gost 208439
Aktivan član
- Poruka
- 1.689
Masta i autosugestija ,jako povezano...ja bih cak stavila znak jednakosti izmedu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

a pa zelim ja, nego: "Pretvarajte pozitivne zamisli u dela!" ide malo teze
autosugestija, imam knjgu o tome, jedno sam je davno citao![]()

post 2 iznad 
ma nista zaboravi, ih te metode, ja nisam za toJednom si je davno citao? Pa kako da djeluje onda kad si je procitao i zaboravio da postoji? To se vjezba svakodnevno,da bi bilo rezultata.....ja bih preporucila "Moc podsvjesti" -Joseph Murphy![]()

Живот је ипак борба за опстанак, реалност јесте углавном сурова и не мора то да буде, али поготово је сурова онима који се удаљавају од ње, а машта је удаљавање.

Ipak Patriku je najlakse....
mislim da bih se slozio, mozda cak i 100%Ја маштам понекад чисто мало да се одморим, углавном се присилим да бих маштао.
Немам ништа против маште (перверзије ума), ако вам то долази само од себе и уживате у томе, још ако можете то да пренесете на умјетност и подјелите са другима онда свака част. Мислим да машта треба бити умјерена јер је то ипак бјежање од реалности, а у реалности се живи, тако да после сваког враћања из маште у реалност схватате да то ипак не постоји, а резултат тога може бити релативан, али мислим да се ипак у већем проценту постаје незадовољан, меланхоличан, депресиван... то му дође нешто као дрога, док траје добро је.
Живот је ипак борба за опстанак, реалност јесте углавном сурова и не мора то да буде, али поготово је сурова онима који се удаљавају од ње, а машта је удаљавање.
Nemcoi,to je cist primjer robovanja

Mastaj da si Patrik......

mr patrik je u idealnom sveruRealista realnosti, mastar masti a Mr Patrik Zvezda ni jednom ni drugom.![]()
mr patrik je u idealnom sveru, idalan ili nepostojeci neostvariv

postoji , on je takav, mozda bi i drugi ali u takvom svetu