Vreme...

malla-slatka

Primećen član
Poruka
917
kakvo vreme napolju najvise volite.....koji deo dana treba da s epoklapa sa tim vremenom da bi ono idealno izgledalo...opisite...a kakvo mrzite?

e pa ovako....ja volim onako u prolece ili leto poslepodne(od oko 17:00 pa do uvece),kada je lepo,vedro,toplo.....pa onako kroz prozor gledam,sija sunce,nije preterana vrucina,napolju se sve zeleni....milina e :):)

a mrzim...zimu i jesen...u principu kada je oblacno,pada kisa i kada na neki nacin imam osecaj ko da nije pristojno ni svanulo.....i jos mrzim u zimu kada napada sneg,pa krene da se topi,pa em sto je bljuzgavo,nego se jos i zaledi pri tlu..... :confused::confused:

Ja sam "letnje dete" tako da volim samo leto...
Da temperatura bude od 30-33 stepena :D
A doba dana koje najvise volim je sumrak, kada se crveno sunce jos vidi na horizontu:heart:

kakvo vreme napolju najvise volite.....koji deo dana treba da s epoklapa sa tim vremenom da bi ono idealno izgledalo...opisite...a kakvo mrzite?

e pa ovako....ja volim onako u prolece ili leto poslepodne(od oko 17:00 pa do uvece),kada je lepo,vedro,toplo.....pa onako kroz prozor gledam,sija sunce,nije preterana vrucina,napolju se sve zeleni....milina e :):)

a mrzim...zimu i jesen...u principu kada je oblacno,pada kisa i kada na neki nacin imam osecaj ko da nije pristojno ni svanulo.....i jos mrzim u zimu kada napada sneg,pa krene da se topi,pa em sto je bljuzgavo,nego se jos i zaledi pri tlu..... :confused::confused:

Isto kao ti + sto me sve boli dok mi sunce ne napuni baterije
D2_sunny_day_440.JPG

Poslednja izmena:
Volim maj i jun ujutru, kad je onako suncano i fino. Takodje i septembar ujutru. :D Volim i kisu, ali ne uvece, i ne kada grmi i seva. Ne podnosim bas i sneg i veliku vrucinu.

volim kad je suvo suncano i prohladno, onako oko 15-20 stepeni
a volim i letnje vrucincine

ne volim kisu, bljuzgavicu, sneg
ne smeta mi hladnoca kad je suvo mada je ni ne volim toliko

a doba dana... pa veceri i noci kad je danju 40 stepeni
i podneva i popodneva kad je ovih 20ak

Ima pet vrsta:
1. letnje vrucincine u bilo koje doba dana
2. letnji pljusak popodne koji brzo padne i jos brze se osushi i posle njega lepo mirisu breze
3. prolece kada je temperatura napolju ista kao u sobi i zbog toga zaboravis da se presvuces u kucnu odecu pa se lakse pokrenes na izlazak
4. kombinacija dubok sneg, sunce i temperatura blizu nule
5. (ovo samo vikendom i u toku grejne sezone) duga kisha sa puno vode

Letnji dan je ubedljivo najbolji...samo ne volim kad je mnogo vruce, tad je dobro samo za kupanje...volim kad je oko +30...
Ranije sam mnogo voleo zimu, sam mi je onako, blah...
Inace, kod svakog vremena mi se nesto svidja...danas je padala kisa i duvao jak vetar, vece sam proveo za prozorom slusajuci kisu i uzivajuci u vetru... Uvek se nadje nesto dobro... :)

E PA I JA TAKO

Back