Parra-Bellum
Buduća legenda
- Poruka
- 40.087
Naravno da nikog nije briga, ceo svet se samo oko tebe i tvojih misljenja vrti...Deratizator:Ma koga briga sta ti i takvi misle ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno da nikog nije briga, ceo svet se samo oko tebe i tvojih misljenja vrti...Deratizator:Ma koga briga sta ti i takvi misle ...
verehovski:Ne razumem cemu to zanosenje sa personama koje ne predstavljaju nikakav faktor u sadasnjosti?
hektorius:Drug Tito je samo zeleo da svi lepo zive u miru, bratstvu i jedinstvu, svojoj familiji nije ostavio apsolutno nista, za razliku od svih drugih"nasljednika" u svih 6 republika, i kad bi morao da ga ocenim, uzimajuci u obzir sve dobre i lose strane, i njega i svih ostalih najnovijih demokrata, on zauzima ubedljivo prvo mesto. zatim slede 100 praznih mesta a dalje nek se gamad dogovaraju...dovoljno je samo usporediti sveukupno stanje onda i danas, cinjenice govore same za sebe...Tito je bio najpostivaniji lider na svetu, ali i najnaivniji, jer nije video kakvom bagrom je okruzen. Zameram mu za goli otok. Trebao je izabrati Krk za tu svrhu, mozda bi danas bilo manje stoke...nisi smeo da laprdas svasta, a i zasto? Danas mozes da kenjas koliko hoces, i je li zivot bolji? Ja bi radije onu diktaturu...neka mi niko ne prebacuje zbog ovog, to je moje misljenje, i ono se ne menja...Tita nikad nece zgaziti vreme, jednostavno zbog toga sto ce to vreme da se pamti kao najbolje, najsigurnije i najmirnije na ovim prostorima...i to nikada vise nece biti, daj boze da se varam...
Sa ću ti reći što se zanosimo: Prvo me podstaklo to što čim je ubijen Đinđić, odmah su po svim gradovima uzeli po neki bulevar i dali mu njegovo ime, onda uveli tamo neku nagradu "Dr. Zoran Đinđić" itd. E sada, meni čovek ne smeta, neka dobije ulicu, ali zašto su Titu oduzeli sve ulice? Čuo sam da će jednu ulicu u Nišu "Dimitrije Tucović" da preimenuju u onog Mačka iz čuvene vladavine Cvetković-Mačak. Pa razmisli malo, oduzeli su ulicu jednom velikom srpskom ratnom junaku, vladaru, uspešnom političaru, a daju je jednom ratnom zločincu, izdajici...verehovski:Ne razumem cemu to zanosenje sa personama koje ne predstavljaju nikakav faktor u sadasnjosti?