pirratica
Veoma poznat
- Poruka
- 10.156
Koliko vremena provedete na internetu,a koliki vam bude telefonski racun?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo ga i moj stari poznanik Jovana.JOVANA77:vreme ne merim.........nekad jedva prigvirim a nekada budem i previse.
a racun mi nema veze sa internetom.
Bustura:Evo ga i moj stari poznanik Jovana.JOVANA77:vreme ne merim.........nekad jedva prigvirim a nekada budem i previse.
Neko sa kim sam se ja toliko dugo dopisivao i druzio.Naravno vise nisam gost i sada nemam ono svoje glupo ime.Ali ipak tebe osecam.Drugacija si od svih.I tvoje reci zrace nekom dubinom.Bas svasta ali neka.ops:
Pa neko ko je visio po zvezdama zbog tebe.sedeo satima i cekao da se ti probudis.ISvako jutro ti pozeleo dobar dan.I nekog koga nije bilo na forumu cetiri meseca jer je otisao za Englesku.JOVANA77:Bustura:Evo ga i moj stari poznanik Jovana.JOVANA77:vreme ne merim.........nekad jedva prigvirim a nekada budem i previse.
Neko sa kim sam se ja toliko dugo dopisivao i druzio.Naravno vise nisam gost i sada nemam ono svoje glupo ime.Ali ipak tebe osecam.Drugacija si od svih.I tvoje reci zrace nekom dubinom.Bas svasta ali neka.ops:
hmmmmmmmmmm, e sad me zanima ko se to krije pod ovim nickom.............joj sto volim misterije :wink:
Bustura:Pa neko ko je visio po zvezdama zbog tebe.sedeo satima i cekao da se ti probudis.ISvako jutro ti pozeleo dobar dan.I nekog koga nije bilo na forumu cetiri meseca jer je otisao za Englesku.JOVANA77:Bustura:Evo ga i moj stari poznanik Jovana.JOVANA77:vreme ne merim.........nekad jedva prigvirim a nekada budem i previse.
hmmmmmmmmmm, e sad me zanima ko se to krije pod ovim nickom.............joj sto volim misterije :wink:
Secas li se
Previse...Srculence:Koliko vremena provedete na internetu,a koliki vam bude telefonski racun?
Bustura:Pa neko ko je visio po zvezdama zbog tebe.sedeo satima i cekao da se ti probudis.ISvako jutro ti pozeleo dobar dan.I nekog koga nije bilo na forumu cetiri meseca jer je otisao za Englesku.JOVANA77:Bustura:Evo ga i moj stari poznanik Jovana.JOVANA77:vreme ne merim.........nekad jedva prigvirim a nekada budem i previse.
Secas li se
little:Vidi ko se probudio![]()
Incognito:Comp mi je na netu u proseku 20h dnevno, preko dialup-a
Tel. Racun... oko 200€ u proseku.