Vreme i Racun

Mogu da udarim sken par mojih tel. racuna od po 30 i kusur hiljada, pa se vadite pred onima koji vama placaju racune da postoje i 'gori' ;)

... inace, rado bih ja uveo kablovski/wireless/DSL da su mi dostupni... no nisu, pa moram da se zadovoljim dialup-om i GPRS-om (to tek trebam da namestim da fercera)...

Sad but true...

Srculence:
Koliko vremena provedete na internetu,a koliki vam bude telefonski racun?

- Koliko vremena provedete na internetu
Bog te pita...
Ali u zadnje vrijeme nastojim da se "skinem" s mreze. :)

- A koliki vam bude telefonski racun?
Pa dok je racun bio telefonski (56-ica), znalo mi je dolaziti po 80€ - samo za internet! (+ ostalo).
Nemoram napominjati da sam bio jedan od prvih 250 musterija kad se ovdje pojavio sirokopojasni.

Danas zicani telefon nemam u opste, a kabal placam 27€ (za 512kbs - najbrze sto je postojalo u to vrijeme).
Sada bi mogao uvesti 4 megabita za 67€ - ali to mi izgleda loma perverzno... :?

JOVANA77:
ma nista mi nije ograniceno......a u tu cenu mi je uracunata i pretplata za festnetz :lol:
Jovanice,sa tom tarifom mozes da skines sa interneta 1 gb...mesecno,dodas jos 20€ i mozes da skidas 1 gb svaki dan u radno vreme ,a uvece jos 10gb....Naravno,ako ti treba....A sa tom tarifom,lako moze da ti se desi da dobijes doplatu....

Smesno, budem u proseku dva sata dnevno na netu, i dobijem racun oko 1 500 din, moja drugarica bude isto tolik plus prica sa gradom udaljenim 200 km svaki treci dan po sat, dva i ona dobije 700.NEpravdaaaaaaaaaaaaaa!

Timplshved:
Smesno, budem u proseku dva sata dnevno na netu, i dobijem racun oko 1 500 din, moja drugarica bude isto tolik plus prica sa gradom udaljenim 200 km svaki treci dan po sat, dva i ona dobije 700.NEpravdaaaaaaaaaaaaaa!
-verovatno zivi na karaburmi,oni tamo su dvostruko blagosloveni "tro-impulsnom" centralom i beskrajno losim vezama :lol:

Back