kalimero10
Početnik
- Poruka
- 44
sacekajte jupitera sljedece godine
a šta nas tada čeka ???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ljudi bas mi je zao svih vas,
ali i ja sma jedna od vas koja je izgubila ljubav svog zviota.
ja se nadam da je ovo sve prolazno mada to je samo nada... realnost je ta da od nas nema vishe nista...
ne moze se sa momkom ni pricati vishe nikako.niti se pojavljuje....
zivjeli smo zajedno 2 godine... a nije ni svoje stvari odnjeo jer ne zeli da me sretne...
![]()
![]()
![]()
![]()
strasne se stvari desavaju... a desile su se i puno mojih prijetelja...
bilo bi fino kada bi neko rekao sta se to desava, mada to nam ne daje nadu za popravak nasih zivota...
pozdrav
A ja sam mislila da je meni najteze,...![]()
Bas mi je zao zbog ovog sto ti se desilo.
bas ti hvala na suosjecanju! bas si srce. i meni je zao sto su se tebi desavale slicne stvari... ali prezivjet cemo . sto nas ne ubije ojaca nas!!![]()
Moze li neko malo da pojasni sta znaci to mars u raku i venera u devici.Eto i meni se raspala veza, ja sam rak a ona je devica.Sve je krenulo naopako od kraja aprila a konacan razlaz je bio pocetkom jula.Sta se to tacno desava?
mislis da ce biti bolje sledece godine.Zasto i kako?
Jupiterova godina je uvijek bolja , zamisli sto je jupiter takva je i godina, vidis kakav je saturn takva nam je i godina.
Moze li neko malo da pojasni sta znaci to mars u raku i venera u devici.Eto i meni se raspala veza, ja sam rak a ona je devica.Sve je krenulo naopako od kraja aprila a konacan razlaz je bio pocetkom jula.Sta se to tacno desava?

to znaci da si ti bio mnogo emotivniji od nje...sto si je ti vise voleo,ona je bila manje zainteresovana...tako mi bar drugarica objasnila![]()

el moze neko da mi kaze za kombinaciju on ovan/blizanac a ona rak blizanac
Općenito ti je kombinacija muškarca ovna i žene raka kriminala loše se slažu, neko je reko da smo previše slični a opet previše različiti, ali ipak mislim da tu ima toliko ljubavi, strasti, želje...puno više nego u nekim lakšim kombinacijam i da se obe strane jako trude prevazići razlike, ipak rijetko uspjevaju, zvijezde su rekle svoje, jedino ako su im ostali aspekti u natalim izrazito skladni onda postoje šanse da veze uspije. Za početak nije loše da oboje imate isti podznak...Ajme magistrirala sam slaganje ova dva znaka
. rofl ja sam isto rak/blizanac al moj ovan je u podznaku rakOpćenito ti je kombinacija muškarca ovna i žene raka kriminala loše se slažu, neko je reko da smo previše slični a opet previše različiti, ali ipak mislim da tu ima toliko ljubavi, strasti, želje...puno više nego u nekim lakšim kombinacijam i da se obe strane jako trude prevazići razlike, ipak rijetko uspjevaju, zvijezde su rekle svoje, jedino ako su im ostali aspekti u natalim izrazito skladni onda postoje šanse da veze uspije. Za početak nije loše da oboje imate isti podznak...Ajme magistrirala sam slaganje ova dva znaka
![]()

Možda se s dolaskom jupitera i vi pomirite...Činimi se da si negdej reko da ste bili skupa 6 god...kako ste uspjeli toliko dugo funkcionirati? jel bilo stalnih trzavica?Odlicno sto se razumes.U pravu si imalo je puno svega lepog ali izgleda da je ipak nesto falilo.Slagali smo se najvise sto smo oboje dobre osobe ali izgleda nije to dovoljno za vezu. Ko zna mozda je saturn kriv za sve
Ali kazu da odlazi i dolazi jupiter,sta god to da znaci
pozdrav
Možda se s dolaskom jupitera i vi pomirite...Činimi se da si negdej reko da ste bili skupa 6 god...kako ste uspjeli toliko dugo funkcionirati? jel bilo stalnih trzavica?
Prosle godne znam mnooogooo veza koje su se rasple nekon dugo godina. Sada je sve mirno, ne znam mozda smo razlicitih godina, pa je vasoj generaciji sada naisao taj period koji je mojoj prosao!!