Вратити Стару Херцеговину и Боку Републици Српској

Вратити Стару Херцеговину и Боку Републици Српској

• За

• Против

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Данг

Zainteresovan član
Poruka
108
Данашња БЈРЦГ је данас у основи антисрпска. Дугорочно то води све Србе у БЈРЦГ у пропаст.
Да би се спасило бар оно што се може,треба за почетак исправити историјску грешку и референдумом
вратити Стару Херцеговину и Боку Републици Српској, јер њој природно и припадају.

Тиме би Република Српска вратила скоро читаву историјску Стару Херцеговину под своје окриље,
на Боки обезбиједила излаз на море и рјешила Србе од затирања и асимилације у ''црногорце''.

Ако може нека неко направи карту.

А ево шта и сами Стари Херцеговци кажу:

165784_179736872057204_116719431692282_472649_6118711_n.jpg

Sto se zaustavljati na tome?

Ja sam za to da se srpskoj pripoji citava Hrvatska obala, a Srbiji citava Crnogorska + pola Albanske obale. :)

Zlatibor i Kopaonik su dosadili, ja bih da pripojimo i Alpe, da imamo gde da se skijamo. Sta velite, braco? xD

:)
mozda si ti ironican, ali 60% slabo pismenih srba i dalj veruje u tu pricu.

Ja sam za to da se srpskoj pripoji citava Hrvatska obala, a Srbiji citava Crnogorska + pola Albanske obale. :)

Zlatibor i Kopaonik su dosadili, ja bih da pripojimo i Alpe, da imamo gde da se skijamo. Sta velite, braco? xD
NISAM za to da se Srbiji pripajaju teritorije gde STANOVNIŠTVO NIJE PRO SRPSKI RASPOLOŽENO. A za ostale, TREBA NAM VIŠE
SRPSKE DECE i u SRBIJI i u REPUBLICI SRPSKOJ.
Imao sam rođake iz Heceg Novog. Tamo ima DOSTA SRBA.

:lol: vrijeme je maškara, smijeha, zezancije... :lol:

A da pripojimo R. Srpskoj i barem hrvatsku obalu, deo italijanske obale (da Jadran zovemo Mare Nostrum), onda ausriske i italijanske alpe, a Srbiji celu makedoniju, cg, pola albanske obale, deo grcke (onaj sto je Dusan osvojio), i naravno srBske oblasti u bugarskoj, ruminiji i madjarskoj...

Pre nego sto bi ti nesto pripojio
pripoji se sa sopstvenim mozgom a onda pravac Blajburg
pa pokusaj da na onom pasjem grobjlu pronadjes djeda
i njegovog mu brata

A da pripojimo R. Srpskoj i barem hrvatsku obalu, deo italijanske obale (da Jadran zovemo Mare Nostrum), onda ausriske i italijanske alpe, a Srbiji celu makedoniju, cg, pola albanske obale, deo grcke (onaj sto je Dusan osvojio), i naravno srBske oblasti u bugarskoj, ruminiji i madjarskoj...

Premalo je to,
Treba malo i Afrike zakačiti.

Ma samo polako, ne moze sve preko noci, treba da sacekamo Dobricu Cosica da sa ostalim SANU-ocvima donesu novi memorandum koji ce kasnije overiti i predsednik Srbije, ee tek nakon toga moze se pricati o pripajanju stare Hercegovine i ostatka Crne Gore manjem BH entitetu republici srpskoj a sve to zajedno upakovati u bosanskohercegovackom vlasnistvu... na taj nacin ce velikosrbi pomoci Bosnjacima u stvaranju Velike Bosne :klap:
:cool:

Ma samo polako, ne moze sve preko noci, treba da sacekamo Dobricu Cosica da sa ostalim SANU-ocvima donesu novi memorandum koji ce kasnije overiti i predsednik Srbije, ee tek nakon toga moze se pricati o pripajanju stare Hercegovine i ostatka Crne Gore manjem BH entitetu republici srpskoj a sve to zajedno upakovati u bosanskohercegovackom vlasnistvu... na taj nacin ce velikosrbi pomoci Bosnjacima u stvaranju Velike Bosne :klap:
:cool:

Velika Bosna već postoji:trougao Sarajevo-Zenica-Tuzla. Vi ste svoj san ostvarili,sada smo mi na redu da ostvarimo svoj :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back