i tudje greske kako bi smo bili mudriji,jer imamo bezbroj mogucnosti...
proslost se ispravlja u buducnosti...

Flame:
zar sam prva koja ovako misli?uh

cak i da je putovanje kroz vreme moguce i da mozemo da promenimo nesto ja licno nista ne bih promenila.naravno da postoje stvari koje su vredne zaborava i nestajanja kao i one cije bi nepostojanje/neodigravanje postedelo bola mnogo ljudi ali sve sto se dogodi je delo nas samih a svako delo kako god uticalo na druge(i nas) sluzi ..bolje-mora da nam posluzi kao primer.moramo da se ugledamo na svoje i tudje greske kako bi smo bili mudriji,jer imamo bezbroj mogucnosti...
proslost se ispravlja u buducnosti...
to je kao ono,na greskama se uci...

A ko kaze da bi se svi vratili da bi ispravili greske u proslosti nasoj.Ja licno to ne bih uradio nego bih otisao u proslost i video kako su ljudi nekad ziveli,mene to zanima,a ne mojih mali milion gresaka.Vazno je da sam ziv i zdrav i sta ce mi bolje...hvala bogu(iako sam ateista,mada ne znam zasto zahvaljujem bogu) nisam imao velike greske koje se motaju ispravljati...U svakom slucaju ja verujem u putovanje kroz vreme i prostor.

Elektra kaze da se ni zbog cega ne kaje, p ne bi nista menjala ... a november rain da se kaje i da bi menjala ... ja se kajem, naravno, zbog nekih stvari (naravno gluposti, sitnica, ali i one cine nas zivot zar ne?!), ali ih nikada nikada ne bih ispravljala ... sta je bilo - bilo je ... proslo je ... zivot ide dalje ... svi gresimo, jer smo svi samo ljudska bica ... niko nije bezgresan (u smislu u kom ja pricam ...) ... zamislite kako bi bilo da nista ne gresimo ... covek se uci na greskama (; m ...
sto se tice vracanja u istoriju ... ila je tema na RoLL zici RoLL ili ovde RoLL nisam sigurna (8

~ ~ ~ ~ ~
Jungle is nothing without animals, animals are nothing without jungle!
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE

Master_Chief:
A ko kaze da bi se svi vratili da bi ispravili greske u proslosti nasoj.Ja licno to ne bih uradio nego bih otisao u proslost i video kako su ljudi nekad ziveli,mene to zanima,a ne mojih mali milion gresaka.Vazno je da sam ziv i zdrav i sta ce mi bolje...hvala bogu(iako sam ateista,mada ne znam zasto zahvaljujem bogu) nisam imao velike greske koje se motaju ispravljati...U svakom slucaju ja verujem u putovanje kroz vreme i prostor.

slazhem se sa svime sem sa zadnjom recenicom.

mortishaaa:
Elektra kaze da se ni zbog cega ne kaje, p ne bi nista menjala ... a november rain da se kaje i da bi menjala ... ja se kajem, naravno, zbog nekih stvari (naravno gluposti, sitnica, ali i one cine nas zivot zar ne?!), ali ih nikada nikada ne bih ispravljala ... sta je bilo - bilo je ... proslo je ... zivot ide dalje ... svi gresimo, jer smo svi samo ljudska bica ... niko nije bezgresan (u smislu u kom ja pricam ...) ... zamislite kako bi bilo da nista ne gresimo ... covek se uci na greskama (; m ...
sto se tice vracanja u istoriju ... ila je tema na RoLL zici RoLL ili ovde RoLL nisam sigurna (8

~ ~ ~ ~ ~
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE
to ja rekoh :lol:

Ernesto_Che:
Master_Chief:

slazhem se sa svime sem sa zadnjom recenicom.
Ma bolje i u to da verujem nego u Boga... :wink:

Ja bas nista ne bih ispravljala, ko zna zasto je dobro sto se nesto desilo.
U daleku proslost bi otisla mozda na par dana ali vise ne...Zamisli zivot bez struje,vode,telefona... Ma najezim se pri samoj pomisli.
A buducnost cu kad tad videti u svakom slucaju :wink:

plavusica:
Ja bas nista ne bih ispravljala, ko zna zasto je dobro sto se nesto desilo.
U daleku proslost bi otisla mozda na par dana ali vise ne...Zamisli zivot bez struje,vode,telefona... Ma najezim se pri samoj pomisli.
A buducnost cu kad tad videti u svakom slucaju :wink:
He,he,zaboravila si internet!!!

e sad ste me zbunili... :roll:
vremeplov ~ putovanje kroz vreme... u naslovnom postu teme govori se o vracanju i ispravljanju svojih gresaka, pa svi govore o tome i svome (ne)kajanju... pa prica nekako prelazi i do putovanja u buducnost, svemir etc...
da li se ovde govori o putu u proslost ili u buducnost? u daleku ili blisku proslost?... svoju proslost ili proslost vekovima pre?... ne znam...
nije mi tesko da poverujem u putovanje kroz vreme... da li bih ispravljala greske?... p ne, tako je ~ kako je... neko zna zasto je to dobro... ja (mi) sigurno ne, ali neka to posluzi nekom visem cilju...
neko rece da je svet slucajnost... ja ne verujem u slucajnosti... nista nije slucajno, pa tako i neka nasa greska je na svom mestu... necemu sluzi...
zato je ne bih ispravljala mozda, ali svakakom se kajem zbog mnogih stvari... kajem se sto sam takva... da li postoji kajanje za nesto sto sada radis?... nije ni bitno...
bilo bi mi svakako jako znimljivo da tumaram hodnicima vremena...

Moon Child:
mortishaaa:

~ ~ ~ ~ ~
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE
to ja rekoh :lol:
ali Eletra je prva

~ ~ ~ ~ ~
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE

samo da kazem da sam ono ja pisala offline i sve postovala bez citanja ostalih (novih) postova... kad cu uspeti da budem ponovo u toku sa temama RoLL ):

~ ~ ~ ~ ~
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE

Bliznakinja:
Master_Chief:
Kao prvo moram da skrenem paznju na sam naslov ovog Topica: VREMENPLOV(mislim da se to pise VREMEPLOV bez onog extra N ali nema veze pravicu se kao da nista nisam video jer sam cu sad da se vratim u proslost i kazem emy da napise tacno topic da ja ne bih sad morao ovo pisati...sto znaci da bih se vracao u proslost i ispravljao neke stvari,npr. ako je moguce ici u proslost ja ne verujem u ono da ako nagazis jedan list i cela buducnost ce se obrnuti na glavacke.
E sad nesto sa naucne strane.U proslost je moguce putovati i kao sto rece joogood to je naucno dokazano,ali sad dolazi jedan problem.KAko se vratiti u buducnost za koju se jos ne zna.Jer ne znas sta ce se sutra desiti akamoli za nekoliko godina.Tako je isto kad se vratis u proslost i kad oces opet nazad u buducnost koja jos nije stvorena...
Think about it...!!! :wink:

Наслов стварно боде очи :lol: :lol: :lol: :lol:
Исправила сам га...
Ja se izvinjavam......slucajno mi je to "N" upalo tu.....hvala,hvala,za ispravku!

Back