vreme raspada veza

ljudi bas mi je zao svih vas,
ali i ja sma jedna od vas koja je izgubila ljubav svog zviota.
ja se nadam da je ovo sve prolazno mada to je samo nada... realnost je ta da od nas nema vishe nista...
ne moze se sa momkom ni pricati vishe nikako.niti se pojavljuje....
zivjeli smo zajedno 2 godine... a nije ni svoje stvari odnjeo jer ne zeli da me sretne...

:cry: :cry: :cry: :cry:

strasne se stvari desavaju... a desile su se i puno mojih prijetelja...
bilo bi fino kada bi neko rekao sta se to desava, mada to nam ne daje nadu za popravak nasih zivota...
pozdrav

A ja sam mislila da je meni najteze,...:(
Bas mi je zao zbog ovog sto ti se desilo.

Ja mislim da se covek ne promeni tek tako za 100 stepeni nego nesto ceka i pokusava da izvede na dobar put pa ako ne uspe kad mu se ukaze prilika onda samo presece...svi mi razmisljamo dugo pre nego sto nesto uradimo pogotovo kad su velike stvari i duge godine u pitanju...pozz svima

Moze li neko malo da pojasni sta znaci to mars u raku i venera u devici.Eto i meni se raspala veza, ja sam rak a ona je devica.Sve je krenulo naopako od kraja aprila a konacan razlaz je bio pocetkom jula.Sta se to tacno desava?

Moze li neko malo da pojasni sta znaci to mars u raku i venera u devici.Eto i meni se raspala veza, ja sam rak a ona je devica.Sve je krenulo naopako od kraja aprila a konacan razlaz je bio pocetkom jula.Sta se to tacno desava?

to znaci da si ti bio mnogo emotivniji od nje...sto si je ti vise voleo,ona je bila manje zainteresovana...tako mi bar drugarica objasnila:roll:

el moze neko da mi kaze za kombinaciju on ovan/blizanac a ona rak blizanac

rofl ja sam isto rak/blizanac al moj ovan je u podznaku rak:lol:Općenito ti je kombinacija muškarca ovna i žene raka kriminala loše se slažu, neko je reko da smo previše slični a opet previše različiti, ali ipak mislim da tu ima toliko ljubavi, strasti, želje...puno više nego u nekim lakšim kombinacijam i da se obe strane jako trude prevazići razlike, ipak rijetko uspjevaju, zvijezde su rekle svoje, jedino ako su im ostali aspekti u natalim izrazito skladni onda postoje šanse da veze uspije. Za početak nije loše da oboje imate isti podznak...Ajme magistrirala sam slaganje ova dva znaka:roll::lol:

rofl ja sam isto rak/blizanac al moj ovan je u podznaku rak:lol:Općenito ti je kombinacija muškarca ovna i žene raka kriminala loše se slažu, neko je reko da smo previše slični a opet previše različiti, ali ipak mislim da tu ima toliko ljubavi, strasti, želje...puno više nego u nekim lakšim kombinacijam i da se obe strane jako trude prevazići razlike, ipak rijetko uspjevaju, zvijezde su rekle svoje, jedino ako su im ostali aspekti u natalim izrazito skladni onda postoje šanse da veze uspije. Za početak nije loše da oboje imate isti podznak...Ajme magistrirala sam slaganje ova dva znaka:roll::lol:

Odlicno sto se razumes.U pravu si imalo je puno svega lepog ali izgleda da je ipak nesto falilo.Slagali smo se najvise sto smo oboje dobre osobe ali izgleda nije to dovoljno za vezu. Ko zna mozda je saturn kriv za sve
Ali kazu da odlazi i dolazi jupiter,sta god to da znaci :)
pozdrav

Odlicno sto se razumes.U pravu si imalo je puno svega lepog ali izgleda da je ipak nesto falilo.Slagali smo se najvise sto smo oboje dobre osobe ali izgleda nije to dovoljno za vezu. Ko zna mozda je saturn kriv za sve
Ali kazu da odlazi i dolazi jupiter,sta god to da znaci :)
pozdrav
Možda se s dolaskom jupitera i vi pomirite...Činimi se da si negdej reko da ste bili skupa 6 god...kako ste uspjeli toliko dugo funkcionirati? jel bilo stalnih trzavica?

Možda se s dolaskom jupitera i vi pomirite...Činimi se da si negdej reko da ste bili skupa 6 god...kako ste uspjeli toliko dugo funkcionirati? jel bilo stalnih trzavica?

uglavnom se lepo slagali.nego u zadnje vreme par meseci bilo lose i odjednom oko sitnice pukla i raskinula.Ustvari vec je jednom raskinula samnom ali se pomirili posle nedelju dana
izgleda ce nam i jupiter tesko pomoci jer me i njeni ne vole
kada dolazi taj jupiter tacno

Back