bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
Danas ce pre neko od 30-50 da ima love nego neko od 60-80ne boris se ti za dedu u svojim 80 tim, vec sad se boris za nekog od 60 god jer ima love...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Danas ce pre neko od 30-50 da ima love nego neko od 60-80ne boris se ti za dedu u svojim 80 tim, vec sad se boris za nekog od 60 god jer ima love...
vec sad se boris za nekog od 60 god jer ima love...
A cuj, Bred Pit, koji je slavan glumac.Bred Pit puni 60 u decembru i ima popriličnu vrednost kod žena.
Taj vredi 150 milijardi dolara, moze da kupi Srbiju...Džef Bezos puni šezdeset u januaru, nije glumac, ali ni njemu nije problem da navata neku žemsku.
Od stotinu ljeta: ))
Da, al neku priblizno 60. Sa penzijom. Mlade hoce provod, jahte, i to, sto ne moze da pokrije penzija.Pa jbg. nije svaki šezdesetogodišnjak isti. Neki imaju prolaz kod žena zbog ovog, ili onog razloga, a neki nemaju. U Srbiji je dovoljno da imaš stranu penziju i nećeš imati problema da navataš neku žemsku.
Naravno, moja zena ima 50 nista joj ne fali :>PPa žena od 50 je i dalje žena.
Ma ove od 50 su jos bombe :>PJa sam i u mlađim danima ganjao tetke, tako da sam se navikao i sad pod stare dane mi moje vršnjakinje ne izgledaju matoro.
ZatvoraZnači može 60 godina ali samo ako je 60 miliona na banci?