VREME JE ZA MASTU!

Ја маштам понекад чисто мало да се одморим, углавном се присилим да бих маштао.
Немам ништа против маште (перверзије ума), ако вам то долази само од себе и уживате у томе, још ако можете то да пренесете на умјетност и подјелите са другима онда свака част. Мислим да машта треба бити умјерена јер је то ипак бјежање од реалности, а у реалности се живи, тако да после сваког враћања из маште у реалност схватате да то ипак не постоји, а резултат тога може бити релативан, али мислим да се ипак у већем проценту постаје незадовољан, меланхоличан, депресиван... то му дође нешто као дрога, док траје добро је.
Живот је ипак борба за опстанак, реалност јесте углавном сурова и не мора то да буде, али поготово је сурова онима који се удаљавају од ње, а машта је удаљавање.

Ja trenutno imam veliku tremu pred jedan vazan dogadaj,koji ce biti krajem marta....mastam o tom danu i dio po dio analiziram od pocetka do kraja...od mog samog ulaska u salu...cijele ceremonije....cjeli dogadaj...pa do zavrsetka...i vec je nestalo 50% treme,ali moram jos raditi na tome,ali ne stignem

Ја маштам понекад чисто мало да се одморим, углавном се присилим да бих маштао.
Немам ништа против маште (перверзије ума), ако вам то долази само од себе и уживате у томе, још ако можете то да пренесете на умјетност и подјелите са другима онда свака част. Мислим да машта треба бити умјерена јер је то ипак бјежање од реалности, а у реалности се живи, тако да после сваког враћања из маште у реалност схватате да то ипак не постоји, а резултат тога може бити релативан, али мислим да се ипак у већем проценту постаје незадовољан, меланхоличан, депресиван... то му дође нешто као дрога, док траје добро је.
Живот је ипак борба за опстанак, реалност јесте углавном сурова и не мора то да буде, али поготово је сурова онима који се удаљавају од ње, а машта је удаљавање.
mislim da bih se slozio, mozda cak i 100%

A zar se niko od vas nije zapitao zasto ljudi gledaju serije, crtane, filmove...? Upravo sve to ljudi konzumiraju isto kao sto konzumiraju sve drugo. Sad zasto imaju potrebu za gledanjem budale i idiota, Patrika Zvezde i Sundjer Boba Kockalonea?

Sundjer%20bob(1)enidnz.jpg

da televizija, a pogotovo mozda ti crtani filmovi postaju sve debilniji i debilniji i ljudi , deca, ih gledaju i uzivaju, eto uzmi statistiku crtanih filmova npr. 30 god u nazad i sve do sada, a ljudima je to nosralno, nesto se menja mozda u svesti
eto na primer i telatabisi, mac-ker, ren i stipi, jel to neko nesto pokusava podsvesno ili bilo kako sa ovom ljudskom rasom , novim generacijama

Back