Са протеста против геј параде. У литији хода ко како може:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Чудо што се ово не сматра никако злоупотребом деце.Са протеста против геј параде. У литији хода ко како може:

Опет се јављаш?Чудо што се ово не сматра никако злоупотребом деце.![]()
Слабо су те упутили!Da me kao dečaka nisu uputili da se zaljubljujem isključivo u devojčice, i da budem oprezan prilikom crtanja duge, svašta bi bilo.
Slabo? Znači cijeniš da je bolje probati i Ž i M?Слабо су те упутили!
Дискриминатору хомофобни!Slabo? Znači cijeniš da je bolje probati i Ž i M?
Ne znam kako je to kod vas u Putinlandu, ali ja volem samo ženski guz. A vi kako oćete...

Што, само ви свезнајући и узвишени ,,борци за праве вредности" смете да указујете на злоупотребе деце?Опет се јављаш?
Проблем број један у Србији и свету.![]()
Већих, рођо, већих и озбиљнијих
Било би лепо и да се поруке не бришу и тиме мења контекст дијалога.Ako može malo manje uvredljivo da se piše bilo bi lijepo od vas.
Нико није ни рекао да се мањи проблеми не требају решавати, већ је речено да се већи игноришу. И то далеко већи и озбиљнији, који имају огроман утицај на егзистенцију и менталитет становништва.Увек има већих проблема. Онда можеш и да се смејеш људима који пребијени или силовани дођу у полицију и истераш их речима: Ех, да ви знате колико убистава има. Наравно, нико нормалан не заступа твоју логику да се проблеми не решавају јер има већих.
Нико није ни рекао да се мањи проблеми не требају решавати, већ је речено да се већи игноришу. И то далеко већи и озбиљнији, који имају огроман утицај на егзистенцију и менталитет становништва.
Do vas je.Било би лепо и да се поруке не бришу и тиме мења контекст дијалога.
Ја сам једна особа, али океј, капирам да ме трпаш у свој замишљени кош с некима.Do vas je.
Тема је апсурд и бесмислица.Molim vas pišite o temi,namerno sam je stavio na ovaj podforum,tema su deca,ko im je ukrao Dugu kako reče ona devojčica.
Upristoji se ili nemoj pisati ovde.Počeću da te prijavljujem za svaki spam ili uvredu.Тема је апсурд и бесмислица.
Ни са чим те нисам вређао и држим се теме.Upristoji se ili nemoj pisati ovde.Počeću da te prijavljujem za svaki spam ili uvredu.
Криминално дело је нешто дефинисано јасно, а не нешто што би ти хтео да буде криминално дело.Mislim da je roditelj dužan da donosi odluke u ime svoga deteta i da jedino on,mislim na muža i ženu kada kažem roditelj,jedino on ima pravo da dozvoli ili ne šta će se u obdaništu ili školi raditi u vannastavnom delu.
Sve drugo je zlouootreba i po meni krivično delo.Ako se ide u obilazak Zoo vrta i traži odobrenje roditelja ko sme voditi samoinicijativno dete na gej paradu.Kriminalno delo koje može izazvati strahovit odgovor roditelja.
Колико видим, ето дуге на цртежима. Како им је онда отета?Pogledajte prilog 1206525
Hocemo detinjstvo,igru,bezbriznost,necemo sexologiju u obdanistu,necemo parade,hocemo lutkice i tobogan,deca su jasna a roditelji,znaju li sta hoce i kako da sacuvaju svoju decu od svakog zla.