Vreme ljubavi

Vrela Cica

Iskusan
Poruka
5.579
Pre svega, zelim da vam pozelim srecan Bozic, uz tradicionalni pozdrav: Hristos se rodi! Zelim vam puno ljubavi, zdravlja i para.
A, sada tema:

Mislim da samo danas prilicno otudjeni jedni od drugih. Ne govorimo jedni drugima da se volimo. Ja volim i moje najbolje drugove i drugarice, ali i mog decka sadasnjeg, ali i onog na kog se potajno palim a on mi je drug. Koga vi volite, ali zaista volite i zasto? Cime je zasluzila ta osoba da joj toliko ljubavi treba dati?

Ovo je tema samo o ljubavi, jer je danas dan za ljubav.

Puno vas volim.

Pre svega, zelim da vam pozelim srecan Bozic, uz tradicionalni pozdrav: Hristos se rodi! Zelim vam puno ljubavi, zdravlja i para.
A, sada tema:

Mislim da samo danas prilicno otudjeni jedni od drugih. Ne govorimo jedni drugima da se volimo. Ja volim i moje najbolje drugove i drugarice, ali i mog decka sadasnjeg, ali i onog na kog se potajno palim a on mi je drug. Koga vi volite, ali zaista volite i zasto? Cime je zasluzila ta osoba da joj toliko ljubavi treba dati?

Puno vas volim.

Volim ...
Duh koga predstavljam na Zemlji ...

O ljubavi pricaju oni koji o njoj nemaju pojma...za koje je ljubav jednostrano ispoljavanje strasti i nekih emocija (emocija=osecanje uz naglasavanje EGA kao vrhunskog razloga i gospodara tih osecanja).

O ljubavi se moze govoriti i kroz prizmu osecanja koje u sebi sadrzi i svest da se nesto moze i izgubiti...

Tada ljubav nije konzumerstvo strasti i osecanja ljubavi ili necijeg pripadanja vama, vasem Egu....mada moze i tada da ostane ono animalno , imam decka, ljubav, devojku...zenu, brak...
I sve cesce je takvo ponasanje konzumerizma u ljubavi koja se zove ljubav...

Tu ne vredi pricati o svesti gubljenja onog koga volite, jer se to shvata samo kao strah od gubitka kontrole i gubitka pruzaoca usluge...ma koliko duboko osoba pogurala u nesvesno , takvo je stanje....
Ne vredi....
Sto bi Dragoljub rekao , tu vazi , neko se rodi osecajan a neko ne.....neko je za animalca , a neko za gospodina....
Naravno to nije tacno , vazno je i onih 6 godina zivota u porodici na pocetku, ali vole ljudi jednostavne stvari, rodjenje, sudbinu i bogom dano , pa to ti je.

O ljubavi pricaju oni koji o njoj nemaju pojma...za koje je ljubav jednostrano ispoljavanje strasti i nekih emocija (emocija=osecanje uz naglasavanje EGA kao vrhunskog razloga i gospodara tih osecanja).

O ljubavi se moze govoriti i kroz prizmu osecanja koje u sebi sadrzi i svest da se nesto moze i izgubiti...

Tada ljubav nije konzumerstvo strasti i osecanja ljubavi ili necijeg pripadanja vama, vasem Egu....mada moze i tada da ostane ono animalno , imam decka, ljubav, devojku...zenu, brak...
I sve cesce je takvo ponasanje konzumerizma u ljubavi koja se zove ljubav...

Tu ne vredi pricati o svesti gubljenja onog koga volite, jer se to shvata samo kao strah od gubitka kontrole i gubitka pruzaoca usluge...ma koliko duboko osoba pogurala u nesvesno , takvo je stanje....
Ne vredi....
Sto bi Dragoljub rekao , tu vazi , neko se rodi osecajan a neko ne.....neko je za animalca , a neko za gospodina....
Naravno to nije tacno , vazno je i onih 6 godina zivota u porodici na pocetku, ali vole ljudi jednostavne stvari, rodjenje, sudbinu i bogom dano , pa to ti je.

Bas si negativan.

Ја волим првенствено..тј,волео бих да не радим.
Мислим да би ми то била животна љубав- НЕ РАДИТИ,
љубав коју додуше нисам упознао..а тако бих волео.
Од своје 18-те(сад имам 41) ја живим по казаљкама часовника..

не могууууу вишееее:roll:

A, sada tema:

Puno vas volim.

Hvala Cico :) Srecna i tebi :flert:

Volim sebe :lol: tebe :rumenko: Volim svoju devojku :heart: roditelje i neke frendove :)

Konacno neko da zeli ljubav ovde :malav:

Govorim devojkama :smeker: One preko vise pokazuju ljubav :aha:

Zasluzila je time sto mi je dala sve, voli me i zadovoljila me :rumenka: voli sex i da hotuje :zaljubljena: Dobra je prema meni ne prezire moj Cyber Life :lol:

u životu nam se stalno smenjuju
vreme ljubavi i
..

to je ono što nas drži u balansu :D
Ybg...Da olakšaš sebi...z:mrgreen:z:mrgreen::manikir:

- - - - - - - - - -

Ја волим првенствено..тј,волео бих да не радим.
Мислим да би ми то била животна љубав- НЕ РАДИТИ,
љубав коју додуше нисам упознао..а тако бих волео.
Од своје 18-те(сад имам 41) ја живим по казаљкама часовника..

не могууууу вишееее:roll:
Ne sjeri...Bar ti nije dosadno!Gledaj na posao kao na društveni život-većina zaboravlja taj aspect!:manikir:

Back