ljudi evo prodje i taj saturn ali se situacija ni malo ne popravlja
sta bi sa planetama?
sta bi sa planetama?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ljudi evo prodje i taj saturn ali se situacija ni malo ne popravlja
sta bi sa planetama?
Pozdrav svima, mozete li pomoci i meni . Upravo mi se desilo neobjasnjivo , muz je napustio mene i decu bez bilo kakve konkretne price, a to je bilo pre tri nedelje.Ni sada se ne pojavljuje i zaista odbija razgovor.Nismo se nikad ni svadjali.
Znam sigurno da nije zbog druge , ali sta mu je u glavi ne znam.Kao sto neznam ni kako sad da se postavim : da li da se razvodim ? Kako da objasnim deci ?
Ajde molim vas vidite sta ce biti sa nama dalje ...i sta se to desava ? Spremna sam i za najgoru istinu samo da znam na cemu sam.Imamo decu od tri i po i cetiri i po god.
Ja sam 09.12.1974. rodjena u Beogradu u 11.00
On 13.08.1966. rodjen u Cacku ( ili 14.45 ili 15.15.)
Please!!!
Puche i moja....kao da nikad nishta nije postojalo...
Cangr! :-(
kad i kako, jel trebalo tako ili..ne secam se, davno smo gledali, gde ti je karta i da vidimo na uporednim, ako nista drugo, ako trebas pomoc...
Saturn u Devici kvadratira iz 8 polja vrh 5 polja i Uran tranzitni je u kvadratu sa mesecom u 5 polju, koliko vidim,ako nije izasao iz orbisa..8 i 5 polje kao emotivno - erotske veze napadnuto preko planeta a Jupiter nagovestavao krizu mozda dok je isao preko Neptuna ali se povrsno shvatio ili nesvesno odbacivao..dok ne aktivira mars u 12 i dok ne napravi kvadrat planetama koj su ti u 8 polju..sta mislis?
Jooj Vip ja nishta sad trenutno ne razumem. Mars u 12 verovatno prikazuje mene, jer se iz kuce nisam izvukla ne znam koliko dugo. I dalje nishta ne razumem.
Chinjenica je da sam ja "zapalila vatru", htela sam da jednostavno jednom za svagda reshim neke stvari, koje se nisu dale reshiti sada, nisam htela da predjem preko nekih stvari, i oboje smo doshli do zakljuchka da ne ide. Valjda je bolje sada, nego posle ko zna koliko vremena.
Ali da je odjednom jeste...I da boli...uzasno boli...
Nisam sigurna kako to sve da povezem sa 8 kucom? Poshto me ona asocira uvek na sex ili na smrt...
kako se to desilo "sada" uvek se gleda tranzit na natal koji je osnova, Mars nosi akciju i napadnut ti je u 12 polju, iz 3 komunikacije i iz 11 lepih osecanja i prijateljstava..kako je u 12 znaci da te boli i psiholoski reagujes, on je nesto prekinuo svakako jer je u vezi sa Saturnom i Jupiterom u 8 polju. Kako 8 polje znaci naseg seksualno-emotivnog partnera prvenstveno, zakljucak je da malo nenadano dodje do neke zategnute komunikacije ali i prekida jer je vreme da se pravi promena, kako kazu Saturn i jupiter iz 8 u kvadratu sa Jupiterom ( jupiter u kvadratu i opoziciji uvek daje neke promene a jos sa saturnom u kombinaciji svakako bitne), kako si Strelica, tako je tebi njegovo kretanje jos bitnije, obavezno ga gledas. I kako sam rekla, to neko vreme vec traje jer je pre ovoga Jupiter bio na neptunu koji je u opoziciji sa Mesecom u 5-toj i malo odlagao neizbezno, zmureli vi na oba oka i nemoj kriviti sebe jer nece dozvoliti planete da zivis u iluzijama...
Pa onda, Saturn tranzitni u 8 polju, kaze kad su odnosi i partneri u pitanju, da je doslo vreme "posta" odnosno da se na neki nacin odnosi mogu prorediti ili ostati bez njih, znaci, partner ide, nema ga, ili se raskida, ili se iz bilo kojih (da ne navodim sada) razloga dolazi do udaljavanja i izbegavanja..svako to odradi na neki nacin ali kod tebe, trenutno to znaci da ostajes bez partnera... Plus saturn taj pravi kvadrat vrhu 5 polja, emocija, i uci ce kasnije u kvadrat i sa samim mesecom , sto znaci da se priblizavas vremenu kada trebas da rascistis sve veze i dileme oko sebe da bi bila "cista" za promenu koja donosi sudbinskog partnera ( mesec dolazi iz 7 polja, vladar DSC). Jel sad malo jasnije?

Ti si neko ko jako tesko prezivljava raskide iako se trudis da pokazes svima kako te ne pogadja i kako ne boli, imas osu Jarac/Rak kroz 1-7 polje i znaj da te osobe jako trpe i nose bol u sebi a nece da pokazu ako to drugi elementi horoskopa podrzavaju ( kao kod tebe sunce u strelcu ili mesec u blizancima)..pa i tip Jarca si..mora da te boli samo bolece dok ne nadjes nacina da izvagas i realno nadjes razloge zasto je to bilo dobro za tebe, takvo iskustvo...
A za vase odnoseili moguce vracanje na staro ( posto Jarac/Rak osa to ume da radi ponekad), horoskope da bacimo na uporedne i da se tamo vide mogucnosti za nastavak, kako kod tebe tako i kod njega..
eto, nadjosmo tacku sa koje polazi unutrasnja ravnoteza..odboluj, kao svakom sto predlazem jer gusenje emocija i njihovo potiskivanje uvek i uvek energiju prebaci negde gde joj nije mesto..Odboluj i kreni dalje, kako kazes "racio", i ne dozvoli da tones i vagas jer nema razloga..ti se samo boris za sebe i svoju svesnost i duh i svoju buducnost..divna si...Kroz bol cesto ucimo, pa ga odboluj, i posmatraj sa strane kao ucitelja i vidi sta ti je doneo,sta si saznala, digni se iznad vas kao jedinki i posmatraj sebe, mozes ti to, Jupi ti je u 12 polju i videces da lakse kanalises energiju...
..:-(....
Koliko josh padova trebam da prodjem? I dokle sve u zivotu moze da ide na dole?
Tachnije ima li ichega pozitivnog u toj mojoj karti u sledecih mesec, dva?
Ja:
http://img215.imageshack.us/img215/6951/mojanatalnabo7.gif
On:
http://img88.imageshack.us/img88/1457/onoo9.gif
Evo jos jednog slomljenog srca u nizu..moja je veza danas konacno zapecatila svoj raspad.(nadam se,jer vise nemam snage)Kod mene to ide u epizodama.Nakon dve godine velike ljubavi,posle par meseci svadja i pomirenje..ode..sve.Uhhhhhh Pluton na Neptunu kako mi kaze Webhanuma me je razbio ovako.Trenutno sam neutesna,ali znam vreme leci sve...