Vredno ili ne...

Ok.ti bi da ti neko kaze da je prosao kroz isto, da to nije nista i da niko nece saznati ako nesto bude.

Pa ne bi ja nista konkretno.
Kazem,ovo vec traje nekih godinu dana i malo jace,i stvarno je nekako bilo da kazem ne toliko kriticno koliko nakon ta tri dana na seminaru u septembru sad.

I kad sam prolazis kroz tu neku ljubavnu mini agoniju o kojoj cak ne mozes ni da pricas,pregoris malo.
Mislim,iza sebe imam par veza,dve bas duge,i svi me znaju u tom smislu kao nekoga smernog i nekoga ko ume da prepozna i posveti se ozbiljnim pricama.

I onda se desi da se zatelebam ovako,i imam osecaj da kad bi to progovorio sa nekim da bi bili u fazonu da sam pukao xax,ko sto na neki nacin i jesam.🤣

Zato rekoh,ne verujem da je bas neka nesvakidasnja stvar u pitanju,a meni opet jeste jer opet,prvi put(i nadam se poslednji) ovako nesto.
I ono,ne ocekujem necije iskustvo o prici gde su se merkali,krisom zavoleli,preboleli i posle toga nastavili ko da nista nije bilo.Mozda i bude toga kod nekih,ko zna,ali znam da je suludo racunati na tako nesto.

o na Reddit mozda gde se postuje i vodi racuna o medjuljudskoj komunikaciji.
Nicolas Cage Laughing GIF

Pa ne bi ja nista konkretno.
Kazem,ovo vec traje nekih godinu dana i malo jace,i stvarno je nekako bilo da kazem ne toliko kriticno koliko nakon ta tri dana na seminaru u septembru sad.

I kad sam prolazis kroz tu neku ljubavnu mini agoniju o kojoj cak ne mozes ni da pricas,pregoris malo.
Mislim,iza sebe imam par veza,dve bas duge,i svi me znaju u tom smislu kao nekoga smernog i nekoga ko ume da prepozna i posveti se ozbiljnim pricama.

I onda se desi da se zatelebam ovako,i imam osecaj da kad bi to progovorio sa nekim da bi bili u fazonu da sam pukao xax,ko sto na neki nacin i jesam.🤣

Zato rekoh,ne verujem da je bas neka nesvakidasnja stvar u pitanju,a meni opet jeste jer opet,prvi put(i nadam se poslednji) ovako nesto.
I ono,ne ocekujem necije iskustvo o prici gde su se merkali,krisom zavoleli,preboleli i posle toga nastavili ko da nista nije bilo.Mozda i bude toga kod nekih,ko zna,ali znam da je suludo racunati na tako nesto.
Ti si se zaljubio. Jedino ispravno (po meni) je da joj to priznaš
Moguće varijante
1) ona bi samo afericu
2) ona je samo neobavezno flertovala
3) ona se zaljubila u tebe
Mogući epilog:
1) kresnete se i svako na svoju stranu. Ona je zadovoljila svoje potrebe, to joj možda čak i spasi brak, a možda ga rasturi. U svakom slučaju, nije do tebe nego do njenog odnosa sa mužem. Tebi samo ostaje da nekako pokrpiš tvoje slomljeno srce.
2) isterao si stvari na čistac, svako na svoju stranu. Odeš na YouTube i slušaš savete Petra Božovića kako da preboliš.
3) Rasturiš joj brak i budeš s njom. Koliko god to na prvi pogled izgleda grozno prema njenom čoveku, znaj da nijedna žena neće ostaviti čoveka koga voli zbog čoveka kog ne voli, uvek je obrnuto.
Kad prođe neko vreme i zarastu rane, svi shvate da je tako najbolje.
3a) Zamisli da ona voli tebe, ti voliš nju, a ona ostaje u braku sa čovekom kog ne voli. Pakao za sve, pa i za dete.
Rezime - iskrenost je uvek najbolja

Da.Jasno.To je sve ono sto zdrav razum nalaze.

I to je meni sve kristalno jasno kada ja razmisljam o tome,ali kad sam u njenoj blizini to sve bude kao neka izmaglica od faktora.
Jos gore,ili bolje zapravo,sto nikada sebe nisam video u nekoj ulozi avanturiste koji upada u tudje price a kamoli brakove,i onda se desava ta prakticno zaljubljenost u osobu koja spada u jednu od onih nikad ne bih situacija.
I utoliko je taj put i seminar samo pogorsao stvari,prvi put smo zajedno bili na tako nekom poslovnom izletu,jos nevolja da bude bili sami jer je kolega koji je trebalo sa nama da ide se razboleo.

I bas je bilo u neku ruku nestvarno,svo slobodno vreme provodili zajedno,zezali se,pricali,smejali se,setali...Bukvalno ko par sem bliskosti.
I onda se ubedacis jer shvatis da to nije tvoja prica niti moze da bude,a opet velika je ta neka privlacnost koja te gura u momenat neovisno od svega ostalog.

I sto je najgore,ona je tu prakticno svakodnevnica.Da menjam posao nije opcija,osim ako stvarno ne "puknem".

Zapravo je jos gore to sto za druge ko da oci nemam,makar da se mogu fokusirati na neku od milion slobodnih,ali jok,zablentavio u samo postojanje ove.

Jedino super sto uvek ides na posao raspolozen xaxaxa.
A šta da ti kažem.Postoji velika mogućnost da postaneš u sasvim kratkom roku i tata.
Moraš.Da imaš i to na umu.
Znači.
Uz nju.Posle njenog razvoda.Pošto vidim da si zaljubljen ko tetreb.Ako i ona bude.A verovatno će biti.Još nije.Ako i ona bude.Onda će se razvesti.E onda ćeš morati da se ženiš.Prilikom razvoda dete uvek ide majci.Tako da ti je dalji razvoj situacije nadam se jasan.Ako si spreman za to.Ti onda nastavi gde si stao.
Međutim.
Ako NISI spreman za to.
Onda nemoj da se zaj.ebavaš.
I to sa četiri života.

A ja.Iz tvog pisanja.Vidim da ti na to nisi spreman.
Tako daaa...nemoj da radiš.

Back